Всички питат: Къде се загуби Путин?

Президентската администрация отменя масово негови визити
7 юли 2016 16:14,
214
Всички питат: Къде се загуби Путин?
Снимка: Facebook

Къде е руският президент Владимир Путин? Това е най-задаваният от информационни агенции и медии въпрос през последната седмица.

От офиса на руския президент отмениха редица негови визити за тази седмица. За последно руският президент е видян на събрание във Финландия.

Според руската телевиция RBC, Путин е отменил среща за туризма в Алтай на 5 юли, като е отложена за "неопределен период от време".

При опит от телевизията да разберат каква е причината за отсъствието на държавния глава, неговият асистент съобщи, че Путин е заминал за чужбина и ще се върне в понеделник.

До края на седмицата руският президент е отменил още три свои появи, като това предизвика спекулации каква точно е причината за неговото отсъствие.

Според прессекретарят на Путин Дмитрий Песков, руският президент е зает с международни въпроси.

"Нищо не е анулирано. Постоянно се работи по най-различни събития с участието на президента и негови посещения", допълва Песков, цитиран от bTV.

При последното изчезване на руския президент през март 2015 г. се появиха редица теории какво точно се е случило с него. Тогава предположенията варираха от това, че е умрял или свален от властта, до възстановяване от тайна пластична операция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още по темата: москвапутинМесков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
8
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Е па и той е човек и има нужда от почивка!Да не искате да му писне и да удари шутдауна на Америка(и няколко други нейни верни фенове)?Спокойно,ще се върне свеж и ободрен,пълен с нови идеи!
84
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На среща с Тръмп е.Зетят на Тръмп е внук на белоруски партизанин-евреина Кушнер.
83
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е това събрание във Финландия?
82
1
 
1
 
! Отговори
емигрант преди 7 години
Аз знам къде е др. Путин, но ще ми нацвъкат ********звездички.
81
7
 
21
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Путин е там, където трябва да бъде. По-интересно е къде ще е Меркел след изборите в Германия.
80
1
 
14
 
! Отговори
Мечтател преди 7 години
Да бе изчезнала Мъркеланата... Нямаше да има покани на поганска *** в Европа,нямаше да има разширени учения на пуяците от Нато в нашето си моренямаше да има крадене от фонд Земеделие и пр. фондове, давани в услуга не на българската икономика а на българските й марионетки... и може би, ах, може би, щяхме да можем да си избираме сами управниците на страната ни, а не тия мъркелски срамотии...Ех, мечти...Ако да би била изчезнала Мъркелана...ех, как ще си поживеем...че и не само ние.
79
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Фактааа, Меркел ако изчезне, голям плач ще настане - кой ще плаща за сиртаки, за турския бежански лагер, за футболното, за визията, за правите екокраставици и щастливите кокошки и тн и тн и тн
78
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
През 2014 всички се чудеха защо не се намесва да предотврати преврата в Украйна и последва присъединяване на Крим към РФ, през есента на 2015 се чудеха къде ли е изчезнал и последва намеса в Сирия. Очаквайте включване!
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Той ----Путин..... нали разбрахте? Така ще Ви напомни,че.......ойй.....ой..ойййййййй
76
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У нас , беше ми на гости но каза да не казвам , и какъв е проблема че го търсите
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***,той с вас ли ще се занимава?...Вие сте.......пеперудки.....хаха
74
0
 
4
 
! Отговори
супер! преди 7 години
До ФактХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХАХААААААА................
73
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 98Не може без завист и злоба. Типична народна черта е.
72
1
 
8
 
! Отговори
Патоанатом преди 7 години
До АнонименВ Мавзолей Хилъриту ли търсиш? Че тя се е разпаднала приживе от греховете се адски и кански. Не можеш намери от нея нищо здраво, че да я мумифицират. Бедната й свръх грештна душа е предадена на Пъклото. Амин.
71
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в слънчев Сибир на плаж
70
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В мавзолея някой провери ли?
69
0
 
19
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Представете си,че за по една седмица изчезнат:Обама,Камерън,Меркел.....и разбира се наш Роско.Ще направи ли на някой впечатление въобще????Е,ако се позагуби банкянския титан на мисълта и баща на българската демокрация-сигурно ще забележим!Няма как да не ни липсват ежедневните му изцепки....
68
0
 
10
 
! Отговори
Нубулон грейт мастър преди 7 години
Изобщо не ме интересува къде е Хилъриту с копитцата. Колкото по-малко американци гласуват за нея и с това я извадят от икономическия шпионаж във вреда на България, с активното участие на българските й прислужници, който държи на власт и покровителства, въпреки ologofreniata im, за да ни мъчат, изтезават и унижават, за да крадат като за световна купа, толкова по-добре за България!Мммм. Да! Толкова по-добре за всеки нормален българин.
67
0
 
2
 
! Отговори
хахахааааа преди 7 години
Вие, които президентът Путин или Плевнелиев
66
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спомняте ли си,как малко преди да почнат "изненадващо" руските бомбардировки в Сирия,Путин също "изненадващо" изчезна и се почна една....Е,сега може да се очаква една подобна на сирийската "изненада".А гномите от НАТО да надават "бойни" крясъци и размахват пилешки мускули в Прибалтика и Варшава.Ще видим,какво ще тресне в тишината на Путин!