Камион се вряза в пешеходци в Стокхолм, има жертви*

Има пострадали при инцидента в центъра на града
Обновена: 7 апр 2017 17:32 | 7 апр 2017 16:16, Елка Василева
108

 

Снимка: Twitter

Камион се вряза в пешеходци на улица в центъра на Стокхолм, съобщи шведският в. "Афтонбладет".

Загинали са трима души, съобщи радио Швеция, като се позова на очевидец.

По думите му камионът е връхлетял върху хората с висока скорост.

Камионът спрял, след като се блъснал във витрина на магазин.

Очевидци съобщават, че е засечен мъж да тича по съседна улица, чути са и изстрели. Полицията разследва случая.

Органите на реда не изключват възможността от терористичен акт. Издадено е предупреждение
да се избягва центърът на Стокхолм.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: Стокхолмкамион
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
17
 
! Отговори
До 75 преди 7 години
Нашите мюсулмани всдички си ги уважаваме и сме много добри приятели с тях. Те са добри и трудолюбиви хора. Тази ***, която влиза от Африка са ислямисти, нямащи нищо общои с традиционния ислям. Те повечето са бягащи бойци от ИДИЛ. Те мислят само за война и убийства, неграмотни и мързеливи са и искат да се множат на воля и да получават огромни парични помощи, както и да ни завладеят и избият.
68
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до: внимание Личи,че си мноого компетентен относно Исляма;) Когато на човек се повтори една и съща лъжа няколко пъти,лъжата става истина във съзнанието на хората,Вие не искате да разберете,че Исляма като религия порицава, всички злодеяния, които са насочени към хората,като не гледа етнос,пол,религия,Исляма иска да има мир,хармония и добро съжителство със всички.За съжаление парите които се дават за създаването на изкуствени "ислямски държави"си имат цел и тя се пости за съжаление!
67
4
 
5
 
! Отговори
До 71 преди 7 години
Не е така. Така разсъждават само простите хора. Мюсулманите в близкия изток ги разделя ЦРУ и САЩ, насъсква ги едни срещу други и от време на време избиват част от тях. Мирните европейски жители нямат нищо общо с това. Тези които влизат в ЕС са ислямисти до един. Трябва да се изгонят там от където са дошли.
66
2
 
15
 
! Отговори
Внимание преди 7 години
Тепърва в ЕС ще става зле и все по-зле. Всички мщслита, които нахлуват искат да превземат ЕС, чрез ХИЖДРА, те искат да ни избият. Имаме късмет, яе предпояитат по-богатите страни. Слава Севрщкова е предрекла размирици и бунтове в ЕС, а след 2020 там ще става зле, тук ще е по-хубаво. А до 2025 година който не успее да жсе прибере в Бг, след това и да иска няма да може.
65
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще има плюшени мечета, сърца с ръце, запалени свещи, възгласи "не ни е страх" и демонстрации на Оланд и Меркел с брадясали имами под ръка. Шведите ще се надупят смело срещу тероризма и ислямофобията и ще построят 100 нови джамии и медресета в знак на добронамереност.
64
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немога да разбера,когато умират християни това е тероризъм,когато умират муслимани е нещо нормално?
63
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благодарение на подкрепата на тръмп.и
62
2
 
10
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 7 години
Асадеца си е виновен. заради това нападение с камион в швеция си изпроси незабавния отговор със сто крилати ракети изстреляни по военни обекти от защитаващата мирни граждани америка. От тях цели 5 ще поразят около целите, останалите ще изопадат по близки и далечни села.
61
2
 
12
 
! Отговори
А бе преди 7 години
Днес голяма активност на ИД-по тъмно въздушни удари в Сирия,през деня-атентат в Стоколм!Е, изпълнителите в първия случай са от Пентагона,а във втория хора на ЦРУ,ама пак си е общо дело....
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По нашите медии още говорят за 3-*** убити и "съмнения" за тероризъм. По чуждите медии вече казват 5-*** убити, камионът е откраднат от бирена компания. Докато шофьорът разтоварвал пред ресторант, някакъв скочил вътре и го подкарал.
59
3
 
18
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Малко са утрепаните. Акъла не влиза лесно въпреки *** соросогадни тикви влиза влиза само след 482г съжителство и присъствие
58
12
 
2
 
! Отговори
Сурай преди 7 години
Можи да е ниакой дзурлат *** дето са е бласнал слет като е одкраднал камион
57
7
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
нека ги газят щом не ги изгонят от страната си не ми е жал за тях
56
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждате ли, тези газят, не като нас с румънците - по цял ден бач и некоя друга далаверка. За това не ни искат никъде из еуропету
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Егати коментарите, не мога да спра да се смея
54
4
 
2
 
! Отговори
Емил Г преди 7 години
ВАВ ШВЕСИЙАЕ РЕТАК, КРАЙ НА СЕДМОЦАТА И ХУБАВО ВРЕМЕ...., КАТО ЗА ШВЕСИЙА. МНОГО ХОРА В СЕНТАРА И МАГАЗИНИТЕ ТАМ. ТАС, НЕСА САМО..., СТАРЦИТЕ НА РАЗХОДКА. ТА, И ТАКА ДА Е! ТС, НЕ БАДЕТЕТОЛКОВА НЕЧУСТВИТВЛНИ!
53
3
 
11
 
! Отговори
шорош преди 7 години
Аз свърших работа в Стокхолм и отивамного да на гледам какво става в ЦИЦЕРОН университетчето ми в Будапеща. Хайде неправителствените - равнис.
52
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отново добър швед с името Хасан Акбаров е изпаднал в криза, жена му не му бутнала и той загубил разсъдък и изпуснал волана. Но това му е първи случай, да му се прости и да се лекува. Вината не е негова а на Шведското правителство. Не му е съдействало, жена му да бъде сговорчива, да го успокои. Иначе на мравката път е правил, поздравявал съседите, имал кученце и две котенца. Както и 5 невинни дечица. Добър човек, помагал на две баби да пресекат улицата.
51
40
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 56Не знам за шведите, но руските *** си го заслужават хилядократно на това което им се случи в метрото на Санкт Петербург.
50
23
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К'во стана сега, сорроси? да кажем като вас че шведите си го заслужават, както казахте за руските граждани в Санкт перербург? Никога не сме били животни като вас!Съболезнования на роднините на жертвите, а вие сорроси ако не осъзнаете че това тероризма е световна заплаха и даже в България се случи в Бургас, значи сте коне с капаци. За съжаление от такива атаки никой не е застахован.