Тръмп подкрепял разпадането на ЕС след Brexit

От екипа му питали кои ще са следващите държави
Обновена: 14 яну 2017 20:11 | 14 яну 2017 18:08,
265
Тръмп подкрепял разпадането на ЕС след Brexit
Снимка: Архив, БТА

Американският посланик в ЕС Антъни Гарднър заяви, че новоизбраният американски президент Доналд Тръмп подкрепя разпадането на Европейския съюз след Брекзит.

Според Гарднър от екипа на Тръмп са питали представители на ЕС кои ще са следващите страни-членки, които ще последват примера на Великобритания и ще гласуват да напуснат съюза, пише Дейли Телеграф, цитиран от БНР.

Да се мисли, че подкрепяйки разпадането на Европа ще постигнем интересите си, би било пълна глупост, лунатизъм, подчерта посланикът, чийто мандат изтича след броени дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
12
 
! Отговори
*** преди 7 години
Дали го е казал или не няма значение!Значение има факта,че ЕС е с население над 500 млн,с висок стандарт на живот,и страхотна икономика!Нормално е "приятелите"да ти кроят шапка!Тръмп си е американец и мисли за САЩ!
101
1
 
5
 
! Отговори
Брънков преди 7 години
На нас ни стига ние и германците да останем в ЕС, другите да бегат, нема проблем.
100
3
 
2
 
! Отговори
Демократ преди 7 години
До до 160Ами щом Англия, втората икономика в бившия ЕС, го напусна, защо да не я последват и другите?Ами защото не ми харесва така. Ние демократите чакаме Русия да се разпадне, по ни харесва Русия да се разпадне.
99
1
 
1
 
! Отговори
до 160 преди 7 години
Ами щом Англия, втората икономика в бившия ЕС, го напусна, защо да не я последват и другите? А Путин ще си налее още една водка по случай напускането на поредната държава
98
4
 
8
 
! Отговори
26603 преди 7 години
Все повече се чувства желание за излизане от ЕС, държавите се чувстват обречени следвайки политиката и не виждат изход от кризата.
97
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
eu sami che se razpadne
96
6
 
3
 
! Отговори
Ше напуснат ,бе 154 преди 7 години
Направо ,бегай при Путин!Още ли си тука...??!
95
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След Брекзит ще има Фрекзит, след като Марин льо Пен стане президент на Франция през 2017 г.
94
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо не ми звучи правдоподобно, най-стратегическия съюзник на САЩ е ЕС. Просто няма логика.
93
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В ЕС сме против волята на цяла западна Европа заради Крим и географското ни положение на на Черно море. САЩ принудиха Брюксел насила да ни вземе. Ако беше успял Майдана в Украйна и базата на военноморските сили на Русия в Крим беше закрита България най-вероятно щеше да изхвърчи и от ЕС и от НАТО. Но дори и сега когато Крим е руски България завинаги ще остане задния двор на ЕС и членка втора категория.
92
1
 
4
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
КЪДЕ СИ ТАТОООООООООО........ИСКАМ ПАК ДА ЖИВЕЕМ У СОФЕТО , С ПАРНО ЗА "БЕЗ ПАРИ"!ИСКАМ---АМА НЕМААААААА....!КОМУНИСТИТЕ ,СЕ НАЛАПАХА С КАПИТАЛИ , ПОСТРОИХА СИ "КАПИТАЛИЗМА"---И ВЕЧЕ НЕ БУТАТ МУФТА НА НИКОГО!ТАКА Е -----КАТО ВЕРВАШ НА *** ,БАКЕ....ХА,ХА,ХАААААААААА...А , АЗ---ВЕЧЕ НИКОГА!!!
91
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как смятате, дали тази година след изборите в Холандия, Франция и Италия, тези страни няма да поискат да напуснат ЕС. И кой ще остане, Германия и ние!
90
0
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Българите сме карма:-)Който се е хванал с нас -и с добро и насила,не е оцелял!Що империи надживяхме - и помен от тях не остана.Но нас ни има:-)Ще опеем и ЕС и НАТО и ще продължим с песен на уста.Ихууууууууууу!!!!!!!!!
89
0
 
7
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Информацията предоставена на ЦРУ, че Путин е манипулирал изборите в САЩ е дошла от Англия. Не наричам Англия "великобритания" защото не виждам нищо велико в един остров управляван от рептил по възрастен от Лили Иванова, а че Туркия има проблеми е ясно. Турция има огромни проблеми със САЩ, с Брюксел, с Холандия, Франция, с Германия и т.нт.
88
4
 
0
 
! Отговори
ГЛУПОСТИ! преди 7 години
ЯВНО , НЕ СЛУШАТЕ НОВИНИТЕ....А, И СЛУШАТЕ САМО "радио Мосвы" ха,ха,хаааааааа
87
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До турчинаБай Реджеб гледа да отвлече вниманието от вътрешните проблеми и да покаже, че целия свят е нестабилен а само той може да сложи ред в страната си. Един дол дррнки са с кремълското джудже.
86
3
 
6
 
! Отговори
БРЕЙ преди 7 години
ИСКАТ ДА ПРАВИМ И ГЛЕДАМЕ ДЕЦА, А ПЛАТИХ ЗА ОТОПЛЕНИЕ ЗА ДЕКЕМВРИ 345ЛВ ЗА ТРИ СТАИ.ПРИ БАЙ ТОШО СЪЩИЯ АПАРТАМЕНТ ПЛАЩАХ ЗА ПАРНО 23 ЛВ ПЛЮС ТОПЛА ВОДА КОЛКОТО ИСКАХМЕ.НЕ ЩА ДА ЧУВАМ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ,ЕС И ДРУГИ ЛАПНИПАРИЧНИ ГЛУПОСТИ.ПАК ИМА ОБИР В ХАРМАНЛИ,ДИВИЯ ИЗТОК НА ТОВА НИ ПРЕВЪРНАХА НАШИТЕ ЛЮБИМИ ПОЛИТИЦИ ОТ ИВАН ДО БОЙКО ВКЛЮЧИТЕЛНО.КАКТО ВИЖДАМ ТРЪМП МИСЛИ ПЪРВО ЗА АМЕРИКА, А НЕ ЗА ЕС,НАШИТЕ МИСЛЯТ ПЪВО ЗА СЕБЕ СИ, МАЖОРИТАРНО ЗАБОГАТЯВАНЕ.
85
1
 
7
 
! Отговори
Големанов преди 7 години
И със и без ЕС пак сме последната дупка на кавала. Така бяхме и по времето на соца. В сравнение с чехи поляци и унгарци например, ние си бяхме примитивни ***. Всичко е въпрос на култура, а ние сме си груби селски тарикати. За съжаление Бокича беше прав за матряла.
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Разделяй и владей" не е идея на Тръмп а е идея от римската империя.Divide et impera -итDivide and rule-анРазделяй и властвуйвъобще световна история
83
3
 
8
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ МНОГО МИ Е СИМПАТИЧЕН,ПЪРВО ЧЕ Е ЖЕНЕН ЗА СЛАВЯНКА И ТО КРАСИВА,НАЙ ВАЖНОТО ЧЕ МИСЛИ КАКВО ЩЕ ПРАВИ,КОЕТО Е ПЛЮС ЗА ЕДИН НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА,НЕ Е КАТО НАШИЯ, КАКВОТО МУ КАЖАТ.