Япония вдигна изтребители срещу руски бомбардировачи

Нямало обаче нарушение на японското въздушно пространство
Обновена: 25 яну 2017 10:37 | 25 яну 2017 10:10, Елка Василева
55
Япония вдигна изтребители срещу руски бомбардировачи
Снимка: архив, Reuters

Япония вдигна изтребители срещу три руски бомбардировача ТУ-95, които се приближиха към японската територия от север и прелетяха над Японско море вчера следобед, съобщи японското министерство на отбраната, цитирано от ДПА.

Два от руските бомбардировачи продължиха на юг, към южния японски остров Окинава и го заобиколиха, преди да отлетят обратно към Русия.

Руските бойни самолети не нарушиха японското въздушно пространство, уточнява в декларацията японското министерство на отбраната.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 50.Много пишеш нищо не казваш. Съвсем нормално,за червен пъпеш. Не ти знам, какво си чел през 76 ама си недочел много.И кой беше ти да казваш, кой е Българин и кой не? Това само комунист може да го каже...Т.е. полуиидиот.
41
5
 
1
 
! Отговори
челен опит преди 7 години
джапанките да им свалят едно фърчило нарушител и веднага ще им станат най-големите приятели като комшийте
40
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да сте много примитивни червени пионки,за да мислите че САЩ не можели да закарат хора в ниска орбита. Хахххахахах.Те разполагат с космически кораби всеки може да прочете. Руснаците са просто такси - Бакшиши. Нищо повече.
39
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ не са страхливци! Влизат във ВСВ за да спасяват задниците на руснаци и немци и французи от касапница. Страхливци сте вие,че имате голямото самочувствие,а сте били роби 500 год.Мерси здравеняци.Япония е свръх сила и е побеждавала Русия. Образовайте се.
38
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия са най-сигурните бомбардировачи. Ако не може да откачи бомбата си пада сам.
37
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези японци забравиха Хирошима и Нагасаки. Руснаците може да им припомнят.
36
8
 
6
 
! Отговори
смешници преди 7 години
тия иванушки си търсят боя след това никой не ги обичал и бръснел за сливи
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последното изречение само по себе си казва - "Новина няма". Защо изобщо пишете глупости? Или ви трябва тоалетна хартия като прочетете или чуете "Русия" или "руско" нейде?!
34
3
 
3
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
хах де да бяха от пърл Харбър, ама нещо по ги е шубе жълтурите..
33
1
 
16
 
! Отговори
Дедо Гого преди 7 години
Два от тях - въоръжени, третия тъпкан с радиоелектроника. Просто дежурна проверка за ПВО на Япония. Какво толкова...
32
10
 
4
 
! Отговори
зорко око преди 7 години
Абе тия самальоти на снимката - от Пърл Харбър ли ги снимахте?
31
6
 
25
 
! Отговори
435 преди 7 години
Не им берете кахъра,ни на руснаци,ни на китайци,ни на турци ,американци или японци!Нашата черга ще се подпали,ЕС Вече е нефункционираща на практика,големите сили ни ползват за складиране на бежанци,Тръмп ни подминава като малка гара,Турция,открито ни пренебрегва...вътре в общността,по силните се умориха да теглят по- слабите.Вижте крайнодесните настроения...А хеле па назе от Ганьостан,кой ни пита нас за нещо,дали смешното писмо на Роската,изобщо е стигнало до Тръмп,дали даже го е отворил.
30
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не бръсне Путин за слива !
29
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами американците кога ще направят годна ракета за полет на астронавти? Ще има да кихат на руснаците още дълги години по 100 милиона за място в Съюз. А по този начин изостават със строежа на техен кораб. Пък Мъск само взема парите и прави реклама. Нещо като нашия Борисов.
28
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До зззКато ще се опитваш да изкараш руската *** голяма работа поне вземи се информирай малко и стига ръси заучени фрази защото вече леко не са актуални.
27
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До зззГолямата ви гордост РосТакси ... как пък не ви е срам да го споменавате дори :))
26
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До зззТова с ракетите и хората какво общо имаше със статията или просто се чудите как да изкарате Руската *** на преднина? Отделно те не ги пращат в космоса, а в ниска земна орбита понеже ракетите не отиват по-далеч.
25
15
 
23
 
! Отговори
ззз преди 7 години
Ммм, даа...Бърза справка в нет-а Япония все пак имала авиация:Военновъздушни сили:Изтребители: 290Учебно-бойни изтребители: 74Разузнавателни: 27Ранно предупреждение: 13Като победена страна - не и се полагат, но хАмериканците ...Иначе нямат свой самолети, макар че имат съвместна разработка със САЩ - F2,който може би ще почнат да произвеждат от 2018г.А до космоса: към момента ракети с ХОРА имат САМО руснаците, но готовност и възможности имат и китайците. А САЩ за сега-пълен СРАМ и отбой!
24
0
 
12
 
! Отговори
Всеки преди 7 години
който се интересува от история на ВВС и ПВО знае,че такива неща стават откакто съществува бойната авиация.Постоянно някой наближава и даже нарушава нечие въздушно пространство.Много добра книга на тази тема е Сънят на капитан Лой на Волфганг Шрайер!
23
2
 
21
 
! Отговори
ПОдобна новина преди 7 години
Снощи ядох смилянски боб, сутринта се изходих и дигнах съседите. Олекна ми!:( Но не пишат за мен...