Бомбандировки и боеве в покрайнините на Алепо

Въздушните удари са по райони, завзети от сирийските бунтовници
29 окт 2016 13:52,
69
Бомбандировки и боеве в покрайнините на Алепо
Снимка: архив Reuters

Сирийската опозиция съобщи за въздушни удари и боеве в покрайнините на Алепо, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Военни самолети бомбардират райони, завзети вчера от сирийските бунтовници, най-вече в западните и южни покрайнини на града, съобщи Сирийският център за наблюдение на правата на човека.

Друга организация на сирийски активисти информира за въздушни удари и артилерийски обстрел в райони, близо до Алепо.

Според сирийска държавна медия днес сутринта бунтовници са бомбардирали западни квартали на града, държани от правителствените сили, при което са пострадали най-малко шестима души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
10
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
Нямам вакуум. Борисов уволни Христо Иванов за да стопира съдебната реформа ! Иначе половината депутати/ и управляващи, и "опозиция" от Прехода, от всички цветове/ и министри, начело с Борисов, под строй към Панделата...
35
4
 
14
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
/ГЕРБ=БСП=ДПС/=БКППри Живков построихме РАЗВИТИЯ социализъм! Царят/коалиция 3 в 1/ ни "оправи" за 800 дни! Борисов ще ни довърши
34
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се занимавайте с Московски мекерета! Те са като прасетата- на тях им прави кеф, а вие ще се изкаляте!
33
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Въздушните удари са по райони, завзети от сирийските бунтовници"Ама как са ги завзели тези региони бунтовниците- с демократични избори ли? Ако не, тоигава бомбардировките да продължават до пълно изтребление.
32
0
 
5
 
! Отговори
до 33 справка преди 7 години
Къде прайш туа справки ?. Бил ли си войник?. Май не си бил.
31
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не останаха ли училища и болници за бомбене?
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя Вера К. Александрова не веднъж ни бомбаНдира с нейните новини ами явно редакторите са кът, особено в Събота. Който им плаща да внимава да не се самобомбаНдира накрая че и други медии има....Вера, скачай и отваряй параЖута , чИ дЪ посреШТаш бомбаНдираните :)
29
1
 
13
 
! Отговори
справка преди 7 години
казва се бомбаРдирам, а не бомбаНдирам! За тези, които не знаят, средновековното средство за бомбаРдиране е известно като "бомбарда"!
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Членска карта 7, Безсилен и злобен е този, който е принуден да лъже!ИСТИНАТА ни прави свободни!
27
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пенкоЦионизмът е национално-освободителното движение на евреите които искат да си имат държава. Същото е като движението организирано от Левски. Помисли, ако си честен да си против едното изисква да си против другото.
26
14
 
10
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 7 години
Януари,2016, в отговор на ръмженето на Русия към съседите си, НАТО и САЩ, разполагат в Полша Литва и Естония корпус " Атлантическа решимост-Север" , а в Румъния и България " Атлантическа решимост-Юг"...
25
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бомбандировка до последния умерен евроатлантически главорез терорист.
24
7
 
24
 
! Отговори
до 25 преди 7 години
САШ са гола вода. Добре че имат модерни кино студиа та правят перфектни фалшификаций и добра пропагандна машина .
23
5
 
18
 
! Отговори
ШКУМВАТА преди 7 години
Починал Башар Асад, отлитнал на небето и потропал на райските врати. Отключил му Аллах и казал:-Ти не си за тука, отивай в Ада!Асад слязъл в Ада. След няколко дни тълпа дяволи тропат на Райската врата.Отворил пак Аллах и ги пита:-Вие какви сте ?Бежанци
22
6
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
До 25Ще се капичнеш от безсилна злобица!
21
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин тероризира съседите си и света, като се опитва да ги изнудва с ядрена заплаха.САЩ, АКО ЖЕЛАЯТ могат да парализират Русия!ПРОВЕРЕТЕ САМИ! А това е хакер едва на 30-то място в световната ранг-листа на независимите хакери.Все пак, американците са измислили Интернет...................Известный американский хакер, называющий себя Jester (Шут), атаковал веб-сайт банды Калантарова (он же Лавров) МИД России....Сообщение хакера было удалено, но оно доступно для обозрения на скриншоте !
20
3
 
6
 
! Отговори
пенко преди 7 години
Блумбърг еврейска фамилия ли е ? Арабите против евреите ли са ? ООН протекторат на евреите ли е ? Хилихилири Килърн на евреите ли е "секиш" ? Многа други въпроси за това, кой се опитва да "цица" другите народи/ в своя изгода , защита от репресии и унищожение/ .На мои пломенници майката е еврейка и живеят в Израел -обичам ги , та знаели се/татко им е стях/,но ционистките ястреби в САЩ са врагове на човечеството!
19
3
 
29
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
До АнонименМежду другото, терористите са получили чисто нови ракети и камиони БМ-21 Град. Излъскани, боядисани, спретнати, сякаш току-що извадени от нечии резерв.Някакви предположения кой ги снабдява?------------------Украйна.
18
1
 
31
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
На вниманието на редакцията на Фрог Нюз! Защо допринасяте за неграмотността на българите с вашите заглавия: БомбаНдировки? Загубено поколение, което не знае елементарния правопис се подвизава по всички медии. Трябват ви не смартфони, а четене и овладяване на Българския език!
17
0
 
20
 
! Отговори
бомбаНдировач преди 7 години
Бе то ясно, че повечето редактори младежи, а повечето младежи са доказано неграмотни, но поне един автоматичен коректор (spell-checker) на български не могат ли да си инсталират?! Ужас...