Франция настоява: Приемането на бежанци е дълг!

Външният министър Еро: Страхът не е причина да се отказва убежище!
Обновена: 29 яну 2017 17:33 | 29 яну 2017 17:32, Веселина Йорданова
246
Франция настоява: Приемането на бежанци е дълг!
Снимка: БТА, архив

Загрижеността за тежкото състояние на бежанците е дълг и страхът от тероризма не е основателна причина да им се отказва право на убежище, заяви днес френският външен министър Жан-Мар Еро, цитиран от Ройтерс.

Още по темата
Еро направи това изявление, след като президентът на САЩ Доналд Тръмп подпис указ, ограничаващ достъпа в САЩ на граждани на седем страни с предимно мюсюлманско население.

"Приемането на бежанци е дълг на солидарност. Тероризмът няма националност. Дискриминацията не е решение", подчерта външният министър.

Вчера френският президент Франсоа Оланд призова в телефонен разговор Тръмп да зачита бежанците. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


246
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига сте пищяли срещу нещастните бежанци. Те са капка в морето. Помислете какво ще правите с *** ви събратя. Те са големия проблем, който вие сами сте си отгледали.
97
5
 
57
 
! Отговори
Един от многото преди 7 години
Е, аз фашист ли съм като предпочитам баба ми и дядо ми да получават пенсии от поне 500 лева, а не искам да хрантутя пришълци на по 18-25 години, здрави и прави за по 1380 лева на месец, че и да ги лекувам, да им осигурявам светло и топло, а те да скачат на майките и сестрите ни и да палят и грабят това дето наготово им даваме. Ако това е фашизъм - нека да съм фашист.
96
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Западна Европа още веднаж доказва че е люлката на съвременната цивилизация.
95
6
 
0
 
! Отговори
До 124 преди 7 години
Благодарим ти че се представи, но поне да беше казал кой точно поред си.
94
4
 
23
 
! Отговори
Френско бълнуване преди 7 години
"Приемането им е дълг за вас- не за нас!"
93
3
 
7
 
! Отговори
Биологичен аналог преди 7 години
Ако допуснем, че приемането на бежанци е дълг, добро сравнение би било, че приемането на *** също е вид дълг (все пак става дума за живи същества), но дори при това сравнение приетите са поставени сред екскременти.
92
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Истински Българин А либерастите обичаш ли ги ? Или дву половите ?
91
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Със себе си носят презрение и злоба спрямо другият ,различният ......Докато ти си пропит с любов към различните, нали?
90
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като знам французите колко толерантен народ са към цветнокожи и гъзещи се по 5 пъти на ден, направо ми се доплаква четейки тези брътвежи.
89
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е да де, ама тия не са бежанци! Ама хич не са бежанци . Ама, еее тонинко не са бежанци . Това са умишлени действия на търтелите от Брюксел и екипа на Хюсеин Обонго с цел постигане на мечтите на една ц.ионска група бленуваща да завладее света чрез хаос и правото на Богоизбрани . И вкарват предимно тъмнокожи и муслими които идват тук със омразата ,ксенофобията и расизма си спрямо коренните и белокожи жители на Европа .Със себе си носят презрение и злоба спрямо другият ,различният .
88
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тероризмът няма националност! За това не трябва да се приемат всякакви навлеци без националност (и каквито и да е документи), но с достатъчно пари да плащат на каналджии, със скъпи смартфони и неизвестна цел, наричащи се бежанци.
87
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Половината бойци в ИД са от руслямската федерация.
86
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп защо не е включил руската федерация в списъка на забранените страни? Там има много мюсулмани някои от които са извънредно опасни за Америка. Атентатът по време на маратона в Бостън беше извършен от двама братя чеченци.
85
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова ли сме зле, че европейците предпочитат бежанци от Африка и Азия пред нас които сме европейци...уж?!?!
84
4
 
10
 
! Отговори
един там преди 7 години
Е какво толкова сте недоволни от това изказване! Без това Франция е най-рядко населена от станите в Западна Европа, като изключим горещата и суха Испания- значи място за безанците там има! Предлагам да отворим сметка за събиране на стедства за самолетни билети за Париж, Лион и т.н. за бежанците дето са по разни лагери в България!
83
17
 
5
 
! Отговори
Петя преди 7 години
българия като една фашистка държава трябва да сеоткаже от фашизма и п едер астията и да приеменародите,които не са п е да ли. На пияните и дрогиранибългари не им става, имаме нужда от истински мъже.
82
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е българите да недоволстват от приема на мигранти. Все пак социалът и в Германия и във Франция не е безграничен. Конкуренцията е жестока. Пък и има ревност към белият човек който предпочита араби пред балканци.
81
0
 
5
 
! Отговори
Тошето преди 7 години
И аз учи френски и без виза ша оди да вижда Мона Лиза
80
3
 
17
 
! Отговори
С. Диков преди 7 години
Не разбирате ли че всички тези политици, Меркел, Оланд вече са изпята песен? Те са от лагера на бившия Обама, явно още не са се събудили... скоро големият бял мъж ще ги събуди! :) Край с евротолерастията, мултикултурализма и прочие... Гответе гилотината,искаме да сме на първи ред!
79
2
 
15
 
! Отговори
Истински Българин преди 7 години
А дълг на Българите е бежанците да бъдат спрени така,както навремето Тервел ги спря! Ако той не бе направил това,днес нямаше да има Франция,Германия,Русия и Италия- щеше да има само един ислямски халифат и нищо друго!