Кола се вряза в пешеходци в Германия, рани трима

Шофьорът е прострелян от полицията в Хайделберг
Обновена: 26 фев 2017 08:11 | 25 фев 2017 21:09, Веселина Йорданова
97
Кола се вряза в пешеходци в Германия, рани трима
Снимка: БТА

Мъж се вряза с лека кола в пешеходци на централен площад в германския град Хайделберг, предаде Асошиейтед прес, позовавайки се на германската полиция. Поне трима души са ранени, единият от които тежко.

Заподозреният избягал, размахвайки нож, допълва телевизия Ер Те Ел.
 
Полицейски служители го проследили и спрели, след което му наредили да остави ножа.
 
Той не изпълнил нареждането, което принудило полицаите да стрелят по него. Нападателят е бил ранен и откаран в болница. 
 
Причините за инцидента засега не са известни.
 
Мъжът е млад германец, съобщава регионалният в. "Райн Некар Цайтунг", предаде Ройтерс. Според в. "Билд" той е бил психически неуравновесен. Мъжът е в болница и състоянието му не позволява да бъде разпитан.
 
Полицейски говорител не потвърди медийните информации, но подчерта, че още не е възможно да се каже дали става дума за терористична атака. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
44
 
! Отговори
Еееех, спомени преди 7 години
Посетих този град преди повече от 20 г. - спокойствие, подреденост, цивилизованост, история (гордеят се със старинния си университет и средновековните замъци в района), пазят природата, материалното благоденствие се усещаше във всичко!Представям си какво е сега, благодарение на Меркел!!!Не само централният площад, а цялата им главна улица беше пешеходна, като тази в Пловдив. Градът имаше специфична атмосфера, очарование, финес!А сега? На"Добре дошли в Европа" онези отговориха, показвайки .!.
7
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо са го застреляли? Не можаха ли да пуснат полицейско куче, което щеше да им го достави почти невредим. А сега ще изкарат че е бил в амок, защото са му сервирали загорял дюнер.
6
0
 
36
 
! Отговори
Е преди 7 години
И после защо никой не ги иска, включително и тук. Ускоряване на депортацоята и повече контрол докато прилкючи, иначе ще има още такива новини.
5
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добричък муслиман, никой не е убил, само ранил! Веднага да го пуснат защото от мъка по родината е изтрещял. Да му се даде жилище и пари до някоя джамия за да се моли колкото си иска. Миличките муслимани, как страдат, страдат. Магнолията от Банкя ще ги приюти в къщата си, той има голямо и добро сърце. Нещо като огромен хотел.
4
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето защо шопуте пт Елин Пелин не искат и един камилар да се заселва в града!! Рано или късно ще платят на някой амуджа да направи някоя от техните простотии у нас. Ще ранят или недай си Боже убият българин. Чудо ще стане тогава, един муслим няма да се отърве! И как ще отговарят т.н. "Защитници", които се правят на много толерантни? Тази отвратителна религия ще се забрани, рано или късно, но ще избие много невинни християни. Всички тези които ги защитават трябва да бъдат вкарани в затворите!!!!!
3
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се окаже, че и той е мирен емигрант, баба Меркел трябва да я линчуват за това, което причи на цяла Европа
2
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
горкият бежанец...
1
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От мирната религия е, нали?