Путин не иска Донецк или Луганск, иска цяла Украйна

Русия бленува за империя, смята президента Порошенко
25 авг 2016 07:50,
197
Путин не иска Донецк или Луганск, иска цяла Украйна
Снимка: архив, Ройтерс

Русия иска да направи Украйна част от "руската империя" и да дестабилизира обстановката в целия свят. Това каза в интервю за телевизия CNN президентът на Украйна Петро Порошенко.

"Целта на Путин е да се опита да дестабилизира ситуацията в Украйна. На тях не са им нужни Донецк и Луганск. Те искат цяла Украйна да е част от руската империя. Те искат да дестабилизират ситуацията със сигурността в целия свят", каза Порошенко.

"Това е напълно същата ситуация, като в Алепо. Те имат само една цел – съвременният свят трябва да бъде по-малко стабилен, по-малко сигурен", каза още той.

Украинският президент отбеляза, че за последните две седмици в Донбас, при обстрели от страна на проруските бойци, са загинали 13 украински военни, 91 са били ранени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
13
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Дали човека има ментални проблеми или е просто добре платен е дискусионно. Но да се публикуват такива долнопробни дописки със сигурност е долнопробно
73
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БобиОстави ти какво плащат и не плащат руснаците... Това няма как ти и аз да го докажем, а коментирай видимото! А то е очеизвадно - този на снимката е абсолютен алкохолик и само кьорав може да твърди обратното! Няма какво повече да коментирам какви ги бръщолеви един алкохолик!
72
0
 
17
 
! Отговори
vlady преди 7 години
До АнонименПорошенко наистина е изтъкнат професионалист на водката със сериозни успехи удостоен с престижното звание "Горький пропойца" в Русия. Септеври миналата година навърши 50.
71
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия може да присъедини Украйна за няколко дни ако поиска. Но какво ще ги прави тези 40 милиона изгладнели и озлобени хохляци. Русия нищо не трябва да прави. Вече си взе Крим, сега и Донбас ще и падне като зряла круша.
70
3
 
7
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 85Всички знаем колко плащат Рашките за да интегрират дву милионен КРИМ.При един от сценариите Украйна се бунтува и след това иска да се присъедини към РФ като част от Украйна или цялата - това се прави с цел реално да се фалира Русия. Обикновените Руснаци и жители на Украйна ще гласуват за обединение - Но това ще е почти фатално икономически за РФ.Така че точно на там се опитват да я тласнат западняците - Военно РФ е непобедима но икономически е възможно.
69
0
 
6
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 79Айдее още един ОПОРНО КЛЕЧКОВ даже това вече не са дори ОПОРНИ ТОЧКИАнонимни СТАРФОР - Аналитична агенция от САЩ дава на Украйна 3 седмици военни действия срещу Русия при реален конфликт между тях и то ако конфликта се случи по времето на пролетните или есенни дъждове - тоест най-трудно да се придвижват всички.Само един факт за размисъл - на НАЙ-КРАТКОТО направление за нападение от Москва до Киев тоест от североизток РЕАЛНО УКРАЙНА НЯМА НИТО ЕДНО ГОЛЯМО ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ ВОЕННИ
68
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тоя водката съвсем му е изпила мозъка! Само му погледнете физионимията - няма и 50 г., а е с вид на дърт алкохолик! Сравнете физиономията и фигурата му с тези на редовно спортуващия и около 15 г. по-стар от него - Путин! Само от това сравнение може да си направите изводите кой не е добре с мозъка и говори глупости!
67
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственото нещо за което всички експерти са сигурни е, че руснаците не могат да окупират Украйна. Могат да хвърлят ядрени бомби, могат да бомбандират, могат да прегазят украинската земя, но окупацията е мисия невъзможна.
66
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Украйна е единствената държава на територията на бившия СССР, която за 25 години независимост не е надскочила БВП от 1991 г., нещо повече, сега нейният БВП изостава с 40% спрямо този от времето на УССР. Паралелно с това, Украйна търпи демографски загуби в размер на 12-15 млн. души, като в това число влизат напусналите страната, загубата на населението, което сега е част от Крим или от териториите на Донбас.
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Историята от 30-те години на миналия век се повтаря, надигаща се кафявочервена чума, анексиране на територии, дезинформации и манипулации
64
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според същия тоя Черно море не е съществувало и е било изкопано от древните укри, които са основатели на Европейската цивилизация и света.
63
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До 75 Анонимни единственото нещо с което не се гордея е че имам наднормено тегло, а от там и често високо кръвно, но това е поради заседяване пред компютъра.
62
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съветите се разпаднаха, сега е ред на РФ
61
0
 
9
 
! Отговори
ШШ преди 7 години
НЕЗАВИСИМ ПОТРОШЕНКО НАРОДА НЕ БЕДЕН
60
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Войната между Русия и Украйна продължава с пълна сила
59
2
 
14
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 75Ано Опорно Клечкови - това че Русия се разпада, Фалира, Умира - вече го слушаме май десет години. Е седи си и си живее живота и е трън в *** на много хора.
58
0
 
9
 
! Отговори
НН преди 7 години
ТОЗИ МОШЕНИК ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ
57
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А тя Украйна и без друго е държава съвсем от скоро. А САЩ не се задоволяват пък само с Украйна. Те искат целия свят! Ето, това са яки мераци вече! За тях пишете! Стига да ви плащат!
56
2
 
2
 
! Отговори
до 72 преди 7 години
Себе си ли описваш ?. Злоба, масивен инфаркт и т.н. Много тежки проблеми имаш, може да не дочакаш коледа и нова година.....
55
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия се разпада и повлича след себе си своите съседи и съюзници