Бомбандировки и боеве в покрайнините на Алепо

Въздушните удари са по райони, завзети от сирийските бунтовници
29 окт 2016 13:52,
69
Бомбандировки и боеве в покрайнините на Алепо
Снимка: архив Reuters

Сирийската опозиция съобщи за въздушни удари и боеве в покрайнините на Алепо, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Военни самолети бомбардират райони, завзети вчера от сирийските бунтовници, най-вече в западните и южни покрайнини на града, съобщи Сирийският център за наблюдение на правата на човека.

Друга организация на сирийски активисти информира за въздушни удари и артилерийски обстрел в райони, близо до Алепо.

Според сирийска държавна медия днес сутринта бунтовници са бомбардирали западни квартали на града, държани от правителствените сили, при което са пострадали най-малко шестима души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сирийски бунтовници - така Западът нарича скъпите на сърцето им Идиловци.Бой до дупка! Само преди два дена избиха наведнъж 230 човека.
15
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 11Въпреки, че е голяма вероятността да сме ние, надявам се да не сме ние или поне да е минало през 2-3 ръце! Защото ще падат глави! И без това Протекторатът се излага всекидневно и е станал за посмешище на света... То не бе Хрусталина, не бяха пощальонските услуги ЕС - Тюркийето, не беше цирка с канадските визи, не беше налагането на нови санкции на Русия, не беше участието ни в многонационалните въоръжени сили в Румъния, не беше Бай Х.....
14
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БомбаНдировки! Абе моме, едно заглавие имаш да напишеш и с това не можеш да се справиш! Срам!
13
4
 
4
 
! Отговори
Зъбльо преди 7 години
Ти не си никаква лудница, ами си най-обикновена глупница!
12
2
 
25
 
! Отговори
Газ пилета преди 7 години
Ако не гласувате за Цецка Чачева, ми пропада бизнеса с шалвари , моля ви Гласувайте за Цачева , че няма кой да ми купува стоката, а ако изберем нея ще отворим границите ( не че сега не са ) и мигрантите ще купуват шалварите ми. Ако продам шалварите ще вкарам всичкото ДДС , кво , държавата ще печели , ще има пенсии, магистрала ще направи от Инстабул до София Цецка, макар че тя лети на метла но нищо нека за народа да има хляб, ние и кюфтета ядем ! Айдееее народееее, по магистралата и към урните!
11
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво! Ако няма война и кръв се обезмисля съществуването ни! Искам да има 3та сверовна война!
10
3
 
17
 
! Отговори
лудница преди 7 години
От тая статия ако разбрах нещо нещъ съ! Как така са бомбардирани Сирийски бунтовници ( тея кои са ИДИЛ или не ) в западните и южните райони а в същото време Сирийски бунтовници са бомбардирали днес западните квартали на града. Т.е. Сирийските бунтовници сами се самобомбардират така ли . Егати статията. Кои са : 1. Сирийските бунтовници, Сирийската опозиция, Сирийските активисти и правителствените сили , както и кои са тия военни самолети които бомбардират всички тях ...егати и статията ве
9
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНякакви предположения кой ги снабдява?--------------Надявам се ние.
8
10
 
13
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
Има кой да мисле за Алепо.Дайте предложения какъв нов Костинброд да измислим , че губим изборите.
7
1
 
19
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Дали ИД ще бъде победена е не ясно, ясно е обаче че Алепо ще бъде изравнен със земята.
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бомбаРдировки, ей Богу!!!
5
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Между другото, терористите са получили чисто нови ракети и камиони БМ-21 Град. Излъскани, боядисани, спретнати, сякаш току-що извадени от нечии резерв.Някакви предположения кой ги снабдява?
4
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хуманитарните паузи се използват от терористите, подкрепяни от САЩ, Саудитска Арабия и Турция за превъоръжаване и нови настъпления.Вчера са обстрелвали училища, загинали са деца. По медиите не чухме нищо, защото не е угодно - не са били лошите руснаци или лошите асадисти.Путин обаче прави много добър стратегически ход, не се пуска по пързалката да отвръща - така ще даде да се разбере на цялата общественост, кои всъщност са спонсорите на тероризма и кои са истинските касапи в Сирия.
3
34
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно Путин се е събудил тази сутрин с натежала глава и е наредил една бърза бомбардировка по болниците.Трябва да свикне тоя човек да пие зелева чорба!
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От написаното само схванах, че Алепо е под контрола на държавата, а в момента се прочиства периферията.
1
6
 
34
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Примирията в Сирия обичайно се използват от терористите за превъоръжаване и попълване редиците им със свещи сили от Турция. После започват офанзива по жилищни райони, което не се отразява в западните медии.После армията им нанася удари от въздуха, което вече СЕ отразява от западните медии с уговорката, че това е стрелба по мирни жители!