Красноречие от US сенатор: Да сритаме Русия!

Републиканец призова Тръмп да накаже Русия за намеса в изборите
19 фев 2017 16:00,
527
Красноречие от US сенатор: Да сритаме Русия!
Снимка: архив Reuters

Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм призова днес президента Доналд Тръмп да накаже Русия заради предполагаемата й намеса в президентските избори в Съединените щати през ноември, предаде Асошиейтед прес.

"Конгресът на САЩ трябва да направи така, че да има последици за Русия", призова Греъм на Мюнхенската конференция по сигурността. Той използва нецензурен език, казвайки, че "2017-а ще бъде година на сритване на Русия в задника в Конгреса".

Греъм, един от лидерите на републиканците в Сената, обяви, че възнамерява да внесе предложение за нови антируски санкции, и увери, че мярката ще получи повече от 75 гласа "за" в 100-членната горна камара на Конгреса.

Според представители на разузнаването на САЩ Русия се е намесила в изборите в полза на новия президент, който спечели като кандидат именно на Републиканската партия, включително с хакерски атаки срещу Демократическата партия, отбелязва АП. Русия отрича тези обвинения. Руският министър на външните работи Сергей Лавров направи за последно това вчера, казвайки в Мюнхен, че "не вижда факти", припомня БТА.

Американски сенатори републиканци планират да внесат законопроект за налагане на нови санкции и срещу Иран, обяви още Линдзи Греъм, цитиран от Ройтерс.
Греъм, член на комисията на Сената за въоръжените сили, се аргументира с нарушаването от Ислямската република на резолюции на Съвета за сигурност на ООН като извършва опити с балистични ракети и дестабилизира Близкия изток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


527
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
6
 
! Отговори
Питащ преди 7 години
Кой ми с*а в гащите?П.П.Той / Путин / изборите манипулира в щатите, а очаквайте след 9 месеца да се множат американчета с типично руски черти. Хич не се смейте. Не знаете ли, че вечер, по късна доба Путин сее руско с-м-? Използва, че американските мъже са заспали и той ............Нали така?
39
16
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
2017 е годината на горещия конфликт, в който ще извадим зъбите на Баба Меца, след което ще може само да праи свир-свир...
38
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 57Глупаче, за разлика от теб аз съм го преживял този период и е безсмислено да се оправдавате с Горбачов. Който и да беше начело на СССР той щеше да умре. Това ще стане днес и с РФ. Не разчитайте на Путин че ще спаси Русия, той е с много по-малки възможности от Горбачов и умствени и икономически.
37
8
 
7
 
! Отговори
Русский преди 7 години
Болгары неблагодарные, мы должны были оставить вас в рабстве, а не помочь вам!!
36
0
 
0
 
! Отговори
ттк преди 7 години
До Още по обективена бе не само ти си *** има много
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 51 Добре ,че беше Горбачов иначе и сега да има СССР и комунистически блок.Като е толкова бил силен Рейгън ,защо не премахна комунистите от Китай,да видим и Тръмп какво ще направи на китайските комунисти.
34
18
 
16
 
! Отговори
Русский преди 7 години
Болгары должны благодарить Россию за свое освобождение!!
33
13
 
9
 
! Отговори
Владимир преди 7 години
Россия самой большой страной!!
32
8
 
11
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До АнонименДо кога в ХАмерика имаше тоалетни за АфроАмериканци и за Бели? Все още на разсова основима проблеми в САЩ и то не между две групи хора а между властта и група хора? Даа робството е отменено ...
31
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Липса на елементарно възпитание показва този републиканец и много ниска култура на поведение. Да не говорим, че е прекалявал с филмите за Рамбо.
30
15
 
4
 
! Отговори
Русский преди 7 години
Болгарский слабаки!
29
10
 
18
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Вижте в нета кой е този Линзи Греъм ,някакъв дядка от Южна Каролина. Прилича на некролог , а старческата деменция е изписана на челото му. Дано не му се налага скоро да обяснява, как не сме го разбрали и т.н.
28
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен 777 преди 7 години
Хайде де, хайде да видим какво ще направят... импотентните хамстери.. това не е Ирак обаче... ! Ххаха да няма после - ''свалихте ни стелт-а , той е невидим... не е честно'' !!!Най-много да ги съдят после за 'дискриминиране' на невидими самолети А !? ;) Безпомощната злоба обхванала военно-промиш-банковите среди на сащ спремо русия е тооолкова задоволителна !!!
27
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добра новина
26
5
 
9
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 7 години
Абе и ние те плюем тебе . Ела на стадиона на Рубин Казан.
25
13
 
31
 
! Отговори
Българин преди 7 години
И как краварите ще раздават "правосъдие" на база предположение? Това ли е тяхната демокрация? Пускаш една фалшива новина в няколко медии и се надяваш като е повтаряш много пъти да стане истина. САЩ все повече показват, че не живеят в реалността.
24
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен 777 преди 7 години
Трябва, трябва ... ама НЯМА КАК.. хаахааха... !!! Едно е на комп. симулации и по CNN.. друго е на яве а !? ;) Безпомощните хамериканци .. цвъркат ли цвъркат ама срещу мечката е така.. стоиш настрана !!! ;)
23
6
 
21
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
Краварски га.лош! Голямо ритане ще падне.Особено ако Путин го покани лично да го ритне.
22
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Робството в САЩ и Русия е отменено в едно и също време - около 1863 година. Добре, че робите крепостни в Русия не са били черни и докарани от чужбина, че щеше сега да е страшно като у САЩ.
21
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще има шутове ! Ама не им стиска ! Преди две години. Го ядоха в проучвателна мисия !!