Мръсни танци, с хиджаб: 17-годишна прегази моралния код

Момичето получило смъртни заплахи заради танца си
8 мар 2017 16:47,
55
Мръсни танци, с хиджаб: 17-годишна прегази моралния код
Снимка: кадър YouTube

Тийнейджърка получи смъртни заплахи, заради провокативен танц.

Е, важно е да се отбележи, че тя все пак носи хиджаб. 17-годишното момиче е заснето да танцува с приятелка и уличен изпълнител пред тълпа в Бирмингам, Великобритания.

Краткият клип бързо набира популярност в социалните медии и се намират стотици критици от мюсюлманските общества, които директно обиждат момичето. Един дори пише: "Глупавата кучка трябва да бъде убита".

Момичето по-късно се извинява за действията си в интервю в You Tube, и заявява, че е "опозорила" религиозният символ.

Тя пазарувала с приятелка, когато се натъкнали на мъж, който свирел на улицата. Момичето, което на клипа е с дълги, широки дрехи, започва да танцува на песента на Риана.

В интервю пред You Tube звездата Али Давах, момичето обяснява, че имала ментални проблеми и "не мислела правилно". Видимо разстроена тя разказва, че се борила с депресия и се отдала на религията преди два месеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая ми прилича на разкрепостена монахиня.
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес бг защо не цитираш новината, как една австралийска журналистка беше сложила кърпа на главата и искаше така да влене в едно изказване на партията на Ердоган...Та я забелязват и един турски журналист я пита защо влизаш така при положение, че всеки може да влене както си иска вътре...та стана за резил:-):-):-):-)провокатори има на всякъде...ако искате ще ги нармерите тез работи в ютуб...
21
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сънувах прекрасен сън.24 часа без да чета за мюсолмани, араби и т.н.
20
0
 
2
 
! Отговори
До художника преди 7 години
Аре ся изврате има на всякъде...извод и решения с конски капаци не се правят...Къде ще изпратите госпожата, която беше заснела как има контакт с кучето си, която НЕ Е мюсюлманка...
19
0
 
6
 
! Отговори
ХХАХА преди 7 години
БЪЛГАРИТЕ И РУМЪНЦИТЕ ПРЕЧАТ НА НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ!!! ВИЖТЕ БИРМИНГАМ НА КАКВО ПРИЛИЧА, ТОВА Е ВТОРИЯ НАЙ-ГОЛЯМ ГРАД. А ЛОНДОН?
18
0
 
4
 
! Отговори
До Един българин преди 7 години
Иначе с това, че имаУж "мюсюлманин" и "мюсюлманинУж "християнин" и християнин съм абсолютно съгласен...
17
2
 
4
 
! Отговори
До Един българин преди 7 години
"Ходи редовно всеки петък на джамия! "Ако познавахте поне малко исляма, щеше да знаете, че В ПЕТЪК само "МЪЖЕТЕ" ХОДЯТ НА ДЖАМИЯ...Това, че има хора, които само на гледка са мюсюлмани, но заедно с това нямат нищо общо с исляма...и го провокират не можем да правим гледайки само тези...също и гледайки само ИД...те не са никви мюсюлмани! Все едно аз да правя общ извод за християните, като чуя нещо лошэ напревен от християнин.
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Европа си разкрепостен,като не можете да го приемете с примитивният си мозък....отивайте си в пясъците...
15
1
 
42
 
! Отговори
художника преди 7 години
"Хора" на които религията им позволява съешаване с КОЗА ??? , ако наблизо няма жена- на такива "хора", такова им е отношението към жените, като към животно. Следователно такива индивиди нямат място в модерния свят. Връщайте ги в пустинята. То в джунглата диваците са по-толерантни.
14
1
 
21
 
! Отговори
Хасфалт преди 7 години
Туй Бирминкам у Айфрика лий?
13
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
BALACI... PO SKORO TOVA E PROVOKACIQ, TEATAR. A AKO NE E PROVOKACIQ TAQ SIE ANGLIYSKA ALKOHOLI4KA KOQTO TARSI SPASENIE V ISLQMA NO BEZ DA SE POINTERESUVA OT CENNOSTITE NA ISLQMA.
12
1
 
31
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Така такааа. Значи от една страна имаме общество което поставя жените наравно с мъжете. Ходят разголени, лягат стават с който и когато си искат. От друга страна хора за които жената е по низша от ***. И ще ни баламосват че можем да живеем в мир и благоденствие. Хаха. Ае моля ви се. Накрая или ние или те. Средно положение няма
11
0
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Изобщо голяма интеграция е настанала...
10
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама пак ли за религията на мира и любовта става дума? Изненааааадаааа!
9
1
 
26
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 7 години
А, значи депресирана кифла която не какво да прави със живота си намерила решение на проблемите си в исляма.Следователно ислямът е същото като другите социопатии - алкохолизъм, наркомании, веганизъм, домашно насилие...Значи обществото трябва да следи за проявите на ислям и пострадалите да бъдат насочвани към психиатрично лечение.
8
1
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Ще има БУМ скоро време на мъгливият мултикултурен остров !
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тя се отдала на религията преди 2 месеца? ... и много бързо почнала да си отдава *** по улиците. явно,бързо ги вкарват в пътя в тази религия.
6
4
 
10
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Ливанската певица Хайфа Уехбе преди време получи смъртни заплахи от ИД, защото си позволила моля ви се, да се появи в ливанско музикално шоу, еквивалент на Мюзик Айдъл, с прозрачна рокля през която много ясно се виждат задните и части.Всички които я познават, знаят че тя винаги се появява в такива провокативни тоалети.А при това не скрива че е мюсюлманка. При това вярваща и практикуваща. Ходи редовно всеки петък на джамия! Така че има мюсюлмани и мюсюлмани. Както има християни и християни.
5
0
 
16
 
! Отговори
Белият Рицар преди 7 години
Хак да им е на англичаните, нали не искаха българи, поляци и румънци.... Е единствено за англичанките ме е грижа де.... че са едни русички, ох мамо..... :d
4
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея мюсюлмани са тотално сбъркани!