Тръмп след атентата: Да спрем с политическата коректност!

Ако не станем по-умни, ще става по-лошо, написа той в Twitter
Обновена: 4 юни 2017 17:16 | 4 юни 2017 17:10, Анисия Иванова
115
Тръмп след атентата: Да спрем с политическата коректност!
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова днес да се спре с политическата коректност по въпросите на сигурността, предаде ТАСС.

"Необходимо е да престанем да бъдем политически коректни, трябва да се заемем с организирането на сигурността на нашите граждани. Ако не станем по-умни, всичко само ще става по-лошо", написа Тръмп в Twitter след атентата в Лондон снощи.

Американският президент цитира в явна критика думи на кмета на британската столица Садик Хан, че няма повод за безпокойство, предаде Ройтерс.

"Най-малко 7 убити и 48 ранени и кметът на Лондон казва, че "няма причина да бъдем обезпокоени!", написа Тръмп в Twitter.

По-рано Хан призова хората да не се тревожат от засиленото полицейско присъствие по улиците на града след атентата, отбелязва Ройтерс.

Миналата година той стана първият мюсюлманин, избран за кмет на голяма западна столица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защоТръмп игра танца със САБИ с ислямските милиардери от Саудитска Арабия,със същите саби рязаха глави в Лондон!
18
3
 
18
 
! Отговори
Циник до 21 преди 6 години
Истина е....дреме им за народа!Мурксул искаше да продаде народа си - заради компрометираната Нобелова награда за мир!Тя е подсигурена - до смърта и ще я пазят...сменят редовно памперсите...и и бършат склерозиралите лиги!
17
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя пак нищо не е казал. Срам за Америка.
16
2
 
13
 
! Отговори
Кико преди 6 години
До Анонимен 3:"Хаха, Садик Хан е спяща клетка на ИД и вътрешен информатор когато го разкрият ще се взриви на някой стадион."НЕ МОГАТ ДА ГО "РАЗКРИЯТ". ТОЙ НИКОГА НЕ Е КРИЛ, ЧЕ Е ДЖИХАДИСТ И ОТКРИТ ПОДДРЪЖНИК НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И СВЕТОВЕН ШЕРИЯТ.
15
3
 
25
 
! Отговори
Путин преди 6 години
Процесът е необратим..има квартали в Лондон където полиция не влиза,както в париж брюксел...там управлява шарията.в тези огромни квартали по нищо не си личи че си в европейски град..абсолютен хаос и мизерия...европа не е само айфелова кула,не е Тауър бридж, Хайд парк...европа не е Grote Markt,Атомиум..Но платените тв ни го набиват всекидневно в главите,:вижте колко сме велики.. Часовникът на величието тиктака господа европейци.....бавно но сигурно..
14
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този нагъл клоун няма право да се изказва по въпроса, а да почне да плаща за хаоса който неговата държава и неговата партия създадоха в близост до Европа.
13
1
 
20
 
! Отговори
True преди 6 години
Poklonnicite na pedofila Moamed VEDNAGA VAN OT EVROPA
12
0
 
22
 
! Отговори
Циник до 10 преди 6 години
Чудя се - защо нито един от родителите на премазаните деца в Ница - не е завел дело срещу Мурксул...достатъчно правни, и морални основания имат!!!Бих направил парично дарение за такива!
11
4
 
25
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Слава на Бога, че Америка има Тръмп! Представете си само, че тази ислямска джихадистка касапница от Англия щеше да е същата, ако не и по-зле в Америка, ако Хилъри беше избрана за президентка!
10
1
 
27
 
! Отговори
GATSBY преди 6 години
PRAV E DONALD!!!
9
1
 
35
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Мда...Тръмп флиртува със Саудитите...но все някой от големите - трябва да се престраши да говори истината! В клопката сме на чудовищна ц е н з у р а...на истинско политическо преследване - на всички позволили си да критикуват огромното предателство на европейските лидери спрямо собствените им народи! Думи като мултикулти, толерантност, политкоректност - звучат като каруцарски псувни!
8
13
 
7
 
! Отговори
realist преди 6 години
Tozi osven da pishe tweets, kakvo e napravail po vaprosa?? Kloun...
7
1
 
42
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Цитат: ""Най-малко 7 убити и 48 ранени и кметът на Лондон казва, че "няма причина да бъдем обезпокоени!",Където е прав...е прав!Такома изказване...и то от алаходупец...звучи като гавра с жертвите! Повръща ми се от всички марионетни медии, които припяват на шепата разбойници - направили ни "овци за заколение" на олтара на алаходупци от цял свят! Кой, и кога ще им потърси сметка за безобразията, които натвориха!
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп не е много наясно какви командват ЕС.
5
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е бил Хан - няма повод за безпокойство - в сравнение с това, което ги очаква зап.европейците, този атентат ще им се види като гей-парад.
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А иначе игра точно танц със саби,същите с които разкъсват глави в Лондон ,ВСИЧКИ сте един дол дренки!
3
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха, Садик Хан е спяща клетка на ИД и вътрешен информатор когато го разкрият ще се взриви на някой стадион.
2
5
 
22
 
! Отговори
но преди 6 години
Светът страда от стокхолмския синдром . Няма спасение.Той убива запада и белия човек по -добре от ПСВ,ВСВ и войната по пътищата и спина. Мозъците ни са фалшифицирани от 200 г от една *** марксистка мафия в името на прогреса -водещ до ислямизация. Един ден за белия човек ще се говори в лош смисъл както марксистите ни научиха да говорим за тъмните векове през средновековието.
1
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оранжевия клоун да спре и игричките с спонсорите и идеолозите на ислямския тероризъм.