Красноречие от US сенатор: Да сритаме Русия!

Републиканец призова Тръмп да накаже Русия за намеса в изборите
19 фев 2017 16:00,
527
Красноречие от US сенатор: Да сритаме Русия!
Снимка: архив Reuters

Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм призова днес президента Доналд Тръмп да накаже Русия заради предполагаемата й намеса в президентските избори в Съединените щати през ноември, предаде Асошиейтед прес.

"Конгресът на САЩ трябва да направи така, че да има последици за Русия", призова Греъм на Мюнхенската конференция по сигурността. Той използва нецензурен език, казвайки, че "2017-а ще бъде година на сритване на Русия в задника в Конгреса".

Греъм, един от лидерите на републиканците в Сената, обяви, че възнамерява да внесе предложение за нови антируски санкции, и увери, че мярката ще получи повече от 75 гласа "за" в 100-членната горна камара на Конгреса.

Според представители на разузнаването на САЩ Русия се е намесила в изборите в полза на новия президент, който спечели като кандидат именно на Републиканската партия, включително с хакерски атаки срещу Демократическата партия, отбелязва АП. Русия отрича тези обвинения. Руският министър на външните работи Сергей Лавров направи за последно това вчера, казвайки в Мюнхен, че "не вижда факти", припомня БТА.

Американски сенатори републиканци планират да внесат законопроект за налагане на нови санкции и срещу Иран, обяви още Линдзи Греъм, цитиран от Ройтерс.
Греъм, член на комисията на Сената за въоръжените сили, се аргументира с нарушаването от Ислямската република на резолюции на Съвета за сигурност на ООН като извършва опити с балистични ракети и дестабилизира Близкия изток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


527
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
24
 
4
 
! Отговори
Лелее преди 7 години
До до русофилитеИмаш много проблеми, като едва ли гледането на боб е най-тежкият.
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заедно със Сталин сритаха Хитлер и Япония. Подариха на Сталин Източна Европа. Ще сритат пак германците и украинците заедно с Путин.
18
12
 
26
 
! Отговори
Нас преди 7 години
На този да му забранят да се изказва неподготвен ! Много бързо забрави защо на цяла ескадрила екипажите подадоха оставка !!!
17
37
 
20
 
! Отговори
до русофилите преди 7 години
Руската мечка, след 2/3 години ще стане руско мишле, като се задълбочат санкциите срещу тях. От Донбас ще се оттеглят и Крим ще върнат, и от Сирия ще се оттеглят посрани. Като няма пари да си изхранва собствения народ, камоли да финансира военни кампании. Руския часовник слава тиктака на умряло и е въпрос на време да спре завинаги.
16
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да накажат Русия за ПРЕДПОЛАГАЕМАТА намеса в президенските избори! Е, как да не мразиш САЩ и техните еврейски господари!??? После, русофили сме били, а?
15
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво вика тоя - ще пуснат мечката в Аляска, та да им е по-близо да я сритат
14
4
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
казвам ви че гмо мозьците ще запалят света вие не вярвате те са *** погенезис за тях всичко е сделка и печалба други категории не сьществуват
13
16
 
13
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Всъщност за Кузя абсолютно нищо не се чува от как безславно си тръгна от Сирия. Нищо чудно и да е потънал ама от ТВ Звезда няма как да разбереш:)
12
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей тия ще унищожат Земята, така ми се струва!Щели да сритат Русия?! Така и не си взеха поука от Втората световна!
11
13
 
14
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
До pontiв една война не всичко е технология, а по- скоро психика.......-------------Значи ушанките препасват калашниците и бодро скачат да преплуват атлантика за да превземат САЩ?!?!!? :))))))) И после да дочакат Кузя щото по-бързо ще стигнеш Америка с плуване отколкото той:))
10
4
 
3
 
! Отговори
до 14 преди 7 години
Глупости не искаш вече си си купил билет за предсттоящото шоУ искаш и още как.
9
18
 
37
 
! Отговори
dghdgjh преди 7 години
То и един български министер искаше да нашляпа руснаците...По-добре да се съберат с тоя - единият ще нашляпва, другият ще наритва. ;)
8
22
 
31
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Щом тоя хамерикански сенатор *** значи нещата са наред. Само така. Скоро и други ще заквичат и така трябва. Който се е захванал да дразни руската мечка хубаво не е видял. Учудващо е колко е къса паметта на хамериканците. Не си взеха поука от историята и за това са обречени да я повторят дано само да е на тяхна територия, а не на наша с тези техни свои смешни бази.
7
35
 
26
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
До pontiуважаемият сенатор нека обясни как точно си представя, че ще срита *** на Русия--------Няма нужда от война. Свалят цената на петрола-могат го. За русия това е все едно да дръпнеш кислородната маска на тежко болен.
6
61
 
25
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
До РуснакЗа разлика от русия в САЩ има работеща демокрация. Имат си перфектни механизми ако президента "полудее" да му сложат усмирителна риза. И русия ще бъде наритана!! Кой каквото е посял.......
5
24
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези сритвания на мечка,която спи не са препоръчителни! Обикновено завършват в къщата на смелчагата,последван от мечката...
4
25
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При предишното сритване заубиха Крим, дерзайте кравари дорде не върнете Тексас в Мексико ще ви ритат като кофа за смет.
3
31
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОЛКО НАПРЕД СА В КОМПЮТЪРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ РУСНАЦИТЕ. БЪРКАТ ИЗ СЪРВЪРИТЕ НА ПЕНТАГОНА И ЦРУ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЕВРОПА.
2
29
 
52
 
! Отговори
Руснак преди 7 години
Поредна соpocoидна провокация. Тръмп и Путин се разбират перфектно и са в колаборация помежду си, copoсите да си пият хапчетата и да се крият някъде че не им остава много. Деня на страшния съд за тях наближава!
1
49
 
29
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Фуууууууууу, една блага вест днес!