Ранените в Турция българи – без опасност за живота

Двама от шестимата ранени са изписани, четирима са под наблюдение
2 юли 2017 19:26,
3
Ранените в Турция българи – без опасност за живота
Снимка: архив Bulphoto

Няма опасност за живота на ранените българи, катастрофирали с бус вчера в Турция. В това се увери днес българският консул от посолството ни в Анкара Георги Пантелеев, който е посетил пострадалите, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Още по темата

От министерството припомнят, че двама български граждани загинаха, а други шестима бяха ранени при катастрофа в централна Турция, след като микробус със софийска регистрация се сблъска челно с пътнически микробус с турски номера на пътя Кония – Караман.

Двама от шестимата пострадали са изписани от болниците, в които са били настанени. Четирима са под лекарско наблюдение в местни болници без опасност за живота. Един от тях е в стабилно състояние и ще бъде изписан в близките дни, на другите трима предстоят операции във връзка със счупени крайници.

Установена е самоличността на двамата загинали българи, посолството в Анкара е установило контакт с роднините и оказва необходимото съдействие по транспортиране на тленните останки до родината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
bliski na postradali преди 6 години
parvo udara ne e chelen vtoro poslanika ne see svarjal s vsichki bliski na postradalite postradalite sa dobre ostavat dvama na koito im predstoi operaciq na krakata
2
6
 
6
 
! Отговори
qazwsx преди 6 години
също така много се притеснявам и за "военните" които са на мисии в Ирак , Афганистан и други места, те са герои отишли за пари, много ми е притеснено за тях
1
14
 
7
 
! Отговори
qazwsx преди 6 години
как съм се притеснил само за тях