Русия събирала компромати за Тръмп, сред тях – и секс видео

"Политически лов на вещици", реагира в Twitter новият президент на САЩ
11 яну 2017 07:43,
44
Русия събирала компромати за Тръмп, сред тях – и секс видео
Снимка: Reuters, архив

Русия е разполагала с компрометиращи информации за новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп, се казва в документ, изготвен от началниците на американското разузнаване, цитиран от CNN, предаде Франс прес.

Документът от 35 страници, включително две страници резюме, е бил предаден в петък от топшпионите на САЩ на Доналд Тръмп, съобщи американската телевизия.

Той съдържал информации за личния и интимния живот на бъдещия президент, както и за финансите му.

Според тези документи предизборният екип на Тръмп и Русия са били в контакт по време на президентската кампания. Американското разузнаване вижда в тях доказателство, че Русия е опитала да се сдобие с информации и за двамата кандидати за президент на САЩ, но е избрала да разкрие само тези, отнасящи се за Хилари Клинтън.

Началниците на американското разузнаване са информирали миналата седмица Доналд Тръмп за съществуването на компрометиращи информации за него, които Русия е събирала в продължение на години, предаде Франс прес.

"Фалшиви новини - пълен политически лов на вещици", реагира в Twitter новоизбраният президент на САЩ.

Сайтът Buzzfeed публикува сканирана версия на документа, като уточни, че не може да гарантира за автентичността му. Бележките, които циркулират в политическите и медийните среди във Вашингтон от няколко седмици, съдържат компромати за личния живот на Тръмп, включително за предполагаемо секс видео, заснето в Москва през 2013 г., с което са се сдобили руските служби, за да го използват като средство за шантаж. Там се съдържат и информации за дългогодишни връзки между Тръмп, негови приближени и Кремъл, отбеляза АФП.

По-рано вчера, на изслушване пред Сената, директорът на ФБР Джеймс Коуми отказа да каже дали бюрото разследва потенциални връзки между Русия и президентската кампания на Доналд Тръмп. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
26
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вещицата е мъжко джудже, живее в Кремъл и се казва Вовка. Руснаците от край време се занимават с мpъcотии и компромати, така, че русофилите да не се правят на ударени.
8
21
 
29
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Сащ подслушваха робинята меркел, а тя дори не възропта, евроатлантически ценности в рамките на концлагера нато, има влизане, няма излизане. А в германия продължават да им карат танковете, скоро и от новата армия с тюрбани
7
22
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тези трибуквени американски служби нали все някой трябва да им е виновен, как ще си оправдаят парите които вземат, ако не си измислят враг.Постна манджа, та прозрачна...
6
25
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Усеща се, че кениецът е изчерпал идеите и сега се мъчи да посее съмнение у Тръмп. Разбира се Тръмп веднага надуши фалшивите новини.
5
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък имам чувството, че точно говедовъдите са света вода.А руснаците лоши, лоши...
4
19
 
14
 
! Отговори
Ясен преди 7 години
Още малко и са пенсионери тези служби
3
22
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ли е вицът на деня? Бива го, но темата взе да се изтърква...
2
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така като чета коментарите разбирам че от Русия по-честни, святи и коректни няма. Що сте токова смешни бе?
1
57
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ли си мисля, че компроматите са събирани не от руското, а от американското разузнаване с цел шантажиране на Тръмп? :)Сега след като Тръмп стана президент са решили да наклепат руснаците.