Марин льо Пен пое курс: Франция вън от ЕС!

Лидерката на националистите обяви, че Фрекзит ще е нейна политика
24 дек 2016 20:29,
343
Марин льо Пен пое курс: Франция вън от ЕС!
Снимка: Reuters

Лидерката на френската крайнодясна партия Национален фронт Марин льо Пен обяви, че възнамерява да води политика за излизане на Франция от ЕС. Тя каза това в интервю за гръцкия в."Димократия", предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Фрекзит /излизане на Франция от ЕС/ ще бъде част от моята политика, посочи Льо Пен, която планира да участва в президентските избори във Франция.

"Какво е това ЕС?", пита Льо Пен. "Това е организация, създадена без да се взима под внимание мнението на европейските народи, състои се от олигархия на банки и технократи, такива като Юнкер и други, които никога не е избирал нито един народ, провеждащи своя собствена икономическа политика, сблъсквайки се с пълното презрение на народите, които те шантажират", казва Льо Пен в интервюто.

Според лидерката на Национален фронт "ЕС се явява нож в сърцето на националния суверенитет на европейските държави, а еврото се явява не валута, а инструмент за шантаж, използван от Брюксел, за да провежда своята политика".

Льо Пен смята, че вече няма необходимост от НАТО. "Блокът беше създаден, когато съществуваше заплахата от Врашавския договор и разширяване на комунистичесикя Съветски съюз", отбеляза тя.

"СССР вече не съществува, както не съществува и Варшавският договор", изтъкна Льо Пен. Тя заяви, че "Вашингтон поддържа същестувването на НАТО за постигане на своите цели в Европа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марине и ти ли?
67
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПЛАТЕНИЯ ПУТИНОФИЛ ПИШЕ ЛИ ПИШЕ НО ТОЙ СИ Е ЧИСТ АНТИХРИСТ И ДАНО ПУКНЕ КАТО ГОСПОДАРЯ СИ ПЪРДУТЕН!!!ВСЯКА ДЪРЖАВА КОЯТО ИСКА ДА СЕ МАХА ОТ ЕС!!!ЕС ТРЯБВА ДА Е ГЕРМАНИЯ И БЪЛГАРИЯ И ТОВА Е ПРЕ ДОСТАТЪЧНО :D
66
5
 
20
 
! Отговори
Червена Зора преди 7 години
Краят на ЕС е близо , дерзайте дорогой , свободата е близо !
65
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми то 1? = 2 лв Валуев, ама колко евро са масово заплатите у нас Хм? 300 евро. Кажи го това на един западноевропеец и ще умре от смях! 300 евро там ги изкарват за 3 дни. Е къде са ни ползите от членството в Евросъюза? В плащането на членски внос? "Ползите" са, че като отпаднаха визите, хората вместо да се юрнат да ходят по екскурзии до Франция, Великобритания, Германия и т.н, си взеха багажа и се изселиха в тези страни, за да работят тежката .и най -нископлатена работа, но за нашия стандарт си е ОК. А, и "ползите" (ама за кого ли? )са, че от запад намериха в наше лице идеалния пазар да си
64
7
 
5
 
! Отговори
do Нестор136 преди 7 години
теб бе куманоид ,къде ще идеш с насраният си ***?Ще ти кажа, при солташака на джуджето, Ердогана.Да ти обърне резбата на халката!Ще трябва да проявите интернационализъм и да се включите в секса между двамата ненормалника. Смешника-генерал, товариш Радев, е на път да го направи. Вече тръпне от мерак.
63
6
 
12
 
! Отговори
баба Меркел преди 7 години
Точно и ясно вън от ЕС.Франция излиза и сбогом ЕС и Нато.
62
0
 
5
 
! Отговори
Браво преди 7 години
До Анонимен 137Никой не се интересува, най-важното силно крещи - българия е в нато и ес!
61
0
 
2
 
! Отговори
нов виц преди 7 години
До НИКОЛАЙ ВАЛУЕВ "БЪЛГАРИ ИСКАТЕЛИ РЕАЛНА ИКОНОМИКА"ХАХАХАХАХАХААХАХАХХАХАХХАААААААААААА......
60
5
 
18
 
! Отговори
Нестор преди 7 години
*** , видно е че не ви остава много , затова мислете от сега накъде да бягате , защото после ще ви се иска да не се бяхте раждали , гнусни *** !
59
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 132........да мият keнефите
58
13
 
7
 
! Отговори
НИКОЛАЙ ВАЛУЕВ преди 7 години
БЪЛГАРИ ИСКАТЕЛИ РЕАЛНА ИКОНОМИКА КАТО РУСКАТА ИСКАТЕ ЛИ 1 ЕВРО ВМЕСТО 2 ЛЕВА ДА Е 70 ЛЕВА? АМИ ЕЛАТЕ СИ ПРИ НАС БРАТУШКИТЕ. ДА ГЛАДУВАМЕ ЗАЕДНО.
57
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА ФРАНЦИЯ!!! ДА СЕ МАХА!!! ЕС ТОВА Е ГЕРМАНИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!!!ИМА ЛИ ГЕРМАНИЯ В ЕС ЩЕ ГО ИМА И ЕС!!!!ВЪПРОСА Е, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА ФРАНЦИЯ Е МНОГОКРАТНО ПО-УМНО И ПО-ТОПЛО ОТ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И НЯМА КАК ДА СТАНЕ МАХАНЕТО !!!ТАЗИ *** ЦЕЛИ ЕДИНСТВЕНО ДА ТРУПА ДИВИДЕНТИ ОТ ПРОСТИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НИЩО ПОВЕЧЕ :)
56
0
 
3
 
! Отговори
марш на п.сихи.а.тър преди 7 години
До Анонимен 127,128,129,ХАХАХХАХАХАХХХХАХАААААААААААААА..........................
55
6
 
3
 
! Отговори
АМЕРИКАНЕЦА преди 7 години
РЕГИОНАЛНА СИЛА РУСИЯ
54
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1 ЕВРО - 70 РУБЛИ. ГЛАД, ГЛАД И МИЗЕРИЯ
53
0
 
2
 
! Отговори
хахахахаахаааааааа.. преди 7 години
До Анонимен 123не се притеснявайте......
52
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хахахахаахаааааааа..В скоро време руснаците подгонени от немотията и мизерията в Русия ще им се налага да чакат на дълги опашки за визи за да им разрешат да мият keнефите или да берат ягоди в западна Европа.
51
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евроамериканския блок ще смаже руската агресия.
50
1
 
6
 
! Отговори
хахахахаахаааааааа.. преди 7 години
До Анонимен 112В скоро време българите подгонени от немотията и мизерията в България ще им се налага да чакат на дълги опашки за визи за да им разрешат да мият keнефите или да берат ягоди в западна Европа.
49
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВЧЕРА ТРЪМП КАЗА, ЧЕ АКО ТРЯБВА ЩЕ НАПРАВИ РУСИЯ НА ПАРЧЕТА.