Въоръжен с нож нападна хора в супермаркет в Хамбург

При инцидента е загинал един човек, има и ранени
Обновена: 28 юли 2017 19:52 | 28 юли 2017 18:40, Веселина Йорданова
69

Снимка: БТА

Един човек загина и няколко бяха ранени в супермаркет в Хамбург при нападение с нож, извършено от мъж, който бе арестуван от полицията, съобщи Франс прес.

"Още не разполагаме с надеждна информация за мотива на извършителя и за броя на ранените", каза представител на полицията. Мъжът е "влязъл в супермаркета и започнал ненадейно да напада клиенти", допълни той.

По данни на агенция Асошиейтед прес, позоваваща се на германски полицейски източници, нападателят е пробол с ножа един човек, който починал на място, и е ранил четирима души, докато бягал от местопрестъплението.

Германският в. "Билд" публикува в сайта си снимка на нападателя с бяла окървавена торба на главата. Според вестника той изкрещял "Аллах е велик!", преди да започне атаката.

Той избягал от местопрестъплението, но е бил заловен от очевидци, които се обадили в полицията.

Полицията в Хамбург заяви в "Туитър", че мъжът е действал сам и че първоначалните информации, според които става дума за обир, не са потвърдени, допълва БТА.

По информация на посолството ни в Берлин, към 19 ч. българско време, няма данни за пострадали български граждани при нападението, съобщиха от МВнР.

Български граждани, които желаят да получат актуална информация или да подадат сигнал за техни близки, могат да го направят на телефоните на посолството на България в Берлин: тел.: 0049 30 201 0922, дежурен телефон при спешни случаи: 0049 176 122 99 190.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: хамбургВъоръжен с нож
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още преди 20+ години нещата бяха поели по тази посока и няколко пъти съм разговарял с германци по темата за ислямизацията, но тогава беше тема табу и всички си заравяха главите в пясъка като щрауси и си я посипваха с пепел заради вината им за ВСВ. Днес вече след толкова време се чуват все по-настоятелни гласове против приемането на ислямски скакалци, пардон пришълци, но ми се струва, че вече са изтървали влака.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германците трябва да им изкусат попарата за да разберат с кой си имат работа! С Луцифер!
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е война. Бавна и упорита. Чрез натиск срещу наивните германци, навлеците си налагат обичаите и прокълнатата вяра и ги малтретират.От ден на ден става все по-зловещо. Разяждат Германия като червей ябълка.Но аз отказвам да повярвам, че това няма да доведе до кървави резултати и този ден все повече наближава ...
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Културни особености...
19
0
 
21
 
! Отговори
Наивници преди 6 години
Според 3sat мяма данни да е терористичен акт. Остава и наръганите да кажат същото обаче и ще повярвам и аз...
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде нова случка във Финландия. Кола се е врязала в пешеходци. Пак ли е човек в криза, изпаднал в амок или резньо получил санкция от ИДИЛ да разпечата клетката? Или може би професор по математика с арабски произход, който не могъл да реши едно уравнение и изпаднал делириум.
17
3
 
11
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Що ли не съм изненадан?! Скъпо ще си платят всички европейци. След години ще има и граждански войни с невиждани жертви, зверства и прочее.
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във Франция и Белгия продължава извънредното положение, по улиците патрулира жандармерия, в Германия е същото, Европа е във война. Сатанинските американски евреи, дъртият еврейски рептил Дьорд Шорош/ Джордж Сорос, със съдействието на ЦРУ и раболепното Брюкселско нео-либерално котило и щерката на Хитлер, Меркел, провеждат сатанинска политика за изтребване на бялото коренно европейско население чрез организираното нахлуване на мюсюлмански орди в Блудницата Европа.
15
1
 
16
 
! Отговори
Не може да бъде преди 6 години
Не е терористичен акт, просто тежко въоръжени полицаи са решили да се съберат на едно място, повикали са линейки и ще направят малко заря.
14
1
 
18
 
! Отговори
чудна работа преди 6 години
Как тази новина е пробила тоталната медийна забрана наложена от меркел изобщо не е ясно!
13
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Misburg е квартал в Хановер, където попадаш на турски пазар, а не в немски квартал, само мустакати малоазиатски тъмни субекти с ръце в джобовете или с броеници...
12
0
 
12
 
! Отговори
За Altona преди 6 години
В Altona също няма немци, но там има и гърци и кюрди и какви ли не. Но немци - найн.В Harburg, квартал на Хамбург и още по на юг от Вилхелмсбург, бяха открити следи от пребиваването на Мохамед Ата, един от терористите отвлякъл самолет на 11 септември 2001.
11
1
 
0
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До 9: Именно всеки може да напише всичко а ти откъде дойде до извода, че статията е вярна ?========А ти къде прочете, че съм казал че статията е вярна? Това само показва колко е лесно човек да се влияе от неговите разбирания за истина и да влиза в крайности и да не обръща внимание какво другия пише или казва.По стечение на обстоятелствата аз знам прекалено много за това какво се случва в Интернет, и моята истина е да не вярвам на нищо написано в Интернет
10
0
 
19
 
! Отговори
за Vedel преди 6 години
Във Федел и Вилхелсмбург на юг от Хамбург отдавна не живеят немци. Vogelhüttendeich е улицата, която води до центъра, където е щъкат само кебапи. Хамбург е изгубен за немците..
9
3
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ама какво ни интересува това да си ядат наденичките и да си пият биратадокато им отрежат главите
8
8
 
2
 
! Отговори
до Реалист преди 6 години
Именно всеки може да напише всичко а ти откъде дойде до извода, че статията е вярна ?
7
8
 
0
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До 3: В yutube "Скритата Истина" има клипчета които казват истината за тези лъжи=========И как разбра, че точно това е истината? Може да има и клипчетата "скритата истина за скритата истина" и т.н. Всеки може да си качи каквото си поиска където се поиска - това е интернета. И съответно всеки си избира на какво да вярва. Това е демокрацията.И те така...
6
1
 
25
 
! Отговори
Дойче зеле преди 6 години
Ооооо, не не е терорист, викал аллах *** и НЕ терорист, той е един ангел...
5
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех този фашист се измори да плюе по арабитеза теб спасението само надарени араби !
4
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да свиквате - това е мултикултуризма! Заради мераците на меркел ще одим в кварталната бакалия с бронежилетка!