Няма ли край? Ванга предрекла и Brexit-а

Британските таблоиди пак обърнаха поглед към пророчицата ни
Обновена: 28 юни 2016 16:09 | 28 юни 2016 16:07,
72
Няма ли край? Ванга предрекла и Brexit-а
Снимка: Sun

Започва да става доста удобно за таблодите на Острова да се обръщат към България и по-специално към Ванга. Особено във времена на кризи пророчицата е като удобен пристан - предрекла е всичко.

Сега се оказа, че Brexit бил предвиден много отдавна от пророчицата. В статия, озаглавена "Вие се шегувате, нали? Дали сляпата пророчица, предсказала 11 септември, е предсказала и Brexit?" таблоидът се впуска в разяснения за това как родената в България пророчица отдавна го е предвидила.

Според тях тя е обяснила, че през 2016 година, Европа ще престане да съществува във вида, в който я познаваме. Само че същото важеше и за 2014 година, после и за 2015 г.

"Sun" настоява, че тя е предвидила и възхода на "Ислямска държава", употребата на химически оръжия в Сирия, Арабската пролет, ислямския ектремизъм в Европа и още много.

Все пак явно от "Sun" не са се престарали в проучването на въпроса, защото в статията пишат за Ванга като "Баба" - явно приемайки, че това е първото й име.

Ванга, която почина през 1996 година на 85 години, е предрекла стотици събития в своята половинвековна кариера и е известна като "Нострадамус на Балканите" заради нейния успех в предсказанията.

Някои смятат, че е предрекла цунамито от 2004 г. в Суматра, предупреждавайки за "огромна вълна, която ще се стовари на голям бряг, покривайки хора и градове и всичко ще изчезне под водата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: вангаsunBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе има ли нещо къде тая дъртата вещица от ДС да не е предсказала?
15
2
 
1
 
! Отговори
SA преди 7 години
До ВангаМоите клетви хващат,ама чуждите мен не!Ама внимавайте вие,че клетвата е пусната!!Щом вярвате в такива глупости...!!
14
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ванга беше продукт на КГБ и ДС, а особено на руската пропаганда в последните години. Е , вижте сега как полуделите трлове ще ме засипят с минуси като потвърждение за правотата ми!
13
16
 
9
 
! Отговори
българин преди 7 години
А стига с тази Ванга бе .... Тя е един продукт и инструмент на бившата ДС да следи и събира информация ...Ванга ...че Ванга...Една неграмотна ...сляпа баба хал-хабер си нямаща от живота ,но умело управлявана и контролирана от Службите ,тйъй като е имала капацитет да помни и фантазира ...Просто мозъкът и не е бил затормозен с ежедневните неща в живота ...!Използвали са я като "отдушник" и ..."изповедник " именно службите на ДС ! Днес и техните служители са и поклонници ! Ненормалници ...
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A kakvo Vanga kazvala za otnosheniya s Rusiya?!
11
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не може да предрича бъдещето. Невъзможно е. Всичко другото са глупости.
10
2
 
9
 
! Отговори
кирил преди 7 години
Те тия предсказания в миналото и аз ги правя на 100 %. Ако някой се беше появил тука месец преди това да го каже, щеше да е друго нещо
9
1
 
4
 
! Отговори
младен преди 7 години
До ВангаАбе лошото е че и други ще се морят покрай него, а и майка му сигурно горката място не може да си намери от срам че е родила такъФ т.ъпунг.ер
8
2
 
5
 
! Отговори
Ванга преди 7 години
До САПише ти се много да страдаш, готви се...
7
5
 
8
 
! Отговори
Не знаете ли, че преди 7 години
Всеки глyпaк има право да говори своите пpocтoтии.
6
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато няма способни политици, всички почват да търсят екстрасенси и магьосници да им решат проблемите.
5
8
 
21
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Прости парчета са англичаните, какво може да се очаква от пресата им тогава.
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само хорската простотия и алчност не е предрекла. Те си съществуват откакто свят светува. Имаше някакви слухове по-рано, че е казала, че държавите първо ще се "отворят" една към друга, а после ще се затворят всяка в себе си. Но от толкова трактовки от знайни и незнайни тълкуватели, то вече човек се замисля какво точно е казвала.
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напишете това което е казала пък ще видим дали съответства на това което става .За мен тя е пророчица и психолог,може би стига до изводите като анализира нещата
2
8
 
44
 
! Отговори
Перде преди 7 години
Жената помагаше на хиляди хора и даваше надежда на милиони. Това че предричала разни неща въобще не е най-важното. Има много такива хора, само трябва да имате очи да ги видите.
1
67
 
13
 
! Отговори
СА преди 7 години
Как не е предлекла кога ще умре,че да си поръча ковчег тая?!