Самолетът на Шойгу – ескортиран от полски изтребители

От Алианса не знаели кой е на борда на машината
Обновена: 22 юни 2017 21:30 | 22 юни 2017 21:26,
197
Самолетът на Шойгу – ескортиран от полски изтребители

Самолетът на руския министър на отбраната Сергей Шойгу е бил придружен над Балтийско море от полски изтребители, заяви експертът Евгений Кожокин, предава РИА Новости, цитирана от Фокус.Той уточни, че такива действия полските власти не биха предприели самостоятелно.

Още по темата


Представител на Алианса по-късно коментира пред журналисти, че пилотите на НАТО в случаите, когато "неизвестен самолет“ се приближава към въздушното пространство на организацията“ действат по стандартна процедура и остават на разстояние.

Той допълни, че от Алианса не са знаели кой е бил на борда на самолета. Освен това той оцени поведението на руските пилоти като „професионално“.

"Полските F-16 прихванаха над Балтийско море самолет на руското министерство на отбраната и го придружиха“, съобщи по-рано полската радиостанция RMF FM.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
8
 
6
 
! Отговори
$$$$$$ преди 6 години
Тук новината е, че полски F-16 преспокойно си е прихванал самолетът на Министъра на отбраната на Русия. Наздраве, тавариши!
27
11
 
4
 
! Отговори
:) преди 6 години
Напоследък руските самальоти не могат да уцелят собствения си самолетоносач и падат покрай него, освен това ги свалят и жени, така че време беше за малко балшой театър. Имаше даже видео, където ясно се вижда, че полският F-16 си лети спокойно, когато до него се приближава Су-то. В последствие пилотът на Су-то вижда че пред него е НАТО-вски F-16 и веднага дава заден. А полският F-16 продължава по курса си необезпокояван, дори не трепна, нито показа по някакъв начин че е уплашен от Су-то!
26
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Колхозниците си търсят белята. Летят с изключени транспондери до въздушното пространство на суверенна държава, в случая Полша, което е абсолютно нарушение"Това с транспондерите кой ти го каза, галффон? Аз съм ръководител полети и поне от 5 години не си спомням някой да е летял с изключен транспондер освен по технически причини. Най-мразя малоуммници като теб дето се правят на разбирачи. Форумен ***.
25
10
 
3
 
! Отговори
соросоиден илюминат преди 6 години
Стига сте я дъвкали тази новина. Шойгу се е изшойгунел в памперса, също както и пияният руски пилот на Су-то, при вида на полския Ф-16. Съвсем нормална руска реакция, при вида на модерната, светлинни години пред руската, американска военна техника.
24
3
 
11
 
! Отговори
Виждащ преди 6 години
България обичат Русия и винаги ще е така.Който мисли обратното е малцинство.
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поляците са пичове бе. Руснаци, поляци, украинци, българи, чехи, все братски славянски народи! Да си направим общ съюз и да се смеем как еврогейския съюз се самозатрива...Че тия споменатите без рашките защото не са в съюза ако се махнат ЕС ще превключи не на първа, а на космическа. Тия са му като котва
22
1
 
4
 
! Отговори
Бум преди 6 години
Сирийски воени са потвърдили новината че снощи от Руската база Тартус е пройзведен пуск на ракета от ПВО системата С 300 по безпилотен апарат летящ близо до базата,апарата е унущожен.
21
2
 
8
 
! Отговори
ь преди 6 години
Поляците са най-продажното племе сред останалите горди славяни. Между двата стола ще останат на земята. Това заслужават и няма как да не си го получат.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой купувал ли е нещо полско, с изключение на гадната им водка. От която те боли глава три дни. И заради санкциите на Русия, я продават тук, евтино като на цар киро ракията.
19
8
 
11
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ преди 6 години
Колхозниците си търсят белята. Летят с изключени транспондери до въздушното пространство на суверенна държава, в случая Полша, което е абсолютно нарушение. Каква реакция очакват? Много ясно, че поляците ще дигнат изтребители за да видят какви са тези самолети и какъв го дирят до въздушното им пространство. Руснака копнее за война и го е страх от мира...щото тогава не може да дрънка с ръждясалото си оръжие...а без него са гола вода...и в наука и в технологии и във всичко!
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A минобороньй обосрался или да?
17
3
 
7
 
! Отговори
Ама че преди 6 години
Един ден поляците ще видят кон боб яде ли.
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те иполяците и украинците вече са били в един съюз с руснаците , питай ги дали искат пак?
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже със шистовия газ нищо не излезе, поляците продължиха с простотията си. Взеха под наем от италианска фирма плаващ док за парение на втечнен газ от Катар на цена 700$ за еквивалента на 1000 куб. м. Плюс наема от 1,5 милиарда за три години на съоръжението. Та смятайте по колко им струва газта. Защо Германия не купува втечнен газ? Щото са умни!
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поляците са пичове бе. Руснаци, поляци, украинци, българи, чехи, все братски славянски народи! Да си направим общ съюз и да се смеем как еврогейския съюз се самозатрива.
13
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абсолютно рутинна ситуация , раздухана от придворната шайка руски журналисти-дупеdaвци . Не знам кой още вярва на нещо съобщено от руска медия
12
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Понеже поляците са същите умници катл нас, навремето отказаха да се включат в Северен поток. Затова руснаците ги заобиколиха и сега плащат най скъпата газ в Европа, а .Германия най-евтината. Освен това се полъгаха по шистовия газ и си разкопаха страната като къртичина, ама газ, Йок!
11
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владислав Варненчик поляк ли беше? Май да.Той е искал да освободи България без да иска нищо в замяна.Докато руските войни с Османската империя са само когато имат голям интерес
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полските алкохолици тръгнали да се перчат с четирите си самолета.Ми те два наши двигателя за МИГ не успяха да ремонтират 2 години.Добре че Путин е толерантен и търпелив човек и не се поддава лесно на провокациите.
9
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поляците с тяхната грандомания и простотия, ще купуват 60 изтребителя Ф-35. Които ще им стъпят повече от БВП на страната им. Явно ще акат гладни.