Крим иска: Путин да е президент за цял живот

СССР никога нямало да се разпадне, ако Путин бил начело
Обновена: 19 мар 2017 09:20 | 19 мар 2017 08:58, Анисия Иванова
410
Крим иска: Путин да е президент за цял живот
Снимка: БТА

Подкрепяният от Русия премиер на Крим заяви днес, че Владимир Путин трябва да стане доживотен президент на Русия и че СССР никога е нямало да се разпадне, ако Путин е бил начело му по онова време, предаде Ройтерс.

Сергей Аксьонов направи това изказване в деня, в който се отбелязва третата годишнина от анексията на Крим към Русия. Премиерът на Крим заяви още, че Русия се нуждае от постоянно силно лидерство, за да се бори срещу множество външни заплахи.

"Ако нашият президент Владимир Владимирович Путин отговаряше за тези неща, когато СССР съществуваше, то съюзът нямаше да се разпадне", каза Аксьонов. Преди броени дни той каза, че Русия има нужда от монархически стил на управление.

"Владимир Владимирович трябва да бъде президент за цял живот", допълни днес Аксьонов пред руската телевизия Россия 24.

Същевременно с концерти в Москва и в Симферопол бе отбелязана третата годишнина от анексията на Крим, предаде ТАСС.

Точно преди три години на 18 март 2014 г. руският президент Путин направи обръщение пред Федералното събрание (руския парламент), в което уведоми депутатите за предложенията на парламентите на Крим и Севастопол за присъединяване на полуострова към Русия, пише БТА.

После премиерът на Крим Аксьонов, председателят на парламента на Крим Владимир Константинов и кметът на Севастопол Алексей Чалий подписаха договор за образуване на нов субект в състава на Руската федерация.

Церемонията по анексията се състоя в Кремъл. Преди нея на референдум в Крим мнозинството от избирателите се произнесоха за присъединяване към Русия, припомня ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
8
 
! Отговори
ЗАТОВА СТЕ НА ... преди 7 години
МЯСТО 100 ПО ОБЕКТИВНОСТ......."анексията на Крим към Русия." РЕДАКТОРИТЕ МАЛКО ДА СЕ ....РЕДАКТИРАТ!!!! СМЯТАМ ЧЕ ПРАВИЛНОТО Е ......ВРЪЩАНЕТО НА КРИМ В Р.Ф., ВСЕ ПАК ИМАШЕ РЕФЕРЕНДУМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво така трябва мужика си иска бащица!Крепостния селянин е по зле от роба и не може да си представи живота без батюшка, а руснаците са били роби до преди 100 години.За това и Левски е казал че по лошо от турското е само руското робство!
9
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 8Аха...то и ние станахме демокрация щото икономиката ни беше в колапс 1989-та ? Викаш за разлика от тогава сега икономика имаме да си ИББЕ майката, а? Оллигофрен!
8
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля че и България щеше да е по добре ако не се беше отдалечила толкова от Русия!
7
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3Нямаше значение кой беше президент по него време защото икономиката на СССР беше в колапс понеже модела и беше на загуба от десетилете. Както вижда и Путин в момента не може да съживи икономикята на уж беликата и богата на ресурси Русия. Добре, че имат газ иначе са живи умрели.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Путин да е президент за цял живот" ... че някой да е мислил друго? То това беше очевидно още преди 10 години.
5
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Премиерът на Крим заяви още, че Русия се нуждае от постоянно силно лидерство, за да се бори срещу множество външни заплахи++++Марсианците идват и само Путин ще ни спаси !
4
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цар Путин за поне 1000 години !ахаххахахахах
3
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вярно е- СССР нямаше да се разпадне ако Владимир беше начело 1990-та на тази империя. За жалост предателят Горбачов обаче беше начело тогава.
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееееее светна ли ви за Крим !?
1
17
 
31
 
! Отговори
факт преди 7 години
Всяка страна би искала президент като Путин.