Тръмп в очите на Сорос: Диктаторът, който ще се провали

Финансистът предрече търговска война с ефекти по цял свят
20 яну 2017 10:52,
159
Тръмп в очите на Сорос: Диктаторът, който ще се провали
Снимка: Reuters, архив

Милиардерът Джордж Сорос заяви, че новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп е "кандидат-диктатор", който ще се провали. Той добави, че Тръмп се "готви за търговска война, която ще има огромни ефекти върху Европа и други части на света", предаде Франс прес, цитиран от "Фокус".

"Самият кандидат-диктатор не очакваше да спечели изборите – той бе изненадан", заяви роденият в Унгария финансист.

"Лично аз съм убеден, че Тръмп ще се провали, защото идеите му, това, което го води си противоречат", добави той.

Сорос предрече загубата на "позитивното влияние на САЩ по света в полза на отвореното общество", което ще "има огромен ефект върху Европа и други части на света". Сорос, който подкрепяше Хилари Клинтън по време на изборите в САЩ, е загубил близо един милиард долара поради изненадващата победа на Тръмп.

Милиардерът заяви още, че около политическите намерения на новия американски президент Доналд Тръмп витае несигурност, която ще се отрази негативно на финансовите пазари.

"В момента несигурността е на най-високата си точка, а несигурността по същество е враг на всяка дългосрочна инвестиция, затова не смятам, че пазарите ще се справят особено добре", каза Сорос пред "Блумбърг нюз" в Давос, където се провежда ежегодният световен икономически форум.

"Той (Тръмп) е за друг вид управление, който противоречи на отвореното общество", каза 86-годишният финансист. "Тази форма на управление е по-правилно да наричаме диктатура, а също и мафиотска държава".

В отговор на въпрос каква позиция трябва да възприеме бизнесът по отношение на Тръмп Сорос препоръча "да се стои колкото се може по-далеч от него (от Тръмп)".

Милиардерът изрази предположение, че действията на новия американски президент по косвен начин ще донесат ползи за Китай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: СоросТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
2
 
! Отговори
Тръмп преди 7 години
До БАЧКАТОР Щотландец съм е с зет Еврейн и 5 внуци от него руско расис4е (
93
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Сорос, който подкрепяше Хилари Клинтън по време на изборите в САЩ, е загубил близо един милиард долара поради изненадващата победа на Тръмп."Сорос, приятелят на всички американци и бедни по света, е заложил 800милиона долара за фалита на американския държавен резерв.Какво пък, сега загубеил 1 милиард, утре ще загуби още един. Ще му останат още 25милиарда да харчи за арабите и ромите в Европа. Това е най-големият му залог - фалитът на Европа и отмъщението за бедната му еврейска младост.
92
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тежки времена настанаха за Сорос и лакеите му.
91
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази еврейска гад няма ли да се гъква вече, че да разтовари света от присъствието си!
90
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая ходеща мумия няма да умира?
89
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-важно е как изглежда Сорос в очите на Тръмп.
88
2
 
31
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 7 години
Тръмп ще подгони Сорос като вземе властта ,той вече го почна. Най- забавното е че Тръмп е германец по произход, а Сорос е унгарски евреин .
87
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 92 АнонименПонеже му симпатизираш ще те настигне отмъщението на природата. Като ходиш навън бъди свръх внимателен, имай очи и на тилът си, когато песичаш улица също бъди с изострини сетива и обоняние, когато минаваш близо до високи сгради гледа й нагоре да не падне нещо върху тебе. Ще изгубиш сънят си, ще се чувстваш болен, сърцебиене, главоболие, ще те подари СПИН някой бежанец. Обречен си, по добре веднага си сложи край на жалкия сороски живот.....
86
1
 
8
 
! Отговори
Smile преди 7 години
Да вземете да си оправите заглавието. Тръмп в очите на Сорос или обратното.
85
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не харесва Сорос но за зло или за добро съм 100% съгласен с него по отношение на Трумпета.Каквото е Трумпи за САЩ това е Тиквата за Бг ...............а именно БЕДСТВИЕ!П.П. Иначе не е лошо това което се случва. Идват "интересни времена". Богатите ще забогатеят още повече а плебса............ е..би го плебса
84
3
 
33
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Кви Ядрени войни кви глупости.Тръмп щял да започне ядрена война .Срещу Кой!!!! Срещу Путин!!!!! Хахахаха.Кво ли си викат двамата Тръмп и Путин дай да се сбием с ядрени бомби че имаме по много и няма кво да ги правим.Хахаха.,Ако ви кажа че сте ***.оти ще ви направя комплимент!!!!
83
0
 
3
 
! Отговори
То6 преди 7 години
До АнонименМи нали това казвам, че е вярно, но кое, че ще почне ядрена война ??????
82
0
 
23
 
! Отговори
до 95 То6 преди 7 години
От 1 години всички медии особено Европейските така плюят по тръмп че езика им хвана херпеси.Само да ти кажа че тази зомбирана женица е от малкото медийни зомбита в САЩ които се поддават на Манипулации.Истинските Американци не са про.ст народ.И не се поддават на манипулации.Познавам Възрастен Американец който пусна гласа си за Тръмп само защото всички медии го Плюеха.Там хората не са като тук .Овце! Там мислят по различен начин и само имигранти и чер.нилки с генетично ниско IQ биват Манипулирани
81
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До То6 95Жената е напълно права. Всичко което е казала е вярно.
80
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сорос е истински филантроп. Вие защо го мразите? Какво ви е направил?
79
8
 
14
 
! Отговори
То6 преди 7 години
Хора, идва Тръмп - очаквайте ядрена война. Зомбираните американци ме смайват. Една женица говорейки български тази сутрин, в предаване то на Гала, зомбирана от телевиззите и пресата в США направо ме уплаши. Ми той мразел журналистите, щял да гони хора, мъ кък артисти и интелектуалци били против него и още глупости, глупости..... Ми той бил много избухлив и понеже държи кодовете ще използва ядрено оръжие, понеже защо го имали, а не го използвали......
78
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно. Аз мисля същото каквото мисли Сорос за Трумпета. Провала ще е колосален. Дано човечеството успее да се съхрани.
77
4
 
27
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Сорос чрез фондацията Америка за България с армията и Протестна Мрежа налагат да България чужди интереси.Всички протести пред Нар. Събрание през последните 2-3 години бяха не в полза на Гражданите а за прокарване на чужди интереси.Разбирасе Сорос и Протестна Мрежа са само изпълнители,Лобисти с работодатели Обамисти и Хилъристи.Тяхната Кауза няма никакъв шанс за успех защото Българския народ помъдрява а и историята показва че подобен тип Политики завършват пагубно в дългосрочен план!
76
34
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да живее Сорос и САЩ ! Страхотен човек и държава , но от завист какво друго може да кажете ру'фили ? Защо само злобеете ?
75
5
 
31
 
! Отговори
ksarax преди 7 години
Щом тоя е против Тръмп, значи перуката е правилният човек.