Тръмп се разбира с Путин "много, много добре"

Президентът на САЩ: Не е логично да нямаме взаимоотношения
Обновена: 13 юли 2017 08:44 | 13 юли 2017 08:31, Елка Василева
43
Тръмп се разбира с Путин "много, много добре"
Владимир Путин и Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп заяви в интервю, че се разбира много добре с руския си колега Владимир Путин, с когото се срещна в петък на срещата на върха на Г-20 в Германия.

В интервю за телевизия Си Би Ен Тръмп заяви: "Мисля, че се разбираме много, много добре. Ние сме изключително могъща ядрена сила, те също. Не е логично да нямаме някакъв вид взаимоотношения".

После добави, че Путин би предпочел Хилари Клинтън да е била избрана за президент, защото за разлика от него тя нямало да иска да увеличи разходите за отбрана и да развие износа на въглеводороди.

Това е първото интервю, което американският президент дава, откакто се върна от форума на Г-20 и след разкритията, че големият му син Доналд Тръмп-младши се е срещнал миналата година с руска адвокатка, която смятал, че ще му предаде информация, способна да накърни имиджа на съперничката на баща му на президентските избори Хилари Клинтън.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп е жалко подобое на политик. Всъщност мяза на български политик: въздух под налягане; гръмки обещания; мишкуване когато трябва да се действа.Путин е друга класа. Лично аз не помня да е давал гръмки обещания пред руския народ, а в същото време управлява с твърда ръка: атентат в Русия и след това Чечня осиротява с един град!
2
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше наскоро любопитно видеоклипче, където показаха разликата в общуването между Путин и Обама, от една страна, и Путин и Тръмп, от друга. С Обама - протоколно държание, канцеларски манталитет, студени усмивки, тотална липса на темперамент. С Тръмп - силни жестикулации, кръчмарски манталитет, изключително оживено, "топло" общуване. Очевидно Путин е космополит и гледа да се хареса на колегите си отвъд океана, но разликата в характерите на Обама и Тръмп е огромна.
1
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин разбира само от санкции. Факт.