Няма ли край? Ванга предрекла и Brexit-а

Британските таблоиди пак обърнаха поглед към пророчицата ни
Обновена: 28 юни 2016 16:09 | 28 юни 2016 16:07,
72
Няма ли край? Ванга предрекла и Brexit-а
Снимка: Sun

Започва да става доста удобно за таблодите на Острова да се обръщат към България и по-специално към Ванга. Особено във времена на кризи пророчицата е като удобен пристан - предрекла е всичко.

Сега се оказа, че Brexit бил предвиден много отдавна от пророчицата. В статия, озаглавена "Вие се шегувате, нали? Дали сляпата пророчица, предсказала 11 септември, е предсказала и Brexit?" таблоидът се впуска в разяснения за това как родената в България пророчица отдавна го е предвидила.

Според тях тя е обяснила, че през 2016 година, Европа ще престане да съществува във вида, в който я познаваме. Само че същото важеше и за 2014 година, после и за 2015 г.

"Sun" настоява, че тя е предвидила и възхода на "Ислямска държава", употребата на химически оръжия в Сирия, Арабската пролет, ислямския ектремизъм в Европа и още много.

Все пак явно от "Sun" не са се престарали в проучването на въпроса, защото в статията пишат за Ванга като "Баба" - явно приемайки, че това е първото й име.

Ванга, която почина през 1996 година на 85 години, е предрекла стотици събития в своята половинвековна кариера и е известна като "Нострадамус на Балканите" заради нейния успех в предсказанията.

Някои смятат, че е предрекла цунамито от 2004 г. в Суматра, предупреждавайки за "огромна вълна, която ще се стовари на голям бряг, покривайки хора и градове и всичко ще изчезне под водата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: вангаsunBrexit
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
6
 
! Отговори
БГ Нострадамус преди 7 години
Вие, вместо да се гордеете, че продължавам делата на баба Ванга и на Нострадамус, само гледате как да ми причините зло.
35
1
 
13
 
! Отговори
пророка Олег преди 7 години
абе до сега така и не съм разбрал какво точно е казала Ванга ..........само предположения.
34
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пророчица - пълни глупости.
33
32
 
13
 
! Отговори
помак преди 7 години
Ванга е гледачка-врачка ,не е никаква пророчица,обикновенна шарлатанка,която е заблудила много хора!
32
8
 
4
 
! Отговори
Румбо преди 7 години
А,скоро ще разберем дали тия работи за Ванга са верни!Мандатът на Черният президент свършва след само 6 месеца!А сегашните кандидати са такива,че....Особено Хиларито-толкова е зле,че все едно ще са без президент.Всъщност Ванга може да е имала предвид българският президент-Плевналиев си е направо "Черен" в очите на повечето хора,а закриването на президентската институция след него изглежда добра идея(ха-ха)!
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей така сами се закопахме ние не тачим миналото си ,нямаме бъдеще ,никой не ни е виновен
30
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази вещицат трябваше да бъде изгорена ако беше 14 век щеше да е сторено
29
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако бяхте гледали филми по NG щяхте да видите че тези западни райони се отнасят към нас с това уважение което липсва по между ни ,че България е територия със някаква по -особенна сила може би щяхте да го почувствате ако бяхте се спрели да плюете ,защото ние наистинасме такава територия само ако се развиваме без чужди намеси които ни изпиват кръвчицата ,какво правят американски фирми у нас да извличат нашите минерали и природни богатства щом у тях си имат
28
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе що никой не отрича нострадамус ами само говорят за него западняците , а ние почваме да оплюваме една жена доказала себе си е на това му се вика балканска работа .
27
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пхахахаАз съм по-добър пророк понеже предричам, че ще има и пръц след това. Значи виждам по-напред във бъдещето. Нали?
26
24
 
14
 
! Отговори
циник преди 7 години
ГЛУУУУУУУУУУПОСТИ на търкалета. Предрекла ми е .............. Аман бе, Православния Български Народ превъзнася една врачка, която по времето на Цар Борил щеше да бъде изгорена, като вещица .............
25
10
 
14
 
! Отговори
пхахаха преди 7 години
Чудо! Ванга даже предрече, че днес ще обядвам шкембе и кисело зеле. И верно!
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kaza 4e Kursk shte potune , a glupavite rashki po4naha da obqsniavat 4e grada Kursk ne se namira na seizmi4na teritoria .Narekoha Vanga manipulator I slujitel na tainite slujbi .Doide mu vremeto I podvodnizata "Kursk" -potuna.
23
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами тя пише, че никой няма да засенчи славата на Русия, славата на Владимир. За кой ли Владимир (П) става дума. И това го пишеше в една книга на Красимира Стоянова издаденеаоще по комунистически време.
22
8
 
16
 
! Отговори
Дърта реститутка преди 7 години
А помня че все цитират че е казвала че сме благословена територия и че природните бедствия ще ни заобикалят. Затова сигурно яко наводнения пролет и есен че и посред лято. Отделно че се топим като нация с изгледи да изчезнем напълно. Ае моля ви се.
21
0
 
7
 
! Отговори
tabloids преди 7 години
tova im e rabotata na tabloidite - da pishat gluposti za lumpenizirani chitateli!
20
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога няма да я призная защото е вярвала в Исус. Глупава жена.
19
23
 
8
 
! Отговори
Дърта реститутка преди 7 години
Авеее , след 50 години и никой нема я помни тая. Гарантирам ви го. Не може стъпи на малкия пръст на къде по велики хора , като Да Винчи, Айнщайн, братя Райт и прочее. Хич не ми се слушат тъпотиите за нея.
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само оплюват държавата ни като ги хвалят такива наши личности по света."Ванга предрекла и Brexit-а"Глупости. По скоро Великобритания плуе по България и я изкарвз суеверна и наивна.
17
10
 
22
 
! Отговори
VIP преди 7 години
Кефи ме как 3 различни човека пишат един и същи коментар, че баба Ванга е продукт на ДС, че е руснак под прикритие, че е леля на Путин и незнамси още кви изгъзици... Бацета, от толко филия и фобия сте си загубили ума, земете се поспрете малко.За Ванга ще кажа само че който само който не е ходил при бабата само той може да отрича дарбата и.Българите са изумително дребнав и *** народ, имахме докосната от Бога жена, а всички я отричат... прости малки хорица...