Хилари с пнемвония. Дали? Преценете сами!

Личната й лекарка твърди, че е добре и пие антибиотици
12 сеп 2016 08:52,
146
Хилари с пнемвония. Дали? Преценете сами!
Съветници прикрепят олюляващата се Хилари. Снимка: Twitter

Кандидатката на Демократическата партия за президент на САЩ Хилари Клинтън е с диагноза пневмония и е обезводнена. Тя се лекува с антибиотик и се възстановява, предадоха световните агенции, като цитираха лекаря на семейство Клинтън.

Още по темата

На госпожа Клинтън вчера й призля, докато присъстваше на възпоменателна церемония за жертвите от атентатите на 11 септември 2001 г. Тя се прибра в дома си край Ню Йорк и бе прегледана от лекар, който я е посъветвал да си даде почивка и да промени графика на предизборната си кампания.

Доктор Лиса Бардак съобщи в декларация, че Хилари Клинтън се възстановява добре, след като й прилоша на възпоменателно събитие за 11 септември в Манхатън.

Лекарката посочи, че г-жа Клинтън напоследък страдала от кашлица, предизвикана от алергия и при преглед заради кашлицата в петък й е поставена диагноза пневмония.

68-годишната Клинтън неочаквано напусна възпоменателна церемония в Манхатън вчера за 15-ата годишнина от атентатите на 11 септември 2001 г. в Ню Йорк.

Предизборният екип на г-жа Клинтън не отговори на множеството въпроси дали е автентичен видеозаписът, разпространен в социалните мрежи, в който тя залита и нейни сътрудници я подкрепят. Той бе пуснат в Тwitter.

Вижте видеото

Политически стратези казват, че екипът на кампанията на Клинтън трябва да реагира фронтално на проблема със здравословното състояние на кандидатката, за да разсее всякакви безпокойства, особено след като републиканският й съперник Доналд Тръмп и неговите поддръжници от месеци твърдят, че тя няма достатъчно енергия, за да се изправи срещу противници на САЩ в чужбина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
8
 
! Отговори
Rodopite преди 7 години
Tova pOkazva nakade vavrvi Amerika, kam raya, ne- po -skoro kam ada
42
4
 
30
 
! Отговори
Пророк преди 7 години
Баба Килъри ще загуби, затова го играе болна. Тръмп просто ще я отвее. Американците не са много умни, но дори те виждат, че Килъри е луда злобна женичка.
41
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хилари Клинтан е в пьти по зле от Барак Обама и умствено и физически по принцип мразя и ненавиждам американци но в случия даже ги сьжалявам
40
3
 
32
 
! Отговори
Съл Дух преди 7 години
Не е пневмония, сифилис е !!!
39
2
 
43
 
! Отговори
Че преди 7 години
Никаква "пневмония" не е това ... Тая има проблеми с "централният процесор" - има десеткки клипове в тубата, където се вижда, че периодично я обхващат някакви тикове с главата, приличащи на епилептични пристъпи.... Тая изобщо не е в ред - много е болна!
38
1
 
15
 
! Отговори
do 51 преди 7 години
Както и умряха децата в Бенгази (от старост)
37
2
 
23
 
! Отговори
152 преди 7 години
Сякаш доста я "помпят" за да стои права?! Май и това вече не помага. Дали ще удържи да стане президент и на стартира, поставената и като задача, Трета?!
36
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо лично, но в САЩ - държава с възможности, не беше ли уместно да изберат за кандидати по-млади и физически по-подготвени хора? Институцията вероятно е изморителна, иска тичане, пътувания, срещи. Даже в момента Обама е с 15 години по-млад от настоящите кандидатури и изкара два мандата.
35
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хилари,Хилари,къде си тръгнала да ставаш президент,а не си гледаш пенсията и спокойствието на стари години.Не е здравословно.
34
2
 
15
 
! Отговори
не ме интересува преди 7 години
Не ни баламосвайте!Борисов да каже на кума си Златев, Лукойл да намалят цената на бензина, на петрола падна двойно! Иначе никакъв газов хъб за руската газ- да си я затварят в буркани и да си я изнасят! Ще стане страшно-ШОФЬОРИТЕ СМЕ ГОЛЯМА СИЛА!!!ШОФЬОРИ СЪБУДЕТЕ СЕ!!!
33
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не прекалявате ли с темите за Русия и САЩ?! Що не пишете примерно за Румъния?!
32
0
 
14
 
! Отговори
Oптимист преди 7 години
до Анонимен 39Не Ротшилд, а Рокфелер, но това няма особено значение.
31
0
 
17
 
! Отговори
Алкохолизмът преди 7 години
Крайно време е Господ да и припомни за себе си,поради поразиите и злините ,кои -то причини на милиони хора.
30
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преценихме сами - няма да я бъде. За щастие, разбира се.
29
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще я закрепват и наснаждат, докато успее да натисне червеното копче. После ще я пуснат да си ходи във Вечните ловни полета. Хванала се е да играе и нема да я оставят лесно.
28
1
 
24
 
! Отговори
Спартак преди 7 години
Не бих се доверил на докторица с име Лиса Бардак. Виж ако има филм за възрастни с нея ще гледам с удоволствие, признавам си. Иначе злия рептил Клингон си е Панталей пътник вече, очевидно е.
27
3
 
33
 
! Отговори
големи артисти преди 7 години
Даже сериалите с пожарникаря са по-интересни. Спомням си серията, когато агент Буда отново вдигна кръвното и мюфтията отиде на свиждане при него. Големи артисти, остър сюжет, падаш на земята от смях!
26
0
 
32
 
! Отговори
Мосю Густав преди 7 години
Как няма да й призлее - най-вероятно има пръст и в атентата от 11.09.2001
25
0
 
19
 
! Отговори
маке преди 7 години
Хилава Клинтън
24
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хич не им пука какво й е състоянието... президентите са кукли на конци. Тя е само лицето на злото, което й дърпа конците.