Водолаз, рибар и планинар… Путин на почивка в снимки

Излязоха снимки от кратката ваканция на руския президент
Обновена: 5 авг 2017 09:46 | 5 авг 2017 09:46,
249

Снимка: БТА

Водолаз, рибар, излегнал се на припек гол до кръста, яхнал моторница и почиващ под дебела сянка... Така руският президент Владимир Путин е прекарал кратката си почивка в южносибирската република Тува. Снимки от почивката му се появиха в световните агенции.

Още вчера говорителят на Кремъл Дмитрий Песков разказа, че президентът е бродил из "трудно достъпна тайга, ловил е риба в планински езера, занимавал се е с подводен риболов, пекъл се е на слънце, спускал се е по планински реки на моторници и салове и е правел планински преходи пеша и с АТВ".

Песков допълни, че в пътешествието си Путин е бил придружаван от министъра на отбраната Сергей Шойгу, президента на Тува Шолбан Кара-оол и президента на Хакасия Виктор Зимин.

Още по темата
Кремълският прессекретар описа климата в района като суров, остро континентален, като на слънце е много топло, но вечерта температурите рязко спадат до 5 градуса. По думите на Песков водата в езерата била с температура до 17 градуса, но това не е спряло президента.

Путин, облечен с леководолазен костюм и с маска и шнорхел, два часа преследвал щука под водата, преди да я простреля с харпун. През това време инсталираната на маската му камера "GoPro" е заснела "уникалните кадри".

Путин често лови риба в този район. През юли 2013 г. той е бил на почивка в Тува и Хакасия на езерото Токпак Хол. Тогава Песков съобщи, че президентът бил хванал щука с тегло над 21 килограма, след като я изтеглял от водата в продължение на три минути.

Владимир Путин е бил за риба и с други високопоставени лица - през 2007 г. с княза на Монако Албер в Тува, през 2001 г. с френския президент Жак Ширак в Санкт Петербург, а през 2007 г. с президента на САЩ Джордж У. Буш и с Джордж Буш - баща в семейното им имение в щата Мейн, припомня ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така братче и аз почивам. Гаси кефа.
10
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както винаги съм казвал Путин има най-добрия ПР екип на тази планета. Направи от един бивш КГБ агент, мечтания президент за всички психично нестабилни комсомолци.Реално обаче на никой не му пука къде почива, какво стреля и къде далдисва. Санкции до дупка и не може да мръдне. :) Путин е просто един ПР продукт на една вече измислена държава.
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бахххти якото местенце за релакс. Ако мога бих заживял на брега на това езеро с една сгодна женица..
8
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
че президентът бил хванал щука с тегло над 21 килограма, след като я изтеглял от водата в продължение на три минути.+++Било е предвидено да изкара щуката за 10 секунди но по случайност закачил водолаза който под водата се е опитвал да наниже куката на предварително хванатата щука.
7
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо няма снимки как почива Тиквун? Да направим едно сравнение...
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин не е човек а Бог. Има и доказателства. Сравнете му снимките през годините. Вместо да остарява,както е при хората, с всяка изминала година изглежда по-млад и бръчките му са по-малко. Алелуя !!!
5
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 9Защо трябва да се кефите на който и да те от тях? Някакви идоли ли си правите? :) Всички са временни, виж за Путин не съм сигурен ама тя Русия по принцип е свикнала да бъде управлявана от такива доживотни.
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
инсталираната на маската му камера "GoPro"++++:)) а така ! С капиталистически продукти ще снимаме, а ?
3
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама каквото му се радвате ще кажете, че ще ходите с него :) това русофилите не ви разбирам :)
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 4 Пиар миар...ама човека знае къде да ходи да разпуска.
1
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най- великият! Определено знае как да си отпочива!