Сирийски бежанци ритат бебе в лицето в Германия

Мигрантите скачат на бой и на лекарите, дошли на помощ
3 яну 2017 08:20,
205
Сирийски бежанци ритат бебе в лицето в Германия
Снимка: Reuters

Вечерта на 25 декември сирийски бежанци, наскоро пристигнали в Германия, са ритали едногодишно бебе в лицето по време на сбиване в автобус.

Когато на място пристигат лекари, които да се погрижат за пострадалите, включително и за детето, бежанците са ги нападнали с колани, предаде The Daily Wire, цитиран от "Фокус".

Нападението се е случило на 25 декември в 21 час местно време в град Аугсбург, където в същия ден 54 000 местни жители е трябвало да бъдат временно евакуирани, след откриването на бомба от Втората световна война, която впоследствие е била обезвредена.

Няколко сирийски бежанци избухват в гняв, защото според тях детска количка е заемала твърде много място в автобуса, по време на евакуацията.

"Мигрантите започнаха да тормозят другите пътници преди да започне сбиването. Четирима от тях започнаха да се държат за дръжките на автобуса и да ритат жените и старците в автобуса", заяви свидетел на случилото се.

В този момент едногодишното дете бива изритано в лицето. Когато лекарите се появяват, за да се погрижат за него и за другите пострадали, те са били атакувани с колани от бежанците.

Медиците е трябвало да изчакат полицията да се появи, преди да могат да се погрижат за пострадалите. Започнато е разследване във връзка с инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
23
 
9
 
! Отговори
ивайло преди 7 години
Не обичам мигрантите въобще , но няма по-арогантна и неуважителна нация от Германците!!!Не желаят да говорят английски дори и по летщата , искат останалите хора да се адаптираткъм тях и към мръсния им език , а не обратното! Вродено им е да са нагли и арогантни!
69
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъчварова щяла да ги интегрира. Баси герберастките *** аци!
68
2
 
34
 
! Отговори
Геерт Вилдерс преди 7 години
"Не всички мюсюлмани са терористи, но 99% от терористите са мюсюлмани."
67
3
 
43
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Споко ....Меркел ще обвини бебето в хулигански прояви и случая ще бъде разкрит какво всички други !
66
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия които поставяте всички под един знаменател, само защото са дошли от някъде извън Европа, сте като жените които не правят разлика между болт, винт, самонарезка, видия, гайка и т.н. а вместо това на всичко казват "едно болтче". Същите сте! Просто нямате култура и възможности да ги разпознавате и различавате.
65
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До PenkaВ Исляма канибализмът е грях и е забранен.
64
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредната руска дезинформация! Подета и развяеана от петата колона.
63
3
 
33
 
! Отговори
смс преди 7 години
Странното е че те продължават да им се кланят тук,между българин и бежанец ще предпочетат бежанецът
62
1
 
29
 
! Отговори
вгр преди 7 години
Трябва да има повече бели мъже и е добре да са въоръжени. Не виждам друг начин.
61
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си ритат техните бебета, те не заемат ли място, не само в автобуса, а в Европа ;)
60
2
 
28
 
! Отговори
Penka преди 7 години
Пак добре, че не са го изяли.
59
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Точно Хитлер и Сталин са се договорили да си поделят Европа!"Koето ми напомня за един виц, края на който е... "а вие защо биете ***?"Мойто момченце, договорили, не договорили, това няма никакво значение. И е съвсем друга тема на разговор. Далеч си от това, за което става дума в момента, тъй че... ТИ не се изказвай неподготвен!
58
3
 
23
 
! Отговори
ноно преди 7 години
Реакцията на германците трябва да е адекватна.Погроми в арабските квартали.
57
1
 
16
 
! Отговори
пагане преди 7 години
До АнонименАз обаче не мисля така- че "ако се случи в БГ и българите щели да реагират по друг начин, защото какви сърца тупкали в гърдите на българите.." За съжаление и тук нищо не би последвало, защото българският народ е станал като овче стадо, не реагира на нищо! Да оставим това, че нашите *** се разплождат в аритметична или геометрична прогресия и ние гледаме и нищо не правим!!
56
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
отново copy/paste от Комсомольская правда :)
55
3
 
61
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Хора ,не разбрахте ли ,че това е война !!! Тия са в Европа за да убиват....
54
22
 
4
 
! Отговори
Алоо! преди 7 години
До Анонимен 65Тебе пък кой те натиска, че звъниш?Това което пишеш, променя ли факта, че германците и руснаците трябва да се чувстват гузни за Втората световна? Точно Хитлер и Сталин са се договорили да си поделят Европа!Айде не се изказвай неподготвен, че се излагаш!
53
1
 
5
 
! Отговори
Грош преди 7 години
До ВескоЩе му назначат психолог да лекува изстрадалата му душа.
52
3
 
59
 
! Отговори
Ходил в Берлин преди 7 години
Германия е бита карта. В социално-икономически нокдаун са. И няма значение колко евро правят на час и колко по-"добре" са от нас. Емигрантската бомба цъка и дори Хитлер не успя да ги съсипе така както лудата ГДР бабичка.
51
2
 
59
 
! Отговори
Европа се самоубива преди 7 години
Ами забавляват се хората. Как смеят немците да не почитат "особеностите на етноса"???? Поизнасилили хиляда немкини, ами не е такъв проблем. Били немци, убивали... хайде да не издребняваме. А за това бебе - какво толкова? Един ритник в главата?? При арабите това е нормална практика.БХК да не се мота, а бързо да командирова някой "специалист" да ги защитава. И посланика ни в Германия да излезе с поучителна реч по телевизията, в която да обясни как немците не спазват правата на мюсляците.