Чуков: След Сирия САЩ може да ударят Северна Корея

Арабистът коментира бомбардировките на САЩ в Сирия по Bulgaria ON AIR
7 апр 2017 11:15, Елка Василева
32

Бомбардировките на САЩ в Сирия от тази нощ не са изненада - изненада е мигновенният отговор на американското командване след химическата атака в провинцията Идлиб. Това заяви в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR арабистът проф. Владимир Чуков.

Още по темата

"Подобен тип реакция е много ясно заложена в концепцията за национална сигурност на САЩ, Тръмп просто я изпълнява", обясни той.

"Смяната на Стивън Банън накара някои анализатори да предвидят, че тази атака няма да бъде само спрямо Башар Асад, но подобно нещо ще бъде направено евентуално след консултация с Китай и със Северна Корея", коментира арабистът.

Вижте още от коментара на проф. Чуков във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не трябва да удрят Северна Корея - за да могат хората да знаят що е комунизъм.
18
2
 
6
 
! Отговори
Гледач преди 7 години
Гледам и ви чета тъпите коментари....каква велика държава и сила са САЩ?????? Нещо немога да ви разбера логиката...някакви смешници ,избили местното население и преди 300години само се провъзгласили за държава. Днес вече са деградирали напълно в алчността си и желанието за владеене над света. Те отдавна са един спукан презерватив,икономически са фалирали . Имат свръх дефицит и дългове равняващи се на трилиони!!!! Те са една умряла отдаван държава,за нищо не стават вече затова им трябва Г война !
17
2
 
10
 
! Отговори
тя преди 7 години
Само това липсваше ,.- да ударят Северна Корея!
16
0
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Няма да ударят С. Корея! Не им стиска. Те с арабите дето за нищо не стават, немогат колко години да се справят, Афганистан да не споменаваме..... А с тези откачалки дето имат и ядрено оръжие, пълен абсурд! Ще ги ударят само ако биологично недоразумение и изпечен главорез дето се разпорежда там направи глупостта да атакува Ю. Корея или тях!
15
8
 
3
 
! Отговори
... преди 7 години
Айде бъдете коректни и превеждайте правино!!!! Тръмп почна с думите:Във вторник, сириския ДИКТАТОР ... извърши..... А вие го превеждате сириския ПРЕЗИДЕНТ. Разликата е огромна! Щом го нарича Диктатор - това значи, че рано или късно ще увисне на въжето, ако го наричаше президент, значи го подкрепя.Тънка разлика! Бъдете истински журналисти!
14
20
 
9
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Америка е голяма сила и прави каквото си поиска.След виетнамския шамар зад който стояха СССР и КНР те разбраха че първо трябва да из ритат големите.Падна СССР отидоха си Ирак Либия готвят Сирия ще дойде ред и на Русия тя няма нищо общо с Великата Червена Държава която успяваше понякога да укроти разпаса ли те се бандити.
13
23
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гаврата с Русия е пълна.
12
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сащ са най-великата свръх супер сила факт!!Тепърва янките,ще покажат,какво са англосаксонците и германо скандинавските народи!!!
11
3
 
28
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
САЩ биха загубили млрд.$ от ответният удар на СК по ЮК. Сеул е с 24 млн. население и се намира на 20-30 км от границата със СК. Дори американците да имат действащо ПРО, нищо не може да спре артилерията на СК. Една такава война би коствала милиони жертви от страна на ЮК. А ползите от евентуално падане на режима биха били нищожни.
10
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може такива чукундури така да се изказват за "удари"??? Абе, там ЖИВЕЯТ ЖИВИ ХОРА!!!! ВИЕ АКЪЛ ИМАТЕ ЛИ? ИЛИ ИСКАТЕ ДА ЗАТРИЕТЕ СВЕТА???
9
4
 
26
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Смятайте каква вакханалия ще настане когато свърши петрола и намалее и питейната вода. И изобщо 7 млрд са множко за планетата май. Не става така.
8
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако думнат Шиши,Южна Корея и Япония отиват артък
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 5Заводите са дълбоко под земята. Това няма да е достатъчно.
6
6
 
45
 
! Отговори
Колелото се върти преди 7 години
Не знам какво точно трябва да се случи с тоя полигон, наречен САЩ, за всички войни, които са предизвикали в Света. Сами си признават, че Ислямска държава е техен продукт, а сега допълнително им дават крила. Нямам илюзиите, че оня от Кремъл би направил нещо без да има интерес, естествено. Но заради техните игрички накрая го дуxат такива като нас. И всеки път като бомбардират някоя страна обяснението е, че го правят, за да защитят демократичните принципи. Но Господ има, той балансира.
5
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Северна Корея ще бъдат ударени заводите за обогатяване на уран, това ще бъде достатъчно
4
2
 
27
 
! Отговори
да бе преди 7 години
Чукундурски коментар, другарю Чуков.От какъв зор да се забъркват със Северна Корея?
3
6
 
40
 
! Отговори
ясно е преди 7 години
Единствените централни банки, които не са под контрола на САЩ са тези на Северна Корея, Куба и Иран.Който може да мисли да си прави изводите!
2
4
 
28
 
! Отговори
горо преди 7 години
Не. Сащ искат Иран. Корея не е интересна и китай е твърде близо.
1
1
 
40
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Няма да посмеят да ударят по шиши! Гаранция.