Унгарски шофьор помете българи на магистрала в Германия

Двамата били спрели да сменят гума на автомобила си
7 мар 2017 15:37,
17
Унгарски шофьор помете българи на магистрала в Германия
Снимка: Ralf Zwiebler, Suedwest Presse

Вчера сутринта, около 7 часа сутринта, тежка катастрофа е станала на магистрала А8 в Германия, съобщи местният SÜDWEST PRESSE.

Кола с българска регистрация е спукала гума, малко преди изход от магистралата. 31-годишна жена и мъжът, с който е пътувала, са сменяли гума от лявата страна на автомобила, в аварийната лента.

В същата посока е пътувал и 51-годишен унгарски шофьор на камион. По неизяснени причини камионът е отклонил леко надясно и е ударил спрелите в аварийната лента мъж и жена, които са загинали на място.

В резултат на катастрофата са се образували километрични задръствания. Полицията разследва причините за трагедията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
1
 
! Отговори
11 преди 7 години
v nemskata presa pi6e,4e jenata bila rumanka,nai verojatno samo kolata e s BG registrayia
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Много лесноАми авариината лента е за това - за да седиш там спокойно ако има проблем с автомобила ти, без да се притесняваш, че някой ще те отнесе. Това че маджаринът е заспал зад волана ще му излезе през носа сега
9
5
 
0
 
! Отговори
Много лесно преди 7 години
До типичнокараш с 30 в аварийната докато намериш място, голяма работа че ще хвърлиш после толкова жалка и дърта гума. Аз лично никога не съм карал /за 20г/ с такъв пистак като това на снимката.
8
3
 
2
 
! Отговори
Шматко фонХамбургски преди 7 години
След турските унгарските шофьори са най-зле ! За руснаци и особенно украинци не говоря те са на едно ниво с турците . В Германия и в Австрия много унгарци работят и като таксиметрови шофьори и са много нескопосани винаги прфавят проблеми
7
2
 
9
 
! Отговори
типично преди 7 години
До kiroДа ми обясниш, как със спукана гума ще излезеш от магистралата? Ти май не само не си пукал гума, ами и не си карал кола до сега.типичния хейтър ретард
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофьорът добре ли е? Оказана ли му е психологична помощ след преживеният стрес?
5
4
 
20
 
! Отговори
Инженер преди 7 години
kiro,*** не вика, щото най-често ги няма тези пари, а не защото е стиснат. Освен това, смяната на гума не е "ремонт". В която и да е държава, можеш да си я смениш за 10 мин и да си продължиш пътя, поне до първата гумаджийница. Разбира се, ако не си тотално вързан в ръцете и ако резервната ти е читава и в багажника.Иначе, много обичам някой да се изказва пренебрежително и високомерно за българите, сякаш е нещо повече.
4
4
 
3
 
! Отговори
Сп??нс преди 7 години
В Испания и базовата гражданска ти включва пътна помощ и ти важи за целия ЕС , друг е въпросът че ако караш 30 годишен котурник и им звъниш през ден , на следващата година от 200 ти я вдигат на 600? .
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ги е ударил ами направо ги е убил на место
2
6
 
17
 
! Отговори
Един преди 7 години
Не е задължително да звъниш на пътна помощ. Звъниш, ако си си платил към ADAC, иначе ще ти излезне солено 150 евро за добър ден. Ако си турист, не си струва. Друг е въпроса от кои българи са. Защото в Германия има много *** българи, които пак се водят българи.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
SÜDWEST PRESSE обаче казва че са починали 2-та българи , така пише на немски и само 2 Изречения