Жена се самовзриви в турския град Бурса

При нападението са ранени най-малко 17 души
Обновена: 27 апр 2016 23:55 | 27 апр 2016 19:03,
30

Снимка: БТА

Виж други галерии »
25-годишна жена камикадзе се е самовзривила днес в турския град Бурса. Ранени са най-малко 17 души.

Експлозията е станала в центъра на града, близо до прочутата Улу Джамия, която се счита за емблематична за града и е посещавана от много туристи, съобщава БНР.

Взривът е избухнал в около 17.30 ч. българско време и според свидетели е бил изключително мощен. Твърди се, че експлозията станала точно пред централния вход на джамията, докато в двора се извършвало опело. По времето на експлозията е имало много хора, коита са излизали от работа или са пазарували в градската чаршия.

Според първоначалните информации взривът е бил причинен от експлозия на газ. Районът е отцепен за движение, полицията е блокирала входните артерии на града, претърсват се коли, а джамията е затворена.

Бурса е четвъртият по големина град в Турция, промишлен център,чието преобладаващо население е от преселници от България и други балкански страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: камикадзевзривТурция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продава устройство, което " засимало джихадски пояс"Дали действа?
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
то е ясно че си *** на свободна шайба защото колкото и да пишеш вместо мен нито ще си в авсатралия нито въобще ще мръднеш от кочинЪта си, можеш да пишеш колкото искаш от мое име само ме разсмиваш. поздрави от австралия, от южното полукълбо, точно от другата страна на планетата
11
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щом е в съня искаш ли да се обзаложим на $1000 долара аз а ти ще ми заложиш снимка на физиономията си като видиш че всичко е истина. Много лесно ще го докажем, звъниш ми до сидни, може по телелфона на видео връзка или на скайпа на телефона на кемерата и ще ти покажа сидни, аз съм до центъра така че ще видиш харбър бридж. Искаш ли? много е лесно и просто и $1000 ще спечелиш? Двама невярваха го направихаи 1 месец им държа влага, хаха ти ще си третия ще се позабавлявам с теб, аз съм бизмесмен държа
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бил съм в сърцето на най апетитните ЕС структури, още когато ЕС имаше капитали навсякъде, по всички вертикални пазари. И издънки ставаха пред ЕК от която всички теперят, но имаше $$$ за всички и нещата се замазваха. $$$ стигаха за всички. Всички бяха сити и доволни. Преди 2007 а не както сега са се фанали за гушата и е мизерия по всички аспекти. EU беше наистина голяма работа до преди кризата. Който е бил там знае за какво говоря. А който не, няма да го види и разбере. поздрави от Сидни
9
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" НА ТЕРОРИСТИТЕ ИМ ДАЙТЕ 3 ДНИ, ДА СЕ ПРЕДАДАТ,И КОЙТО СЕ ПРЕДАДЕ СЕ ПРЕДАДЕ,ПОСЛЕ ИЗРАВНЕТЕ ВСИЧКО СЪС ЗЕМЯТА"ДЕВЛЕТ БАХЧЕЛИ - ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ БРАВО :)
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
8 - разширете си кръгозора..индивидуални атентати винаги може да се случат. Но това което става в момента не в Турция. Сериозно ли си мислите, че това кеото се случи във Франция, може да бъде организирано и координирано от полу-грамотните изпълнителни, без съдействие на някоя служба? Наивник
7
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туризма в Турция ще процъфти!
6
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е да се разпарчетоса, тая измислена държава! ЖЕ СУИ Кюрд
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Властимащите нямат никакъв интерес от това. Пишете глупости. Турция се пръска по шевовете. Просто 3 милиона па..лач не са малко. Афганистанци, либийци и прочие. Голям автогол за Турция с допускането на тези. Искат да ги ползват като коз срещу Европа но самите те станаха мишена. Вчера Идил обстрелва с ракети турския град Килис. В отговор турците уб.и.ха 11 от Идил но това е нищо.
4
16
 
12
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
До 5Хубава работа ама кюрдска работа.Вашите любимци се гърмят като балони
3
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВРАГОВЕТЕ НА ТУРЦИЯ СЕ САМОУБИВАТ ОТ ЯД :))))))КОЙТО ГО Е ЯД НА ТУРЦИЯ ,ПРАВ МУ ПЪТ ДА РИТНЕ КАМБАНКАТА :)))))))
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Целта е, да има винаги враг и страх от него, за да може властимащите да затягат все повече примката и да налагат пълен контрол над стадото в името на "вашата сигурност"
1
2
 
22
 
! Отговори
летящата вещица преди 7 години
Мъжете ги чакат 40 девици в Рая, тая какво я чака - 40 колци ли?