Над 50% от престъпленията в Русия – неразкрити!

Путин наредил полицията да работи по-активно на улицата
Обновена: 10 мар 2017 10:43 | 10 мар 2017 10:36,
60
Над 50% от престъпленията в Русия – неразкрити!
Снимка: архив, Reuters

Почти половината престъпления, извършени в Русия, остават неразкрити. Съмнителни хора заемат високи постове, все още е висока смъртността по пътищата, а екстремизмът продължава да прониква в руското общество, цитира "Независимая газета" констатации на президента Владимир Путин, който вчера говори пред ръководството на вътрешното министерство в Москва.

Независимо от успехите ведомството още не е развило целия си потенциал, изтъкна държавният глава.
Вчера Путин уволни 10 високопоставени генерали от правоохранителната система - от вътрешното министерство, Следствения комитет и Федералната служба за изпълнение на наказанията, както и шефовете на полицията в три руски провинции. Не бяха посочени причини. В тази връзка обаче медии припомниха серията от арести на висши служители от руското правораздаване миналата година, свързани с подозрения в корупция.

"Независимая газета" пише, че президентът е дал вчера на министерското ръководство ред указания - полицията да работи по-активно на улицата, да укрепва по-специално сътрудничеството с гражданското общество, да действа още по-твърдо в борбата с екстремизма, да отделя повече внимание на превенцията на престъпността.

Вътрешният министър Владимир Колоколцев съобщи положителни статистически данни за работата на ведомството, но призна, че още е рано да се говори за коренна промяна в досегашната ситуация в борбата с икономическата престъпност и корупцията.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
9
 
! Отговори
ИМА СЕЛА ОПОСКАНИ преди 7 години
целите от нагли ц.игански банди. Ама при Полиция 5 пъти повече от тази на Живков това си е направо разпад на държавата. Ама то като ОПОСКАХА БЪЛГАРИЯ след ПРЕВРАТА 1989 все разни Псевдо демократи и евро атлантици и пребоядисани з една нощ бивши комунисти сега атлантици - какво да очакваме от дребната престъпност. СИК,ВИС и МУТРАТА владеят държавата ведно с МАФИЯНСКИ, ПЕЕВСКИ, ЧЕРЕПА, ЦЕЦА-СЕКСКА и други екзотични екземпляри
25
0
 
3
 
! Отговори
д преди 7 години
"От МВР излязоха с официална информация, че за изминалата 2015 година регистрираните кражби на автомобили в България са 3956, а разкритите престъпления са под 10%, което се равнява на 358."
24
3
 
2
 
! Отговори
ТО У НАС КОЛКО Е преди 7 години
Да не би да е повече. Пък както се тупат в гърдите махленските евроатлантици - Ние не сме били диви азиатци, а европейци. Да ви имам наглостта и безочието като ви кажат в Берлин да слушкате и се покланяте на фюрерката, че иначе няма субсидийки , дето да си разпределяте помежду си. Нищо че ви плюят в лицето и и даже такива слуги с чупка в кръста като ТИКВАТА ще му кажат да си зне мястото - под полата на МЕРКЕЛ разбира се
23
1
 
5
 
! Отговори
до 25 преди 7 години
Кой би приел бас срещу руски ***?
22
0
 
5
 
! Отговори
:) :) :) преди 7 години
Защо думата HEГРИ се цензурира? HEГЪР в българския НЕ е обидна дума!!!В Щатите си имат лек проблем с тази дума, защото така са обиждали робите си, но ние българите не сме били робовладелци, не сме убивали чернокожи за развлечение и изобщо нямаме нищо общо с цялата драма. Дори нещо повече, точно тогава самите ние сме били под турско робство. НЕ бъдете по-католици от Папата!
21
9
 
2
 
! Отговори
:) преди 7 години
Готов съм да се хвана на бас с всеки, че Русия ще е по-добре от Щатите след точно 15 години. В Щатите процента на образованите бели хора намалява с невероятни темпове, на тяхно място идват *** и латиноси. Който не ми вярва дапрочете историята на ЮАР. От относително развита страна се превърна в *** за няколко години. Същото ще се случи в Щатите, а може би и в Западнала Европа.
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами то ако разкрият и останалите 50% цялата кремълската котерия трябва да е по затворите.
19
5
 
8
 
! Отговори
Striker преди 7 години
Хахах, е то главното отровителче е начело на Мужикистан! Джуджето вика дръжте крадеца! Смех!
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 13Ама ние не искаме да се занимаваме... медиите ни я навират постоянно. Ние искаме да сме възможно най-далеч от нея!
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
100% от корупционните престъпления в руско остават ненаказани. Въпреки че са разкрити.
16
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС СЕ РАЗПАДА ОБАМА ОЛАНД И МЕРКЕЛ ИМАТ МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ БАШАР АСАД НА РУСИЯ НЕ И ОБРЬЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НЕ ВИ ТРЯБВА
15
4
 
6
 
! Отговори
Пустиняк преди 7 години
Ами да ги легализира и няма да има проблем. Вече нали декриминализира битовото насилие над жени и нападенията над хомосексуалисти. Корупцията е наказуема само за дребни риби и станали неудобни на Путин. Неговата пък здравна министърка години наред не изключваше медикаментът от който произвеждат дрогата крокодил, от списъкът със свободни за продажба в аптеките, като на практика подпомагаше производството му.
14
12
 
13
 
! Отговори
да бе преди 7 години
За ужасното положение и скапването на дфржавата - *** Русия е лицето Путин и ниговата банда престъпници в Кремъл, Мутиралите руснаци да си го носят на ръце до окончателния разпад на Русия !!!!!!
13
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо ново в руската кочиина.
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Русия няма мигрании африканци там сьщо няма чалга и гейовепаради там сьщо бият *** и никой не посяга на жени африканците предпочитат европа в Русия им е сиудено
11
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледайте си кочинята у бьлгарско не се занимавайте с РУСИЯ
10
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България е в пъти по-зле. От всеки 1000 престъпления в статистиките на МВР влизат примерно 1 или 2, а от тях МВР разкрива по-малко от половината.
9
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
реко си че статията е за Медведев а то спам от фишките. :/
8
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая държава винаги е била символ на страх, кал, мизерия и водка. Тъжно че 21 век, с толкова много ресурси са такава дупка.
7
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са разкрити, защото най-големия престъпник е и с най-голям рейтинг всред слепците.