Кола помете пешеходци в Лондон, петима ранени

Това е трети подобен случай за 24 часа
Обновена: 26 фев 2017 14:01 | 26 фев 2017 14:00, Александър Попов
44
Кола помете пешеходци в Лондон, петима ранени
Снимка: Twitter

Петима души са настанени в болница, след като автомобил излезе от платното и се вряза в група пешеходци в южната част на Лондон, съобщава британският вестник вестник The Daily and Sunday, цитиран от Фокус.

Към момента не е ясно колко сериозни са нараняванията на пострадалите.

"Полицията е получила и се е отзовала на сигнал за сблъсък на автомобил в стена и няколко пешеходци в 8:20 часа", обясни говорител на органите на реда в столицата, допълвайки, че полицията е в очакване на информация за състоянието на ранените.

Това е трети подобен инцидент в рамките на 24 часа. В германския град Хайделберг възрастен мъж загина, а други двама пострадаха, след като група хора бяха ударени от автомобил, управляван от въоръжен мъж. В Ню Орлиънс пък камион се вряза в празнуващи традиционния празник "Марди Гра".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Лондонкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
27
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Мдааа. Да му мислят европейците! Що не стават такива неща в Сев Корея например или Аржентина. Нека в Мексико или Салвадор да опитат. Пукнат мюсли нема да остане. Ще ги изкормят до крак. Мара Салватруча си знае работата
7
30
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сори, че трола ще е разочарован, ама не е арабски терорист, а пиян. Не бих се очудил ако се окаже българин ариец.
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайделберг, Ню Орлиънс, Лондон - не ми казвайте, че това не са организирани ислямистки атаки. Серия от ислямистки атаки!!!Нали след Харманли се говореше за организирани бежански бунтове, защо не допуснем, че и това са организирани ислямистки атаки?Били психично неуравновесенви извършителите, че какави да са като изповядват религията на шашвия пророк? А по-слабото слънцегереене в страните с умерен климат води до депресии и психози на хора с по-тъмна кожа, поради която не синтезират дост.вит. Д
5
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
навсякъде се оправдават - не било терористичен акт. може би е вярно. може би си е РЕЛИГИОЗЕН ритуал на една мирна религия.
4
2
 
41
 
! Отговори
Хм преди 7 години
И там ли е пиян?Опиянен от исляма,може би?
3
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съвпадение? Не е!
2
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къде са либералните стипендианти сега? Изляха всичката си злоба срещу цивилизационното решение на Великобритания на напусне ЕС. Една от главните причини за това бе ширещата се ислямизация, която някои либерални кръгове в ЕС (и в България) гръмко рекламират.Плашеха англичаните, че без ЕС ще фалират, че без великия свободен пазар са за никъде. Изнудваха ги с абсурдни такси за излизане от съюза.Само, че англичаните не са ***. Те не вярват на магистралки и фондове. Не искат ислямизация.
1
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мирната религия! Да бъдем толерантни!