Уилям и Кейт на среща с оцелели от атаките в Париж и Ница

Срещата се състоя в мемориалния комплекс Инвалидите
19 мар 2017 08:37, Анисия Иванова
10
Уилям и Кейт на среща с оцелели от атаките в Париж и Ница
Снимка: БТА

Британският принц Уилям и съпругата му Кейт, които са на официално посещение в Париж, се срещнаха вчера с пострадали в атентатите в Париж и Ница, предаде ДПА.

Срещата се състоя в мемориалния комплекс Инвалидите. Сред оцелелите от нападенията бе Джесика, която бе простреляна със седем куршума в парижки бар на 13 ноември 2015 г. Тя каза на британската кралска двойка, че иска да покаже на терористите, че те не могат да победят.

По време на срещата Уилям и Кейт похвалиха куража на оцелелите в атентатите, пише БТА.

В серията от нападения в Париж на 13 ноември 2015 г. загинаха 130 души. На 14 юли 2016 г. радикализиран мъж, вряза камион в множество в Ница и уби 86 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Азе преди 7 години
Големи сухари...
6
3
 
16
 
! Отговори
Не злобейте преди 7 години
Да се надяваме, че тези двамата ще успеят да останат щастливо, сплотено семейство.Това е важно, защото хората - и особено младите - силно се влияят от примера на известни хора. Ако не са тези, ще са някои други.По-добре за пример да служат възпитани, симпатични, приветливи принц и херцогиня, отколкото да се копира онова, което се случва в личния живот на разпасани наркомани и брутални бандюги.
5
5
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
На мен ми пука пък. Обичам Кейт и Уилям и обичам Англия. И GOD SAVE THE QUEEN! До 4 Уилям да прави това?! Не е възможно, лъжа и много тъпо от твоя страна.
4
2
 
11
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Ох колко патетично!
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Кейт ще й пусне ли ръка по междукрачието, както на ония мuндuлu в Швейцария :)))))
2
6
 
4
 
! Отговори
Д-р Кирков преди 7 години
Дочувам , че бабата на Уйлям не била добре. Отдавна има лечение дори за най тежките болести. Това в Англия няма как да не го знаят. Този илач е прясната пръст. Защо не вземат мерки, да се погрижат за тази жена, ако е здравно осигурена. Ако не е здравно осигурена нека влезе в България незаконно. Тук ще я лекуваме безплатно при това положение.
1
3
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Кралско кукленско...шоу.Като са толкова съпричасни към отпора на дивашкия ислямски тероризъм,защо напускат...панически лодката,и вече не са член на ЕС.Баба им оня ден...подписа,без...забележки.