Гняв в мрежите: Полицаи буквално изхвърлиха пътник от US самолет

"United Airlines" продали повече билети, отколкото места има в самолета
11 апр 2017 08:52,
86

Видео, на което се вижда как полицаи влачат по земята пътник в самолет на "Юнайтед еърлайнс", предизвика бурни реакции в социалните мрежи, а говорител на авиокомпанията заяви, че служителите не са имали друг избор, освен да изведат мъжа, съобщи Асошиейтед прес.

За полета от Чикаго до Луисвил били продадени повече билети, отколкото местата, с които е разполагал самолетът и се е наложило да бъде направено място за четирима служители на авиокомпанията.

Първо са били предложени ваучери за 400, после за 800 долара и престой в хотел за доброволци, които да се откажат от полета си. Когато никой не изразил желание, на борда се качил мениджър на "Юнайтед еърлайнс" и съобщил, че ще бъдат избрани пътници на случаен принцип, които трябва да слязат от самолета, разказват очевидци, цитирани от БТА.

По думите на говорителя на авиокомпанията Чарли Хобарт служителите прочели имената на пътниците, които трябва да напуснат, трима от тях се подчинили, но четвъртият отказал да стане от мястото си и затова била повикана полицията.

"Когато се приближихме до един от тези пътници, за да му обясним, че трябва да слезе, той се развика и отказа да се подчини на инструкциите на кабинния екипаж", обясни в писмо главният изпълнителен директор на авиокомпанията Оскар Мъноз, предаде Ройтерс.

На видеото се вижда как полицаите сграбчват крещящия мъж, издърпват го от мястото край прозореца през облегалките за ръце и го влачат по пътеката с разкървавена уста, килнати очила и раздърпана риза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези такъв имидж си направиха, че ги пиши фалирали
44
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука ми намирисва на бързо извънсъдебно споразумение за 5млн долара!
43
1
 
34
 
! Отговори
Ко?...Не! преди 7 години
Другите трима слезли доброволно, но четвъртия не бил толкова ***......и ще стане по-богат с няколко милиона...!
42
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия от юнайтед ще има да плащат много яко. Това е една от най-скапаните авиокомпании, говоря от собствен опит.
41
0
 
10
 
! Отговори
До Кико преди 7 години
Ти бъзикаш ли се като казваш, че не бил раздърпан, след като горе във видеото се вижда точно обратното? Аз на теб ли или на видеото да вярвам?
40
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съм предполагал, че извън България може да има толкоа нагла фирма.Не стига, че не ти извършват услугата, за която предварително си си платил, ами и да те унижават и гонят с полиция.
39
23
 
5
 
! Отговори
Кико преди 7 години
В САЩ, за разлика от България, полицаите си вършат работата и никак не си поплюват. Гледах видеото още вчера, изобщо не е имало кръв и разбити очила, просто полицаите хванаха под мишниците един китаец и го свалиха. Толкова.
38
0
 
38
 
! Отговори
8 преди 7 години
Тоя трябва да ги съди до посиняване - продали са му билет това е договор и той е в правото си да иска да се изпълни, вместо това те го влачат по земята като ***.
37
0
 
41
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
След като са му продали билет, тоя може спокойно да им разкаже играта като ги осъди. Mоже да си позволи да наеме възможно най-скъпите адвокати. А каква супер анти реклами са си сътворили от тази авиокомпания, е отделен "?"....
36
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се гледа философски и смирено в такива ситуации. Така е било писано. Ами ,ако някаква сила е решила да те свали от самолета,значи има защо, не се съпротивлявай. Защото тия ,които отпътуват със самолета, може да катастрофират и да се окаже ,че ти си се оттървал на косъм.
35
2
 
36
 
! Отговори
либераст преди 7 години
Северна Корея веднага да прати няколко ракети по САЩ, след като дъщерята на вожда се е разплакала при това видео!
34
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е нагъл.Такива гледки ми връщат вярата в САЩ.
33
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз на негово място щях да скъсам от съдене скапанaтa авиокомпания. Полицията също за саморазправа без да са имали повод.
32
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мотото на Юнайтед Еърланс беше: С нашите самолети ще ви доставим директно в офиса! Както направиха с кулите на Световния център.
31
2
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 27Не е заел ничие място, купил си е билет и имал определено място, само че "се е наложило да бъде направено място за четирима служители на авиокомпанията." Затова решили да свалят някого. Ами наглост е!! Не знаеш защо пътува човека, колко му е важно и въобще не е редно такова отношение. За начина по който е изведен от самолета - просто без коментар....
30
2
 
20
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Не е виновен Путин, еврогейовете са виновни. Не бе, природозащитниците са виновни. ееее, този умник, който не иска да слиза, за да се качи друг на негово то място е виновен. Как не го е срам, да си купи билет и да сяда на седалката! Нахалник.
29
2
 
39
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Aмериканският комунизъм е по-лош от руския...
28
0
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-голяма идиотщина не бях чувала!!! Сега всички пътници, които са били свалени от самолета трябва да ги осъдят, защото не е нормално да си купиш билет, да си планираш пътуването и в последния момент някой да реши, че не може да пътуваш, щото трябвало да освободи място за свои хора!!!!
27
1
 
40
 
! Отговори
Адвоката преди 7 години
Съд, съд и да плащат обезщетение.
26
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ги осъди да лети фрий до края на живота си, за какви ценности ще пишеш?