Кой кум, кой сват... Хилари и Оланд – роднини!

Връзката е много далечна, но все пак я има
6 ное 2016 19:07,
7
Кой кум, кой сват... Хилари и Оланд – роднини!
Снимка: Reuters, архив

Президентът на Франция Франсоа Оланд и кандидатката за президент на САЩ Хилари Клинтън имат родство, макар и доста далечно, твърди известният френски специалист по генеалогия Жан-Луи Бокарно, цитиран от ТАСС.

В книгата си "Речникът на политиците", излязла тази седмица, той пише, че прабабата на Клинтън по майчина линия е била от Квебек, където нейните предци преди няколко поколения се преместили от малкото селце Брувилер, което се намира в департамента Мозел във Франция. Прадеди на Клинтън, впрочем, са живели и в други райони на Северна Франция, включително в Нормандия, Пикардия, долината на Лоара и даже в Париж.

"Един твърде далечен генеалогичен клон на Клинтън се пресича с предците на президента Франсоа Оланд", твърди Бокарно. Той отбелязва също, че Клинтън има далечно родство и с попзвездите Селин Дион и Мадона.

Що се отнася до съперника на Клинтън в президентските избори в САЩ Доналд Тръмп, то неговите дядо и баба са мигрирали в САЩ от Германия и той няма никакви корени във Франция.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Тихомир ТомовИмааш право. Женят се помежду си и се събират от двата края на Света. Това е една от причините да имат акъл да управляват Света.Израел например днес е съставена от евреи пристигнали от 102 страни на Света. Там се говори на 82 езика а докементите са направени така че да се попълват на 4 езика. - иврит, Саркози например е внук на български евреин. Какво ще кажеш ?
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо рептилката е със сако от змийска кожа няма да се питаме.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може и да не знаете но Доналд Тръмп и Хилката са много далечни потомци на крал Едуард Трети може би са нещо като 30 братовчеди. Като премахнете Мартин Ван Бурен всичко останало е аристократична леш.
4
0
 
5
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 7 години
Еврейски парадокси . Женят се помежду си и управляват Света .
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха, чак сега ли им казвате, че са роднини по п.си майчина линия?Ами ако се бяха взели навремето? Щеше да е кръвосмешение. Сега е само СМЕШНО. :):)
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че те отдавна се борят два клана в САЩ за президенството още от Кенеди насам. Интересно още къде са се намърдали. Демокрация ама следващия път.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тогава защо ни мамят с избори, значи всичко по старому. Карат хората да ги избират и става демокрация.