Щастлив край след ада в Ница: Майка откри бебето си

Загубила го в паниката след кървавото нападение на камиона убиец
Обновена: 15 юли 2016 19:01 | 15 юли 2016 18:55,
30
Щастлив край след ада в Ница: Майка откри бебето си
Снимка: Facebook

Майка загуби детето си заради настъпилата паника след кървавото нападение в Ница. Въпреки това за нея има щастлива развръзка - благодарение на зов за помощ във Facebook, тя отново е заедно с детето си, пише Mirror.

Тиава Банър публикувала в социалната мрежа снимка на 8-месечното си бебе с молба някой да се свърже с нея, ако е виждал детето й.

"Мили приятели, ако сте го виждали, ако сте били там, моля обадете се", написа майката в поста си, който след това бил споделен над 21 000 пъти.

Малко по-късно тя променила публикацията си, за да съобщи, че отново е заедно с детето си и да изрази благодарности на тези, които са й помогнали.

Още по темата

Веднага след трагедията притеснени семейства публикуваха сърцераздирателни постове за изчезнали близки и приятели в Ница. Снимки на мъже, жени и деца заляха Facebook и Twitter с молба за помощ. Повечето от издирваните са тийнейджъри и деца.

На една от снимките, на която се вижда младеж на около 16 години, пише: "Помогнете, загубих брат си в тълпата и той не ми отговаря на обажданията".

Друг пък моли за помощ да намери братовчед си, който е изчезнал след като е било съобщено за атаките.

Над 80 души загинаха, след като камион се вряза в тълпа и прегази десетки в Ница. 31-годишният мъж от тунизийски произход, който е смятан за извършител на нападението, също така е стрелял по хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лесно е да се коментира пред екрана. Никой от вас не знае как ще реагира в такава ситуация. Слава Богу, майката е намерила детенцето си, то е живо и това е най-важното. Надявам се никога да не попадам в такава ситуация.
8
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Бързате да коментирате, без да знаете ситуацията. Може, когато тълпата е тръгнала да бяга да го е изтървала, да е изхвръкнало от ръцете й...Всичко е възможно. Имало е прегазени от тълпата хора.
7
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
8 месечно бебе.Как е загубено. Не може да ходи, за да ти се изпусне от ръката в истерията. Или е било в количка, или е носено на ръце.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много малко информация.Не се разбира нищо.
5
3
 
4
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Сутринта казваха че повечето загинали били деца.Жалко за децата.Какви европейци безстрашни гледащи да спасът своите охранени задни...
4
9
 
17
 
! Отговори
Shark преди 7 години
Как така ще изгуби бебето, че то е първото което трябва да спасява. Да не би да излиза че е бягала да си спаси ***, и чак после се е сетила че има бебе. Поне едно "Mersi" дали е казала на този който го е спасил?
3
1
 
15
 
! Отговори
до Dimittur преди 7 години
Ти от кой народ си, явно не си от нашия, защото пишеш на латиница?
2
21
 
2
 
! Отговори
Dimittur преди 7 години
Mnogo prost naros sme.
1
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи друг е можел да бяга, носейки бебето със себе си, а тя не могла, така ли излиза?