300 берлински полицаи – аут заради оргия

Трябвало да помагат на хамбургските си колеги за срещата на Г20
27 юни 2017 18:24,
36
300 берлински полицаи – аут заради оргия
Снимка: visualhunt.com

Близо 300 берлински полицаи бяха позорно изгонени от общежитията си в Хамбург, където те бяха настанени през последните дни, за да подпомогнат хамбургските си колеги в охраняването на предстоящата среща на Г20. Униформените обаче били върнати обратно на берлинските си шефове още в понеделник вечерта. Причината за това е неприемливо поведение в общежитието, съобщиха от полицията в Хамбург, предаде "24 часа".

Според медиите обаче под "неприемливо поведение" се разбирали диви партита след дежурство, по време на които имало и сексуални актове.

Един от работещите в общежитието видял как след поредния запой всички мъже от берлинската група се подредили в редичка край оградата и уринирали в синхрон. Тяхна колежка пък танцувала само по хавлия на масата, размятайки пистолета си.

Берлинчани били поставени под особено наблюдение, тъй като хамбургските им колеги имали вече горчив опит с тях от предни години – те се славели като хора, които празнуват без задръжки след дежурство.

Началникът на полицията в Берлин обяви, че ще разследва провиненията и ще има наказания. Подчинените му вече се оправдали с това, че в общежитията нямало дори телевизия и те скучаели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изхвърлят ги от общежитието не от полицията щото в свободното си време и полицая е човек.
10
12
 
1
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Содом и Гомор са от Стария завет. Той не важи за християните. Християнският Бог подкрепя хомосексуализма, за което свидетелства Баба Гуси.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тези не са полицаи, ами жандармеристи. разликата е голяма.
8
12
 
12
 
! Отговори
Путин е велик. преди 6 години
Крим е руски свикнахте ли вече прозападни лакеи ?
7
2
 
6
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Bre ... bre... bre mnogu vazna vest golemo cudo..... policskoto ORGY e normalna SEKOJDNEVNA rabota
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хаха, немската полиция го е закъсъла сериозно и последните две год. е смъкнала изискванията към кандитатите ужасно много. факт е че никой не иска да става полицай в германия, заплатите им са ниски(2 хил евро), работата им е много(работят по две смени), освен това в берлин е такъв хаос, че през деня са под постоянно под стрес.и ето, че решили хората да се поотпуснат, а ги изхвърлят.с кого ще си попълнят редиците сега? може би с бежанците на меркел ?? и без тва само гладници искат в полицията
5
5
 
9
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
Така си е, Новият Содом и Гомор е вече сред нас, навсякъде има вече абсолютни откачалки по улиците, гей паради, кражби посред бял ден и голямо насилие (само тентати и мчкане на 10-15 човека с кола) Изтрещяха си хората и това си е!!! :X :X
4
10
 
13
 
! Отговори
Содом и Гомор преди 6 години
Това са традиционните цености на евро-пиндосите, общество което живее за едно селфи и безплатен секс със себеподбните си. Господ ще ги накаже със много бежнаци и глобално затопляне. ЕС поведе война срещу Бога.
3
7
 
13
 
! Отговори
Нереза преди 6 години
Е какво по хубаво от оргия на командировка, жалко за момчетата
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво лошо има в това, хората св забавляват, не са като нашите полицай.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз повярвах, а вие?