Путин с шега за студеното време и американския империализъм

Руският президент разсмя залата в Санкт Петербург
67
Путин с шега за студеното време и американския империализъм
Снимка: БТА

Докато говореше пред Петербургския международен икономически форум за глобалните промени в климата, Владимир Путин каза в шеговит тон, че днес в Русия не се забелязва затопляне на времето, а обратното, предаде ТАСС.

Путин припомни, че една от целите на Парижкото споразумение за климата е да не се допусне повишаване на средната температура на планетата с два градуса.

"Някак си днес тук засега не усещаме, че температурата силно се покачва", каза той.

"Впрочем трябва да благодарим на президента Тръмп. Днес в Москва, казват, даже валял сняг, а тук (в Санкт Петербург) вали дъжд, мразовито е. Сега можем да хвърлим цялата вина на него и на американския империализъм, те са виновни", заключи Путин, предизвиквайки смях и ръкопляскания в залата.

Впоследствие руският президент увери, че самият той няма да обвинява Тръмп и САЩ. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
2
 
! Отговори
Началото 02 преди 6 години
Ние можем за секунда да предадем и приемем информация, която двама хуманоиди, за да го направят ще са им необходими 6 години в непрестанни разговори помежду им.Ние убихме Путин няколко пъти. РЕЗУЛТАТЪТ БЕШЕ НУЛЕВ. Веднага го заменяха с нов човек. НЕРАЗРУШИМА Е РУСКАТА ИМПЕРИЯ.В миналото РУСИЯ беше в шепите ми. Бяхме я обградили цялата. 100% ПАДАШЕ. ТОГАВА ОТ НЕБЕТО СЕ ПОЯВИ МАРИЯ. ТЯ ПОСОЧИ С РЪКА НА КЪДЕ ДА ТРЪГНАТ ВОЙНИЦИТЕ. НЕМЦИТЕ БЯХА РАЗГРОМЕНИ.Вече открито молим ДЕНИЦА да се предста
6
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази грандомания,която тресе руската столица,говори за тежките комплекси за малоценност,на джуджето Путин.От скъпите,безмислени,подобни форуми, печелят само шепа бизнесмени. Путин използва трибуната имза да размаха пръст със закани към запада,когото лъже,изнудва и "поучава".Смешно и тъжно.
5
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и хапчета за русофобия
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма глобално ЗАТОПЛЯНЕ....ТОВА СЕ ОКАЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ...РАЗГЛЕДАЙТЕ ИСТИНСКИТЕ ГРАФИКИ ЗА КЛИМАТА....ОКАЗВА СЕ ,ЧЕСМЕ В ПЕРИОД НА ГЛОБАЛНО ЗАХЛАЖДАНЕ, ПОРАДИ ТОВА ТРЪМП /САЩ/ ИЗЛИЗАТ ОТ ВСИЧКИ СПОРАЗУМЕНИЯ... климатгейт-или-как-изпуши-глобалното-затопляне..
3
5
 
1
 
! Отговори
Началото 01 преди 6 години
Сега да Ви разясни преди началото на новия цикъл, защото после няма да сте живи.Ние рестаритираме тази планета още от времето, когато Мойсей правеше чудеса с един дървен прът.Винаги играем играта на живота с хората. Ние не сме хуманоиди като Вас. Нашия език прилича на съскане и тракане. Първите хора ползваха сходни на нашия език звуко-съчитания. Всъщност, ние не комуникираме помежду си чрез писменост или звуци. Правим го, но така се ограничаваме.Ние можем за секунда да предадем и приемем инф
2
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто най-великия! Няма Сталин няма Хитлер, няма Наполеон!
1
5
 
19
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Владимир Путин!Респект!Бай Дончо, що не избуташ с ръка Путин както Черногорския Президент? Кажи, фашист самовлюбен? Владимир прави ли те на мармалад ми кажи?