Хилари с пнемвония. Дали? Преценете сами!

Личната й лекарка твърди, че е добре и пие антибиотици
12 сеп 2016 08:52,
146
Хилари с пнемвония. Дали? Преценете сами!
Съветници прикрепят олюляващата се Хилари. Снимка: Twitter

Кандидатката на Демократическата партия за президент на САЩ Хилари Клинтън е с диагноза пневмония и е обезводнена. Тя се лекува с антибиотик и се възстановява, предадоха световните агенции, като цитираха лекаря на семейство Клинтън.

Още по темата

На госпожа Клинтън вчера й призля, докато присъстваше на възпоменателна церемония за жертвите от атентатите на 11 септември 2001 г. Тя се прибра в дома си край Ню Йорк и бе прегледана от лекар, който я е посъветвал да си даде почивка и да промени графика на предизборната си кампания.

Доктор Лиса Бардак съобщи в декларация, че Хилари Клинтън се възстановява добре, след като й прилоша на възпоменателно събитие за 11 септември в Манхатън.

Лекарката посочи, че г-жа Клинтън напоследък страдала от кашлица, предизвикана от алергия и при преглед заради кашлицата в петък й е поставена диагноза пневмония.

68-годишната Клинтън неочаквано напусна възпоменателна церемония в Манхатън вчера за 15-ата годишнина от атентатите на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк.

Предизборният екип на г-жа Клинтън не отговори на множеството въпроси дали е автентичен видеозаписът, разпространен в социалните мрежи, в който тя залита и нейни сътрудници я подкрепят. Той бе пуснат в Тwitter.

Вижте видеото

Политически стратези казват, че екипът на кампанията на Клинтън трябва да реагира фронтално на проблема със здравословното състояние на кандидатката, за да разсее всякакви безпокойства, особено след като републиканският й съперник Доналд Тръмп и неговите поддръжници от месеци твърдят, че тя няма достатъчно енергия, за да се изправи срещу противници на САЩ в чужбина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 78Алооо, 78-мия, това не е болна стара жена бе, това е вампир!!!
62
2
 
23
 
! Отговори
Брига ме преди 7 години
Килъри с пневмония? Предислоцирах го.
61
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един българинама дядо тръмп е як като бик : 0 Сигурно ежедневното порене на мелания го държи във форма : )
60
1
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
Артисти от Народният театър !!
59
0
 
0
 
! Отговори
въздухар преди 7 години
Ako има дъх на чесън е пила вода съдържаща селен или е хапвала бразилски орех,така лесно може да се натрови със селен
58
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хилави Клингон колкото и да се напъва няма да изкара колкото Лили Иванова.Лили Иванова -президент! И на България и на САЩ! Безценен хилядолетен житейски опит.
57
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До всички дами които снощи във фейсбук бяха съпричастни към рака на гърдата и си постнаха чернобяла снимка. ПРЕЦАКАНИ СТЕ.Дами вие сключихте сделка с дявола като приехте предизвикателството на РАКА и си постнахте доброволно некролога,датата 11,9 2016 не случайно е подбрана за окулизма,не случайно събориха кулите в САЩ и не случайно примирието в Сирия е на тази дата,тази дата събира СМЪРТ
56
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При висока температура и топло време е напълно възможно да му призлее на човек. Няма причина за паника.
55
1
 
19
 
! Отговори
до 73 преди 7 години
До Анонимен: Ти май не си поглеждаш скоро към таблото на дявола. Дали дългът не е прехвърлил вече 20 трлн. А дериватите- над 500? Ами 45 млн. американци на food stamps ? Балонът се надува.Надувайте момчета,
54
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдааа,безработицата във САЩ се увеличава според русофила,мухахах.*** в САЩ и виж как живеят хората.САЩ не е за всеки,ако си с две леви и без английски значи не си за там ,значи си за Прусия.
53
1
 
39
 
! Отговори
Globalfix преди 7 години
Безработицата се увеличава, средния американец затъва, потънал в ипотеки и стандартът им пада със всяка година. Това споделяха обикновените американци, защото техните медии не са по-малко манипулативни от нашите и истината далеч не е такава, каквато се представя. Едно изречение ми направи впечатление: Който преди е работил на 2 места, сега работи на 3.
52
1
 
32
 
! Отговори
aaa преди 7 години
Малко повечко са и дошли помощните вещества,с каквото и там да се друса г-жа Клинтън,ама ще се оправи няма страшно,напрежението е повечко.Когато човек лъже без почивка се случва понякога да му прилошее.
51
0
 
14
 
! Отговори
д-р преди 7 години
Една моя пациентка, на 68 години, почина от пневмония.
50
2
 
21
 
! Отговори
Globalfix преди 7 години
Вчера в американски форум коментираха, че САЩ вече за трети път нямат истински избор за президент, че всичко е нагласено, че корумпираната хИЛАРИ ги вкарва вътре с 40 млрд. веднага ако я изберат. Че Тръмп е луд и е потънал в дългове, които се надява да избие като президент. Бог да пази Америка, като цяло беше настроението.
49
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да насочим дружно мощна мисловна енергия срещу тая омразна рептилоидна уродлива твар, Хилари Клинтън, да я изпепелим и пратим в Ада! Амин!!!
48
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствената разлика между русофила и талибана е във религията но не винаги,иначе прилики много.И при двата субекта се наблюдава отказ на интеграция и отхвърляне на светското,и двата вида виреят във кална ,*** среда,среда на мизерия и радикализъм.Общите им белези са още безпаричието и слабоумието,това са индивиди които се давят от глупостта си.
47
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали е пневмония или нещо по сериозно,състоянието е повече от зле
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Театър "Сълза и смях" работи денонощно!
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Д-р Лиса Бардак пахахсхсхсхсхсхахахах.
44
3
 
35
 
! Отговори
51 преди 7 години
Путин като умре, руснаците ще си го спомнят като Спасител на Русия. Тази злобна мумия като пукне, американците ще правят тържества и ще се радват. Това е разликата, *** сополоиден.