САЩ към ЕС: Бъдете благодарни, че ви помогнахме след войната!

Посланикът на Вашингтон в ЕС разочарован от антиамериканизма
Обновена: 5 фев 2017 09:04 | 5 фев 2017 08:51,
189
САЩ към ЕС: Бъдете благодарни, че ви помогнахме след войната!
Снимка: Reuters, архив

Избраният от Доналд Тръмп за посланик на САЩ в Европейския съюз Тед Малох разкритикува Общността за антиамериканизма, подчертавайки, че именно Вашингтон е помогнал на Стария континент да се възстанови след Втората световна война, предава Sputnik, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Малок призова европейците да покажат благодарност за приноса на САЩ за възстановяването на Европа, а не да проповядват антиамериканизъм.

"Нека си спомним, че САЩ са страната, която доведе до възраждането на Европа след Втората световна война. Това бяха нашата кръв, нашата пот, нашите сълзи и нашите пари, които направиха Европа такава, каквато е. Би било добре, ако имахме малко благодарност, а не това, което имаме сега - антиамериканизъм", коментира Малок в интервю за британската редакция на телевизия RT. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
5
 
! Отговори
Wat преди 7 години
A te sa pomagali na esesovcite sigurno? ...sled 2 sv bulgaristan ne e bil v europeiskia souz do 2007 godina. Ama sega mnogo pomagat na es, migar es e pak sled voina?
14
9
 
18
 
! Отговори
САЩ преди 7 години
Ало Европейците трай те си приемайте бежанци,работете за нас че ще ви спретнем един майдан и тогава ще видите вия демокрация и свободи ......
13
2
 
14
 
! Отговори
Циник до BURZUM преди 7 години
Бе верно нещо не си у ред!Бая време те наблюдавам :-)
12
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност преди това щатите са били много зле икономически , това е периода в който американската икономика дърпа напред, именно за сметка на Европа. Сега пък Китай прави това което тогава Америка.
11
5
 
30
 
! Отговори
това е преди 7 години
Всички тези критики срещу САЩ са театър,Европа е под окупацията на САЩ дълги годите те имат военни бази по цяла Европа и Европейците няма къде да мърдат....
10
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Америка за това ли ви помогна да станете ЕС равноправен на САЩ, не затова,я се делете на малки държави и не се правете на силни, че така няма да се разберем, ние очакваме подчинение а не равноправие.Защото заедно, започнахте да се чувствате силни.
9
26
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците обаче са им благодарни. Ако не бяха американците сега в Москва щяха да говорят на немски.
8
5
 
12
 
! Отговори
факт преди 7 години
В Европа комунизма се разпорежда от 20 век насам -дали е съветски или социал демократическо немски -все тая .Затова и се мразят американските колеги . Нали така бе мишмороци.
7
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я кажете с колко се облажи дядото на Буш, с търговската с Хитлер и защо дойдоха 1 година след Битката при Курск, за да не стигне СССР до Ламанша! До тогава си играеха на партизани с японците!
6
5
 
50
 
! Отговори
само да попитам преди 7 години
Тоя "загрижения" защо на уточни кой даде парите на оня с мустачките за да я почне тая война не бяха ли едни еврейски фамилии Рокфелер и Ротшилд или това е малко неудобно.
5
2
 
14
 
! Отговори
Sofia преди 7 години
Da, da i blagodarnost ...za gratis bombardirovkite.
4
16
 
16
 
! Отговори
а всъщност преди 7 години
Европа е тотално объркана, меко казано .Истината е че са луди .В името на просвещението затриват своя континент ,приемайки люде мразещи Европа .Отварят сърцата си за тях ,но мразят янките щото им помогнаха да бият Хитлер ,който официално постоянно обругават.Европа е във висша форма на лудост.
3
8
 
33
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Помогнали ли? От чист алтруизъм? Или защото им трепериха гащите от масовия убиец другаря Коба-Джугашвили? Тези дрънканици са за третокласници! Трябваше им Желязна завеса - за да спрат дивашкия болшевизъм! Лъжи върху лъжи! Всъщност ситуацията не се е променила много оттогава досега! Руските мужици чакат само знак - от новия кремълски вожд - да си върнат влиянието в Европа.
2
6
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това бяха нашата кръв, нашата пот, нашите сълзи и нашите пари, които направиха Европа такава, каквато е. ------------------------------Какви пари ? Американците направиха милиарди милиарди печалби от тази война. Самите те се чудеха как да се включат, за да намажат и те. И каква кръв ? Европа даде МИЛИОНИ жертви, а САЩ дадоха стотина хиляди. Къде са тръгнали да се сравняват с Европа
1
4
 
54
 
! Отговори
ййй преди 7 години
Европа към САЩ. Благодарете се, че ви създадохме!