Арестуваха двама българи на кораб с 18 тона хашиш

Плавателният съд "Лейди бос" е задържан в Испания
Обновена: 11 авг 2017 07:20 | 10 авг 2017 22:37, Красимир Ангелов
11
Арестуваха двама българи на кораб с 18 тона хашиш
Снимка: Reuters

Испанските сили на реда конфискуваха 18 тона хашиш от търговски кораб, плаващ под флага на Коморските острови, предаде ТАСС, като се позова на испанската агенция Ефе.

Задържани са 13 членове на екипажа на кораба "Лейди бос", включително двама българи. Останалите членове на екипажа са украинци.

Корабът е прехванат на около 60 км от брега на провинция Алмерия, в автономната област Андалусия. Операцията започнала преди седмица, когато корабът бил забелязан от въздуха.

Предстои корабът "Лейди бос" да бъде отведен в пристанище Алмерия, а задържаните ще бъдат изправени пред съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Испанияхашишкораб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
9
 
! Отговори
Пича преди 6 години
Едри риби
8
4
 
30
 
! Отговори
Жертвени Агнета преди 6 години
При такива поперации, екипажите, често не знаят, за какво иде реч. Имате 100 контейнера на борда, всеки описан, отчетен и запечатан. Нямате право да ги отваряте и да ровите из тях. Гледате си работата. Идва бреговата на Турция, отваря контейнера с китайски обувки, ама вместо обувките - хашиш. И тук е тънкият момент. Ще натикат екипажа, за по 10-15 години азад решетките, защото те нито знаят, нито биха искали, да прецакат евентуални главорези, дето ще им затрият семействата.
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ганьовщия до шия
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5Същото, като с дилърите. Имаш какво да продадеш на печалба, продаваш. Това е. Ако нямаш, бачкаш и се оплакваш, колко нечестен е животът.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе как се става богат с работа, има хора не се задоволяват с телевизионни лакърдии....ако онези политическите плъхове малко се стегнат и не мислят само за пенсиите си, а за народите си, дали всеки втори ще си слага главата в торбата...ама на тях банките не им се обаждат през два дни..не ги защитавам, просто събирам материали точно по подобни случаи и ми е ясно как се завърта колелото
4
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко, българетата са общаци на кораба.Те за друго не стават!!
3
2
 
16
 
! Отговори
д-р Исня преди 6 години
Нали няма да го горят? В Испания ще го пуснат в аптеките.
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали се сещате че при 18тона може и да не са знаели какъв е товара,а може и някой да е издал инфо на така наречените власти. Ако бяха 50кг то тогава някой сам може да ги е качил. Такова количество се пренася ОРГАНИЗИРАНО. Властите или не са добре "купени" или е трябвало да хванат някой за ПРа да оправдаят бюджета си
1
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе за *** сигурно не са пак българи...не може да бъде!