Флиртът продължава - непринуденост и шеги на срещата Путин - Ердоган

Преживявате нелеки времена, ще се справите, увери руският президент
Обновена: 3 сеп 2016 21:31 | 3 сеп 2016 21:27, Анисия Иванова
203
Флиртът продължава - непринуденост и шеги на срещата Путин - Ердоган
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин изрази увереност, че турското ръководство ще успее да нормализира напълно ситуацията в страната, включително в сферата на борбата с тероризма, предадоха агенциите ТАСС и Ройтерс.

"Виждаме, че Турция преживява нелеки времена, бори се с тероризма и се сблъсква със сериозни терористични престъпления", каза Путин на среща днес с турския държавен глава Реджеп Тайип Ердоган в китайския град Ханчжоу.

"И двете страни вече неведнъж са изказвали позицията си по борбата с тероризма. Сигурен съм, че ще успеете напълно да нормализирате ситуацията в страната", каза Путин.

Още по темата

Двамата президенти обсъждат въпроси на възстановяване на сътрудничеството между двете страни в пълния им формат и напредъка в сътрудничеството в сферата на енергетиката, съобщава ТАСС.

Ердоган на свой ред също изрази готовност за обсъждане на всички въпроси от двустранното сътрудничество, поставени на петербургската среща на двамата президенти през август.

В началото на срещата Путин и Ердоган се поздравиха и се ръкуваха с всеки от участниците в преговорите от двете страни. ТАСС отбелязва, че протоколната част на срещата е преминала в непринудена обстановка.

Така след като двамата лидери представиха членовете на делегациите си и Ердоган посочи ръководителя на турската разузнавателна служба, Путин се пошегувал: "Щом ръководителят на разузнаването е тук, няма за какво да говорим, той вероятно вече ви е информирал".

Путин се пошегувал също, че министрите на външните работи на двете страни на тези преговори могат да се съревновават по красноречие. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
1
 
! Отговори
ашоле преди 7 години
любовта няма спирка
114
0
 
4
 
! Отговори
da taka e преди 7 години
До АнонименТам са държавите с най-висок икономически растеж
113
6
 
6
 
! Отговори
Морски преди 7 години
Слава на Русия!
112
1
 
0
 
! Отговори
всички гледни точки преди 7 години
В интерес на истината сгреших- 300000 са 0,02% от населението на Русия!
111
3
 
1
 
! Отговори
всички гледни точки преди 7 години
До анонимен 116, А ти пресметна ли колко процента от населението на Русия са тези въпросни 300000души. Ще ти помогна- това са около 0,002% от населението на Русия!
110
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То и тук беше на мода да се подават документи за зелена карта, ама му отмина времето. Както във вица за слепите кученца- прогледнахме. Който е заминал, няма да се върне, защото ще трябва да започне живота си отново от нулата - работа, приятели, битово устройство. Америка е за много богатите, тук се краде, там се изнася, ако стане напечено, да има къде да се спасяват от народната любов.
109
7
 
6
 
! Отговори
бръм... преди 7 години
Вовата е симпатяга ,но компромиси за България не прави. Но и нашите мн. лошо настроиха Русия с/у страната ни, особено Плевнята
108
11
 
5
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
Две гейши на снимката.....
107
3
 
6
 
! Отговори
всички гледни точки преди 7 години
В Русия имало 5млн. бездомни!!! Възможно е, ако прибавиш, хората, които не живеят в собствени жилища. В противен случай е невъзможно цифрата да е такава. Направете си справка какви са зимите в Русия! От тези 5млн. още първата зима ще пукнат 20-30% от студ! Това да не ви е Париж, където кажи-речи няма зима!
106
3
 
12
 
! Отговори
До Анонимен 115 преди 7 години
Стокообменът между Русия и Турция ще премине в национални валути. Доларът ще го дуу-ха! Този процес ще се разпространи в търговията между Русия и други страни, както и между другите страни поотделно. Т.е. зелената хартия ще стане само за тапети и за вътрешни плащания. Извод - ще спретнат Третата световна, особено ако Килари им стане президент. Нейният вид вече и отчайващ - прилича на психоболна, с блуждаещ поглед, изпънати жили на шията, когато говори и с не много смислените си изказвания. Ужас!
105
7
 
10
 
! Отговори
? преди 7 години
Тези двамата щастливи от срещата си, като влюбени. До кога ли ?
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЛермонтовАбе ти да не четеш от записките на баща си??? Бас правя, че е бил политагитатор през 1956-та........
103
15
 
17
 
! Отговори
Лъвско Сърце__ преди 7 години
В България има туркофили (предимно с турско самосъзнание) и русофили (с българско самосъзнание, но поклонници на Русия) и двата вида са пагубни за България.
102
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
13. Русия има едни от най-високите нива на бездомни на глава от населението около 5 млн. В ЕС те са около 3 млн., а в САЩ по различни оценки между 0,6 и 2,5 млн. души. Да помислим. По-малко население, а повече бездомници. Може би обаче руските бездомници са по-щастливи от тези в европейските страни и САЩ.
101
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кюрдите се хванаха на лъжите на русия.след срещата с путин,ердоган прати турските танкова в северна сирия.
100
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
265 086 е броят на заявките, получени в САЩ от Русия за т. нар. зелена карта през 2015 г., съобщи агенция Блумбърг (Bloomberg).Това е рекорден брой за държава, чиято обща квота е едва 4000 разрешителни. Според източника за последните 10 години той се е удвоил.Междувременно, данни на независимата социологическа агенция Левада център показват, че 71% от руснаците смятат глобалната роля на САЩ за отрицателна.
99
3
 
12
 
! Отговори
121 преди 7 години
Ееееееееее, стига с тези минуси бре!! Обяснете простичко на нас невежите защо 300 000 руснаци неистово драпат всяка година за 5000 зелени карти?!
98
16
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Фашиста и джихадиста си гукат влюбено !
97
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 126"Екстра" си го написал ама а ся обясни защо 300 000 руснаци подават всяка година молби за емиграция в "кравефермата"............Ххахахах
96
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 126Колега да те поправя дълга на кравефермата не е 12 трилиона ,а близо 30 трилиончета и вече и печатницата не ги оправя....