Медии: Самолет се е разбил край бреговете на Мианма

Властите в страната проверяват информацията
Обновена: 28 окт 2016 11:45 | 28 окт 2016 11:45, Елка Василева
10
Медии: Самолет се е разбил край бреговете на Мианма
Снимка: архив, Reuters

Властите в Мианма съобщиха, че проверяват информация за разбиването на неидентифициран самолет в морето край западните брегове на страната, съобщи Ройтерс.

„Единственото, което мога да кажа в момента, е че това не е самолет на нашите местни авиолинии, доколкото можем да съдим от данните от извършената проверка – цитира агенцията говорителя на управлението на гражданската авиация на Мианма Тим Маун Ни. - Съобщено е, че при нито един от нашите /полети/ не е имало проблеми. Продължаваме да се опитваме да разберем повече за самолета, който се е разбил“.

По информация на Ройтерс, цитирана от ТАСС, властите в Мианма са получили съобщение, че тази сутрин край бреговете на страната е станала самолетна катастрофа. Служители от управлението на гражданската авиация са изпратени на мястото на предполагаемия инцидент, за да проверят информацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ме интересува какво е станало край бреговете на несъществуваща държава! Виж, ако беше някъде покрай МианмаР например, можеше да прочета статията....
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде да не издребняваме. Някои още го наричат Бирма.Повечето журналисти казват също ХърватСКА , макар че хиляда пъти чеше казано, че правилното на български е ХърватИЯИначе трябва да казваме Сръпска, Словенска, Чешка и пр.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МианмаРРРРРРРРРРРРРРРРРР
3
0
 
7
 
! Отговори
Нед преди 7 години
Мианма е само за местното население и то на бирманско наречие .Официалното име е Мианмар.Кой не е внимавал в час по география?
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МианмаР!!! Не се научихте бе.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
разбива се самолет, но е неизвестно накоя авиолиния .... в 21 век, века на информацията и компютрите това е доста съмнително