Един френски романс и много въпроси – Еманюел и Бриджит

Репортаж на Bulgaria ON AIR за кандидат-президентската двойка
26 апр 2017 13:00, Анисия Иванова
102

Ще ви разкажем за един романс и многото въпроси около него. Еманюел Макрон и Бриджит Трюно са на път да се превърнат в новата първа двойка. Възрастовата разлика помежду им е повече от 20 години, което за пореден път извади предразсъдъците на предна линия, разказва Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само след 15г. Той ще е на 55г. Тя на 80. Е тогава той-мъж в разцвета си, а тя ?????
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"И ти ще се върнеш пак с палтото от мачкан, смачкан, намачкан лак!"Хумористична песен от Новогодишната програма 1978г. Сценарист-постановчик Хачо Бояджиев.
35
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съветските атентатори , уж мюсюлмани, плъзнали из Европа скоро ще си ходят в москве при господаря и ще бъдат наказани за загубата на масовия убиец !
34
5
 
8
 
! Отговори
Туземен шорошоидец преди 6 години
Виждам красиви жени, ама през крив Мак(а)рон. Шорошшшш ми плаща само колкото за дърти намочани бабиери.
33
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На калпава държава, реверсивен педдофил и местен шорошшоид все Путин им е виновен. Лош Путин, лош!
32
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kakyv romans veee tova di ot chist finansov interes...toi Macron samo tezi di interesi gleda...osven tova e i homoseksualen
31
4
 
17
 
! Отговори
Таси преди 6 години
Говорят само за бабата и т. нар. им романс,за да отклоняват хората от програмата му за управление,в която няма никаква съществена промяна.Явно това е промяна на статуквото-да дойде бабка за първа дама.
30
3
 
12
 
! Отговори
доктор преди 6 години
Тя провлачва единия си крак,вероятна задаваща се остеопороза.
29
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин прави всички възможно да помогне на Ле Путин да спечели ама няма да я бъде ! Щом падна толкова ниско такива новини да пишат ПО НЕГОВА ЗАПОВЕД ...ясна работата! Скоро атентатите в Европа ще приключат, СССР няма да има нужда вече да ги прави!
28
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голем романс, нема що - "Красавецът и зверицата" Това геронтофилията и баболюбството по хората ходят, не по гората.
27
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много хейт тука бе ! Много анти-човеци на едно място! Путин масовият убиец явно плаща много добре ! А и как няма да плаща нали губи навсякъде и сега е спретнал всички здраво да работят , че му се вижда краят ! Руски шпиони , губите навсякъде както винаги мръсни ****дали! Избръснахте ли си краката днес?! В русия има най - много гейстери и мюсюлмани.. да не говорим за евреи !
26
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едипов комплекс?!
25
6
 
24
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Явно ,човек обременен от ранна детска възраст с психични проблеми може да стане президент на Франция. Такива хора са лабилни и манипулируеми и най-опасни! Помним един нисък французин какви беди навлече на Европа ,комплексиран от ниския си ръст!
24
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако човек приема секса за основна причина за съжителство, трябва да си сменя партньора пред макс 2-3 години. Ако има други ценности напр. тривиалното да имаш какво да си кажеш с човека с който живееш, възраста и външноста губят своето значение и връзката има переспектива. Идеалното семейство е с деца. Да ги гледат, възпитават, да си говрят и ако пнякога мачкат чаршафите е добра екстра.
23
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В живота само разни инфантилни момченца търсят сериозна връзка с възрастна жена. Еми то е ясно, че проблем има.
22
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самия факт, че се е събрал с тази, която може да му е майка показва психично отклонение. Този човек има нужда да се облегне на някого. Което говори, че същият модел се повтаря и в други области на живота му - например политиката. Което вече е опасно за държавата. А щом има и еврейска връзка вече и ясно кой ще бъде "учутелят".
21
7
 
16
 
! Отговори
кака ти преди 6 години
Много добре изглежда жената за тези години..... Ама на българина му дай само кусури да намира.... Мили мои ***...... признайте си... вие с какви крокодили спите в спалните си.....
20
5
 
26
 
! Отговори
9К51 преди 6 години
Голям майтап ... американците се сдобиха с първа дама /и то каква/, франсетата ще се сдобият с първа баба ... то бива демокрация бива, ама това си е откровена простотия... да опънеш даскалицата си, която в този момент е женена, да развалиш едно семейство с 3 деца!!! и това де се представя за романс ...не е романс това драги господа , а обикновена простащина!
19
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете жената, тяхна си работа. Като се обичат и разбират, какво лошо. Той живее с нея не вие. Я си погледнете косматите, брадати и дебели тетки които давите! Вълци давите, а сте тръгнали да оценявате тази жена. Смешници!
18
12
 
18
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
Наистина, с кого си ляга този човек няма никакво значение, но щом ще е бъдещ президент на френската нация, има значение и то огромно психичното му равновесие!От психологична гледна точка при него има малоценностен проблем и още два други (няма да обяснявам), които го правят изключително лесно податлив на депресии и дори склонност към самоубийство.Една от причините е базедовата му болест, която е видна от снимките му в близък план.Нищо лично, и така се живее, но под контрол...