Путин към Пхенян: Ракетните изпитания са неприемливи!

Руският президент се обяви за диалог със Северна Корея
15 май 2017 14:07, Елка Василева
42
Путин към Пхенян: Ракетните изпитания са неприемливи!
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Неприемливо е да продължат ракетните изпитания; необходимо е връщане към диалога със Северна Корея. Това заяви на пресконференция президентът на Русия Владимир Путин след въпрос на ТАСС.

Още по темата

"При всяко положение смятаме и ракетните, и ядрените изпитания за неприемливи, трябва да бъде подновен диалогът с КНДР, да се спре сплашването й и да бъдат намерени начини за мирно решаване на проблемите", каза той, помолен да коментира изстрелването на ракета от Северна Корея.

Русия е категорично против разширяване на клуба на ядрените сили, заяви Владимир Путин.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
13
 
11
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
Последната информация е, че е свършил кмюра за рускотот ръждясало корито неприличащо на нищо некав си адмирал. Екипажа му е настанен в белодробна болница, хората се оплакват от сажди в дробовете.
9
12
 
13
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Колкото флотилии искат толкова могат да си направят, колкото самолетоносача могат да си позволят толкова могат да си направят. Колкото бази по света могат да изградят толкова ще направят. Това, че Русия е бедна и жалка и не може да си позволи със смешната си икономика това, не значи, че другите трябва да се съобразяват с нея. Пий си хапчета и си лягай.
8
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Друга е новината,другааа.Великият краварски самолетоносач"Роналд Рейгън"не е могъл да потегли от Япония поради повреда.Чичко Путин май и него заслепи с халогените,както направи с томхавките в Сирия миналия месец.Смяяях!И тия говедари били велики.Велики са само когато бомбят нещастните камилари.Ама и срещу тях не смеят да излязат като мъже долу на полето.
7
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КНДР имат население колкото Русия и трябва да го защитят от ядрени атаки. България изчезва и няма нужда от армия.
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесно, има консенсус на великите сили. Тръмп също заяви, ч е за диалог, а и малкият Ким каза, че ще се съгласи да преговаря с краварите ако му изпълнят условията, така че, какъв е проблема, краварите нямат избор, трябва да изпълнят условията и да седнат на масата за преговорите иначе малкият ще ги помели.
5
12
 
7
 
! Отговори
Атлантик преди 6 години
Путин е ***! Никакъв диалог със Северна Корея!
4
12
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Ще търпиш дрогарю, колкото повече Путин и Ким ти бъркат в *** толкова повече ще търпиш, таман си свикнал у евро-гейския съюз. Ким е натопорил ракетата яко и ще върти краварите на шиш на нея, добре че е Путин да го вразумява.
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До първия коментар , не Русия и КНДР имат 12 флотилии самолетоносачи , точно цивилизования свят се е подсигурил с въпросните конвенкционални войни , явно защото имат интерес от конфликти , сладкар клещи не си купува , купува ги този който ще ги ползва...12 самолетоносача...явно ще ги ползват и то не за охрана на бреговата ивица
2
3
 
11
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Ш.ишо видял, като жабата, че подковават коня и той дигнал крак.
1
31
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко години диалог тавариш плешив лилипут? Докога цивилизования свят ще търпи вашата и северно корейска кочинии? Освен да дрънкате оръжия и да плашите света с масово унищожение за нищо друго не ставате.