Тръмп след клането в Лондон: На терора ще бъде сложен край!

"Ще направя всичко да попреча на тази заплаха да се разпространи"
5 юни 2017 09:52, Елка Василева
46
Тръмп след клането в Лондон: На терора ще бъде сложен край!
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп нарече нападенията в Лондон "злостно клане" и каза, че Съединените щати ще направят всичко по силите си, за да помогнат на Великобритания да изправи виновните пред съда, предаде Ройтерс.

Президентът се зарече, че ще направи всичко възможно, за да защити Съединените щати от подлия враг, повел отдавна война срещу невинни.

"Това кръвопролитие трябва да спре. На това кръвопролитие ще бъде сложен край", каза Тръмп в кратко изявление след гала вечер в театъра "Форд" във Вашингтон, където е убит Ейбрахам Линкълн. Президентът бе придружен от съпругата си Мелания, отбелязва Асошиейтед прес.

"Америка изпраща нашите мисли и молитви и най-дълбоки симпатии към жертвите на това злостно клане. Отново изразяваме нашата решителност, по-силна от когато и да било, да защитаваме Съединените щати и съюзниците им от подлия враг, който води война срещу невинни. Тя продължи твърде дълго. Като президент ще направя всичко необходимо, за да попреча на тази заплаха да се разпространи на нашите брегове. Ще работя всеки ден, за да защитавам сигурността на нашата страна, нашите общности, нашия народ", подчерта Доналд Тръмп.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: ЛондонДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
a преди 6 години
До Панелен плъхПлъх си и то не особено интелигентен!
31
0
 
3
 
! Отговори
а преди 6 години
Как ще го бориш, след като доставяш оръжия за същите тези ***?! ***!
30
0
 
3
 
! Отговори
Гошо интелекта баце преди 6 години
ИД всеки ден избиват по 200-300 мюсулмана и нищо.Няколко надрусани *** *** убиват 7 човека и уууу ислямски терор нема логика.
29
0
 
3
 
! Отговори
Панелен плъх преди 6 години
ИД и "ислямския тероризъм "избиха близо милион мюсулмани и максумум 2-3 хиляди християни.(ако броим и жертвите от 11.09)Това е антиислямски ,а не ислямски тероризъм.ИД=новите Тамплиери
28
1
 
3
 
! Отговори
Nordstar преди 6 години
ИД е проект за избиване на мюсулманите и елиминиране на исляма,след тях вече няма да има вярващи в Бог.И новия Бог-парите ще властват свободно.
27
0
 
3
 
! Отговори
ДДТ преди 6 години
хващаш няколко бандита с тъмна кожа друсаш ги две седмици в компанията на кантонерки и ки пускаш да колят.Истинските мюсулмани са зети с пости и молитва в Рамазана.Това дето ни го сервират за м/сулмани са проект на служба .Да им тестват ръвта другия път докато е топла за новопоколение синтетика на каквото са повечето в ИД без дори да знаят.
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто и да го наричат циркаджия или артист относно визите и по-строг контрол е абсолютно прав, трябва да се сложи край на потоците и по-бавно да се интегрират.
25
0
 
2
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
blah blah blah...дърдорко...
24
0
 
0
 
! Отговори
Alo преди 6 години
Съчувствието на Тръмп значи да пусне пак ракети по войските на Башар Асад!
23
0
 
1
 
! Отговори
МI5,2 преди 6 години
Тия са агенти не са мюсулмани ...
22
0
 
0
 
! Отговори
Лукавия преди 6 години
LSD
21
0
 
1
 
! Отговори
Lolla преди 6 години
Съчувствие, пичове. Sympathy означава съчувствие. Не симпатия. Твърде нелепа грешка.
20
2
 
11
 
! Отговори
Браво на Тръмп! преди 6 години
Много добре знае какво прави Тръмп, законопроекта му срещу емигрантите беше отхвърлен от Конгреса. Това е гадното, че не може да осъществи добрата си политика.Всички мюсюлмани да си ходят, по света има 52 мюсюлмански държави. Те не се асимилират, 2-3 поколение, емигрирали в християнска държава правят атентати.Чуеш ли "Аллах Акбар" - бягай. Това е различна цивилизация, различен свят, различни култури, различни вярвания, различно размножаване, европеецът ражда 1-2 деца. Мусюлманинът 12.
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не би да иска да каже, че ще скъса многомилярдния договор със саудитите?!?
18
2
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Вижте ги Евреите в частност Генерал Шарон.Как спряха Тероризма в Израел .Преди всеки ден атентат от 2 години няма тероризъм.Хващат дори предполагаем терорист.Избиват му цялото семейство ,майка ,баща,деца,сестри,жени ,всички до 9-то коляно.Защото на Ислямиста семейството му е най-мило.Екзекуциите са извършвани от Жени Военни защото според Исляма ако те убие жена няма да влезеш в Рая.Схемата работи безотказно.Запада да я взаимства.100 про ще има ефект!!!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да го обвинявам че лъже, преди времето да покаже, не бъдете просто плямпачи без мисъл или с плитка такава. Щатите не са спирали да продават оръжие на СА от много години. Те продават и на много други мюсюлмански и немюс. страни. Това е бизнес. Няма нищо общо със борбата с терора. СА не са обявили че спонсорират терористични организации. Плюс това той е наследник на едно статукво което е с много тъмно минало, но времето ще покаже дали само обича да се изказва емоционално след подобни
16
1
 
17
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Тръмп въобще не знае какво говори.Абсолютен край на тероризма може да се сложи само и единствено ако бъде заличен Исляма и забранен със закон на тази планета.А в същото време Тръмп прави военни договори за 100 млрд със Мюсюлманска страна!
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво да им помагаш на тия, нали те си избраха за кмет на лондон пакистански ислямист? Самите власти са ислямски какво друго да е - това ще е новата сирия
14
1
 
11
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Те салвадорските гангстери много бързо могат да решат проблема. МS 13 са много по брутални от смотаните джихадисти.
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмпи, много добре се бориш с тероризма като продаваш оръжие за милиарди на " родината на тероризма" саудитска арабия.