За чистотата на расата: Един нацистки спомен в Аржентина

Бюст на Хитлер, нож - откриха над 70 нацистки артефакти
22 юни 2017 21:12,
72

Снимка: Reuters

Бюст на Хитлер, нож с нацистки символи, медицински уреди: в Аржентина откриха над 70 нацистки артефакти.

Те напомнят за присъствието на високопоставени нацисти в Южна Америка след Втората световна война, пише Дойче веле.

Сред артефактите, които бяха открити край Буенос Айрес, има уреди за измерване на глави, които са били използвани за установяване на принадлежността към арийската раса.

Нацисткият орел също е част от "нацисткото съкровище". Орелът е един от основните символи на нацистка Германия. А бюстът на Адолф Хитлер е вероятно най-забележителният артефакт от колекцията. Около образа на Хитлер е изписано: "Нашият фюрер Адолф Хитлер".

Сред останалите открити край Буенос Айрес предмети са нож с пречупен кръст, кутия с хармоники, върху които са изобразени пречупени кръстове, както и пясъчен часовник.

След като бъде установен произходът на артефактите и техният някогашен собственик, те ще бъдат изложени в Музея на Холокоста в Буенос Айрес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
7
 
! Отговори
бмв преди 6 години
До Един българинти какво четеш и къде ??? Рокфелер са най-известната юдео-масонска илюминатска фамилия бе пич
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
рокфелер са еврейска фамилия, а само една еврейка от ротшилд е умряла в лагер.
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво искаш да кажеш ?Че Хитлер който принуди германците да споруват, да се развиват и мечтаеше за власт на чистата арийска раса -сега щеше да приеме спокойно как неговата раса се сношава със мюсюлмани и африканци . Това ли се опитваш да кажеш ? Много си *** Саше ...
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес германките се пердашат с чернокожата раса..
24
6
 
5
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 19Значи, това което твърдиш е една откровена лъжа, или ако наистина го вярваш, в което се съмнявам, то е откровена измислица.Първо, нямам сведения Рокфелер да са били евреи.Второ, не е вярно че няма нито един евреин от фамилията Ротшилд който да не е бил затворен в концлагер.Филип и Елизабет Ротшилд - съпрузи, и двамата затворени и починали в Равенсбрук.Има обаче други влиятелни евреи, като Макс фон Опенхайм, който се е ползвал с най-големи привилегии от Третия Райх.
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти първо си отговори на въпроса ЗАЩО тези бежанци идват в Европа!Отговора е защото запада начело със САЩ започна войни и унищожи държавите им!А кой контролира Запада и САЩ днес???? ЕВРЕЙТЕ!А това че Хитлер е бил контролиран от еврейските фамилии са пълни глупости!Когато те виждат че ситуацията става напечена, банкерите първи се спасяват и покриват във Англия!Затова Хитлер не ги е унищожил. Те първи са избягали защото са имали информация.
22
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
https://en.wikipedia.org/wiki/Relations_between_Nazi_Germany_and_the_Arab_worldможе да не ги е обичал, но ги е уважавал.така, че изказвания от типа "ако хитлер беше жив, щеше да ги смаже тея бежанци" е неуместна.
21
3
 
6
 
! Отговори
88 преди 6 години
Рано или късно истината излиза наяве!Всичко е документирано. Не вярвайте на еврейските лъжи! Те пренаписват историята както им е удобно.Търсете във Ютуб за следните заглавия:Какво е дал Хитлер на България ХИТЛЕР ОБЯСНЯВА ЗАЩО Е НАПАДНАЛ СССР
20
6
 
4
 
! Отговори
До 88 преди 6 години
Естествено винаги са виновни англичанитв и американците и никога болните имперски амбиции на Русия ...
19
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в учебниците също не пише, че хитлер е бил съюзник с фамилиите рокфелер и ротшилд и никога не е пратил нито един техен член в лагерите. а това са големи фамили с десетки роднини... защо ли ? защото самите те са му дали ОК да убива невинни евреи, за да могат после да се направят на жертви. известно, че тези фамилии са играли на трите фронта, и със сталин и америка. хитлер е бил общо взето зависим от тях, а пред арабите не е можел да гъкне, затова са били съюзници в африка.но кой да чете..
18
2
 
16
 
! Отговори
88 преди 6 години
Потърсете, във ютуб ги има филмите където тези събития са записани! Хитлер изрично казва визията си за Източна Европа и специално за България, Румъния...Сталин е искал да контролира източна Европа, а Англия и САЩ са го подкрепяли!Затова когато Германия губи войната, източна Европа автоматично попада под контрола на Русия. Всичко е било договорено предварително.Сащ и Англия винаги са били срещу нас и са искали да ни унищожат!
17
3
 
4
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 15 (Северозападнал)Не, холокост означава геноцид над еврейския народ. Геноцидът над цигaнcкия народ го наричат пораймос. Руснаците са неизтребими, така че няма как да извършат геноцид, физически е невъзможно. Но може би е трябвало да измислят друго име - русоцид? Или знам ли! Но холокост си е имало и това е опит да се унищожи еврейския народ.Химлер лично е заявил, че (макар да му е много неприятно) трябва да избият евреите до последното бебе, жена, старец, за да не им отмъстят.
16
3
 
8
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 12 (А споменш ли нацисти.. доста рискуваш в Аржентина. Може да си отлежиш в затвора)Е, и? Какво искаш да кажеш с тези мюсюлмани? Че те нацистите и мюсюлманите вървят ръка за ръка. Имат мотив - общият им враг, евреите.Адолф Хитлер е канил на официално посещение главния мюфтия на Йерусалим, Ал Хусейни. В негово лице Хитлер е виждал приятел. Яростен враг на евреите, той е бил против създаването на еврейска държава в Палестина.Така че е съвсем нормално, мюсюлмани и нацисти в Аржентина.
15
5
 
8
 
! Отговори
Северозападнал преди 6 години
Холокост е имало и в Русия, и USA, навсякъде е имало лагери. Та тая статия си е чиста пропаганда, както е всеки филм за ВСВ.
14
9
 
12
 
! Отговори
88 преди 6 години
Истината е че ако Хитлер живееше в днешното време, най вероятно пак щеше да спечели изборите!Учете истинската история и не вярвайте на изфабрикуваните еврейски лъжи!Хитлеристка Германия е била най големия съюзник и приятел на България, и ни помага да си върнем много територии. Германските войници са идвали да се бият за нас. Хитлер е искал България да бъде силна държава и да се възстановят старите и граници.Водили са преговори със Русия, но Русия се противопоставя и затова започват война.
13
15
 
2
 
! Отговори
К2 преди 6 години
До ЕДНА ОГРОМНА ГРЕШКА!Всъщност правилно е да се каже " Един ГНУСЕН нацистки спомен" ГНУСЕН е по -добър епитет от ОТВРАТИТЕЛЕН нацистки спомен" , макар , че и двете подхождат по смисъл
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наскоро бях в Аржентина. Страната с най-голямо мюсулманско население в цяла Латинска Америка. Най големия мюсюлмански център в момента се изгражда в Буенос Айрес. Комплекс от 6 джамии, парк ... Този ислямски център ще е най-големият в света. А споменш ли нацисти.. доста рискуваш в Аржентина. Може да си отлежиш в затвора
11
4
 
23
 
! Отговори
! преди 6 години
Най-страшното в историята на Германия и Европа не го стори Хитлер, а Меркел. Войските на Хитлер бяха спрени и победени със страшно много жертви, но все пак бяха победени, а тея джихадисти са сред нас и са 2-3 поколение европейци и процеса е необратим.
10
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
потърсете снимите на хитлер с лидери на арабския свят в гугъл - той им е бил пръв приятел, а сега вие го смятате за спасител...sancta simplicitas!
9
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вие се побъркахте бе, за да не одобряваш бежанската напаст, не означава че трябва да изпаднеш в другата крайност и да боготвориш един лунатик -убиец с един тестис, който е бил нон стоп на амфети.самият хитлер никога не е мразил мюслитата, щото е знаел, че няма власт освен русия която да се опълчи срещу тази маса. и каква чиста и силна раса е искал, щом самия той е бил болен наркоман?всеки диктатор е психопат, нормалните не убиват свои, не нападат чужди и не ограничават свободата на хората