Гняв в мрежите: Полицаи буквално изхвърлиха пътник от US самолет

"United Airlines" продали повече билети, отколкото места има в самолета
11 апр 2017 08:52,
86

Видео, на което се вижда как полицаи влачат по земята пътник в самолет на "Юнайтед еърлайнс", предизвика бурни реакции в социалните мрежи, а говорител на авиокомпанията заяви, че служителите не са имали друг избор, освен да изведат мъжа, съобщи Асошиейтед прес.

За полета от Чикаго до Луисвил били продадени повече билети, отколкото местата, с които е разполагал самолетът и се е наложило да бъде направено място за четирима служители на авиокомпанията.

Първо са били предложени ваучери за 400, после за 800 долара и престой в хотел за доброволци, които да се откажат от полета си. Когато никой не изразил желание, на борда се качил мениджър на "Юнайтед еърлайнс" и съобщил, че ще бъдат избрани пътници на случаен принцип, които трябва да слязат от самолета, разказват очевидци, цитирани от БТА.

По думите на говорителя на авиокомпанията Чарли Хобарт служителите прочели имената на пътниците, които трябва да напуснат, трима от тях се подчинили, но четвъртият отказал да стане от мястото си и затова била повикана полицията.

"Когато се приближихме до един от тези пътници, за да му обясним, че трябва да слезе, той се развика и отказа да се подчини на инструкциите на кабинния екипаж", обясни в писмо главният изпълнителен директор на авиокомпанията Оскар Мъноз, предаде Ройтерс.

На видеото се вижда как полицаите сграбчват крещящия мъж, издърпват го от мястото край прозореца през облегалките за ръце и го влачат по пътеката с разкървавена уста, килнати очила и раздърпана риза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Демокрация приятели
24
0
 
29
 
! Отговори
Ую преди 7 години
Завалията тамън най-сетне е седнал до прозореца и си е казал, "Край! Ето ме тук и вече нищо не може да попречи да гледам от високо Земята!" След малко докато го влачат: "Защо пак ааааааз!"
23
5
 
54
 
! Отговори
Бау преди 7 години
До 27Не е негова вина, че е заел мястото на СЛУЖИТЕЛИ НА КОМПАНИЯТА! Така са ги продавали билетите. Никой не заслужава подобно отношение.
22
0
 
23
 
! Отговори
Пак преди 7 години
Путин е виновен.
21
1
 
42
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Животни ... Явно човека не е добре. Не знам дали наистина е лекар, но това е нелепо. Дано ги осъди за поне милион.
20
44
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и как да постъпят..има определен ред,заел е мястото на друг ,да го оставят правостоящ като в градския транспортя.що за гняв обществен ,трябва да са доволни че има ред и органи които насилствено прилагат този ред а те се възмущава ли абе много възмутителни станахме при прилагане на правилата така пуснахме милиони мигранти без проверка без паспорти през гори и морета а сега правим проверки на нас самите по границата..всяко право на едни е за сметка на други.трябва ед и дисциплина иначе е анархия
19
3
 
23
 
! Отговори
PG преди 7 години
До АнонименТези са. Има и други свидетели от полета. Юнайтед трябвало да качат 4 от техните служители на полета, защото имали други полети след това. И решават да свалят 4 пътника.. Те Юнайтед имат лоша репутация. май не е първия път да правят такива тъпотии.
18
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Борбата е безмилостно жестока,Борбата ,както казват е епична.Аз паднах.Друг ще ме смени ......и толкоз.Какво тук значи някаква си личност." Н.Вапцаров
17
0
 
22
 
! Отговори
saki преди 7 години
Винаги по силните ,могат да подчинят ,някой който е по слаб. Но ,понякога,за слабия случайно се застъпва ,някой много по силен и на първите им се стъжнява положението.
16
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе нека му е като е избрал да живее в тая сатанинска, античовешка, полицейска държава. Ако беше дошъл в България щеше на воля да бие шамари на стюардесите от Луфтханза, ама той азиатски баллък. Клетия жълтурчо.
15
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще мине номера със съда.Прекалено голяма гласност се даде на случая и ще се оръсят няма как.Не ги подценявайте краварите,там има някакво върховенство на закона,на ниско ниво,но го има.
14
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
значи не е виновна авиокомпанията, която е продала повече билети, а горкия човечец, който си е платил... мдааа, американски стандарти
13
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябваше да се усетят преди това и да ги спрат на check-in, да не ги допускат в самолета и нямаше да стане новина.
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Краварски атлантически ценности.
11
13
 
14
 
! Отговори
До 14 преди 7 години
"Авиокомпанията да се приготви за поне 5 обвинения+обвинения към полицията за насилие+расизъм."-------------Алоо, това е "най-демократичната страна в света", там тия номера съ съдилищата не минават за обикновените хора. Ако бяха свалили някой богаташ можеше и да има справедливост, но по всичко личи, че са свалили някой от 3-та класа (роб). Най-много да се охарчи за съдилища и процеси, след това ще полежи в пандела затова, че не се е подчинил на "директора" на компанията.
10
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ми се вижда прекалено абсурдно, за да е истина.Най-малко мотивите за свалянето не са тези, описани в статията.
9
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Авиокомпанията да се приготви за поне 5 обвинения+обвинения към полицията за насилие+расизъм.
8
0
 
59
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Ако беше в България щеше да пие една студена вода. Сега най-вероятно ще лети безплатно до живот.
7
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега да си вземе един добър адвокат и ще ги осъди поне за 1 милион долара.
6
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако самолета беше във въздуха, сигурно щяха да го пуснат през прозореца. Нищо не е за учудване при тази деградирала нация от ***.