Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите

"Всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър
Обновена: 16 мар 2017 07:06 | 15 мар 2017 22:36,
217
Турция плаши да анулира споразумението за мигрантите
Снимка: БТА

Турция заплаши да анулира едностранно споразумението за миграцията с ЕС, сключено през март миналата година, което позволи съществено намаляване на притока на мигранти и бежанци към Европа, съобщава Франс прес.

Още по темата


"Може да прекратим еднократно това споразумение. Все още не сме информирали европейските си партньори, всичко е в нашите ръце", заяви турският външен министър Мевлют Чавушоглу в интервю за телевизия "24".

"Отсега нататък може да кажем "не го прилагаме повече и всичко е свършено", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен собствения си народ и собствената си държава, друго не виждам да мачка ердоган. Вие изобщо имате ли мисловна дейстост?
16
26
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И дано го направи.Мачкай Ердо голям си.Е тогава ще видя аз разни патриоти,войводи,хайдути,атакисти донговци минговци как се спира тази тълпа от милиони хора.Още веднъж Мачкай Ердо.
15
4
 
42
 
! Отговори
глупости преди 7 години
И като ги пуснат какво? Европа е богата и 5 милиона мигранти да дойдат - пак че се справи. Само че влезнат ли миграните - турските тирове няма да влизат. Държавата ще фалира за отрицателно време, а Ердоган ще го "окичат на върбата" тия дето до скоро са го подкрепяли най-пламенно.
14
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Учете пакистански и сомалийски и афганистански
13
0
 
21
 
! Отговори
Цървул преди 7 години
Ех нащо Наденце и то барабар Петко с мъжете ;)))
12
3
 
32
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Пускането на тълпи от имигранти безконтролно и отмятането от международни споразумения е акт на война на Турция срещу ЕС. Прошка за такива, които застрашават и без това застрашените от самите себе си европейски държави няма да има.Справка съдбата на Югославия и Милошевич. От галеното дете на Запада разпарчетосана на 20 парчета.Съдбата на Турция ще също тази, така че това е игра на приказки за вътрешна употреба.Ако пък толкова някой иска да рискува сега тъкмо яз. Ивайловград е пълен до дупка!
11
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблемът е че шишкавата бабичка като се разгони дали пак няма да почне да ги кани в Германия.Всъщност проблемът с нелегалните бежанци може да се оправи много лесно.Например частна армия на която се плаща на отстрел.Истинският проблем е ,че европейците са прекалено *** извратени и милозливи за да направят това което трябва.
10
3
 
23
 
! Отговори
за 13 преди 7 години
Нищо не подстригва, Ердоган ги обучава дори кюрдските милиции. Тъй някой неудобен нему политик изчезва при някой атентат, а кюрдите получават известна независимост докато държи лидерите им в ръцете си. Ердоган и ПКК са скачени съдове помагащи си взаимно.
9
11
 
20
 
! Отговори
OSMAN AGA преди 7 години
SKORO DUNAV POTI4A OBRATNO
8
2
 
35
 
! Отговори
моше преди 7 години
И с това си действие, ще зачеркнете Турция...
7
4
 
23
 
! Отговори
Да ,бе 7...ха,ха преди 7 години
Фактите показват -----КАК ЕРДОГАН-СУЛТАН СЕ СПРАВЯ С ПРЕВРАТИТЕ:"ПОДСТРИГВА ПРЕВРАТАДЖИЙТЕ".... МАШИННО -----С ЦЕЛИ 10-НУЛИ...!/..особенно , левичари и комунисти от ПКК.../
6
10
 
20
 
! Отговори
до 7 преди 7 години
Кой ще ти прати войски, все едно БХК да питаш и как ще воюваш срещу невъоръжени хора ? Ти нацистка останка ли си в газовите камери ли ще ги вкарваш ?
5
17
 
24
 
! Отговори
ДА ИДВАТ БЕ.. преди 7 години
ПО-ДОБРЕ , АРАБИ И МЮСУЛМАНИ ---ОТКОЛКОТО КЛАДЛИВИ, СМРАДЛИВИ И ДУШЛИВИ ***--ИЗНАСИЛВАЧИ НА БАБИЧКИ!ОНИЯ --ПОНЕ ИМАТ МОРАЛ И НЕ КРАДАТ!!!
4
7
 
25
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Плаши Пейо гарги.
3
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган не е диктатор и не може да държи бежанците като във затвор, нека ходят във демократичните държави за да се интегрират и глобализират по добре, нали тъй дрогари глобалисти и либерасти. Интегрирайти ги сега да видим кой няма връзка с реалността. Не бяхте ли вие дето раздавахте демокрация наляво и надясно.
2
3
 
47
 
! Отговори
1 преди 7 години
Дрън - дрън, всеки който е поискал е минал границата с Турция.
1
21
 
24
 
! Отговори
ДА ГО АНУЛИРА ,БЕ преди 7 години
.....И БЕЗ ТОВА , В СЕЛАТА НИ НЕМА ХОРА ...!