US посланикът в ООН: Кога Русия ще се загрижи?

Ники Хейли остро осъди предполагаема химическа атака
5 апр 2017 20:52,
57
US посланикът в ООН: Кога Русия ще се загрижи?
Снимка: Reuters

Американската посланичка в ООН Ники Хейли разкритикува остро Русия, че не е съумяла да усмири сирийския си съюзник. Тя направи това ден след предполагаема химическа атака в Сирия, взела 72 жертви, включително 20 деца, предаде Франс прес.

Още по темата

"Колко още деца трябва да умрат, за да прояви Русия загриженост?", запита Хейли на извънредно заседание на Съвета за сигурност във връзка с нападението в градчето Хан Шейхун в Северозападна Сирия.

Посланичката на САЩ в световната организация предупреди, че когато ООН не успява да действа колективно, тогава страните са принудени да предприемат действия, посочват Ройтерс и БТА.

Сирийският президента Башар Асад е човек без съвест, а Сирия, Русия и Иран не са заинтересовани от мир, каза Хейли, цитирана от ДПА.

"Ако Русия беше изпълнила задължението си, нямаше да са останали никакви химически оръжия, които сирийският режим да използва", заяви американската посланичка, която ще председателства Съвета за сигурност през април.

Има една очевидна истина: Асад, Русия и Иран нямат интерес от мира, добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
61
 
! Отговори
321 преди 7 години
Повръща ми се когато САЩ приказват лъжи и глупости .....
16
23
 
35
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Сърбите са извършили безброй престъпления срещу народа на България,затова обеднения уран им е най-малкото възмездие!
15
2
 
59
 
! Отговори
един там преди 7 години
Ей, чак да не повярва човек! Откога американците са се загрижили толкова много за мира?Ей този демон Асад, предаде си уж химическите оръжия, декларира че няма повече такива и няма и да използва такива, а сега какво- пак химическа атака предприел! Само на едно място "куца" версията за химическа атака отстрана на Асад, а именно какъв точно е бил мотивът на последния да предприеме въпросната атака?
14
3
 
62
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
Соро соиди, преди ПАК да обвинявате, помислете, дали ПАК няма да се окаже, че химическата атака е дело на т. нар. бунтовници, т. е. армията на ЦРУ!
13
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До опасрещу християнска Америка и Европа.Па то теа намат нищо християнско бе , чоджум. Оти са палиш по фалшиви ценности? Тиа европци са кланят само на Мамона бе.
12
2
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая партенка с химическото оръжие вече сме я гледали. Помним как Колин Пауъл развя една епруветчица с прах, който беше представен за химическо оръжие. Заради тази епруветка американците разрушиха Ирак. А после се доказа, че Ирак не притежава никакви оръжия за масово унищожение.Същото правят сега и джихадистите от Тахрир Ал Шам. Окупирали са провинция Идлиб и изпълняват поръчки - я на американците, я на саудитците, я на турците.
11
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има още една очевидна истина: Пиндостан ще използва и най-нищожния повод да обвини Асад, да влезе масирано и без покана и да отцепи сирийска територия по примера на Косово и да я нарече Независим Курдистан.
10
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И как така терористите "спасяваха" жертвите без предпазни костюми, ръкавици и маски? Ако това наистина е химическа атака, спасителите също трябваше да са мъртви, защото не носеха защитно облекло.Със сигурност има елити, които искат да предизвикат световна война и всячески се опитват да предизвикат и Русия, и Иран.
9
37
 
35
 
! Отговори
опа преди 7 години
Айде българските *** да започнат да възхваляват Иран,Русия и Сирия и да *** срещу християнска Америка и Европа.
8
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...предполагаема" ??? Айде у лево !
7
5
 
85
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чудна работа , нападнаха ирак която беше суверенна държава под предлог че имат ядрено и химическо оръжие , загинаха стотици хиляди невинни и то не само там ,бонбандираха и раздробиха сърбия, разпалиха войната в сирия и ще ни говорят и поучават кой за какво трябва да се грижи , такова нещо не съм виждал и от най големите лицемери
6
5
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, няма да престанат с номерата си! Хем е "предполагаема" атака, хем си намериха "виновник" за нея!!!! Ей, не ви е срам бе! Я кажете какво става в Мосул! А колкото до химическото оръжие, нали именно краварите бяха изпълнители по "изнасянето" му! Значи изнесли го, скрили или дали на джихадистите и сега се правят на ни лук яли ни лук мирисали!!! И за кой ли път повтарят този "номер" с химическото оръжие. Прилича на епруветката с белия прах , предшевствуващ нахлуването в Ирак!!!
5
4
 
76
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Това е поредния кьорфишек: нито Русия нито Асад правят такива неща- единствено И.Д. е виновна,тя се опитва да клевети и разединява своите противници!
4
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1А руският посланик, какво отговори?Преместил го в другия крачол.
3
4
 
82
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тя направи това ден след предполагаема химическа атака в Сирия, взела 72 жертви, включително 20 деца, предаде Франс прес."===Много хубаво, госпожа, ама то от вчера още е ясно, че химическите лаборатории и складове за химическо оръжие са били владение и разработка на бунтовниците. Но, разбира се, Асад е виновен, покрай него и Путин.
2
3
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хйдеее, този забрави ли за Колин Пауъл и неговите фалшиви факти за Ирак? Много нагъл бе, довчера ги зареждаха с оръжия и муниции, Тойоти, обучение, днеска реве като парясница!
1
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А руският посланик, какво отговори?