Хилари за изборите: Провалих се и ще живея с това докрай!

Едвам се сдържала да не каже на Тръмп "плужек" по време на дебат
Обновена: 23 авг 2017 21:03 | 23 авг 2017 21:02,
54
Хилари за изборите: Провалих се и ще живея с това докрай!
Снимка: архив Reuters

Когато Доналд Тръмп стоял в неудобна близост до Хилари Клинтън на предизборен дебат на дебат на 9 октомври миналата година в Сейнт Луис, на кандидатката на демократите за президент й настръхнала кожата, споделя Клинтън в своя книга, предаде Франс прес.

"Бяхме на малка сцена и той постоянно вървеше след мен, гледаше ме втренчено, гримасничеше. Беше невероятно смущаващо, буквално ми дишаше във врата", пише Хилари Клинтън в книгата си "Какво се случи", която излиза в САЩ на 12 септември. Телевизия MSNBC днес пусна два кратки откъса от нея.

"Това беше втория предизборен дебат, а два дни преди това цял свят го чу да се хвали как опипвал жени. Кожата ми настръхна. Беше един от тези моменти, когато ти идва да натиснеш "пауза" и да попиташ всички зрители: "Добре де, вие как бихте реагирали?" Дали ще запазите спокойствие, ще продължите да се усмихвате и ще се държите все едно той не навлиза непрекъснато в личното ви пространство? Или ще се обърнете, ще го погледнете в очите и ще кажете ясно и отчетливо: "Отстъпи назад, плужек такъв, разкарай се от мен! Знам, че обичаш да тормозиш жени, но мен няма да ме стреснеш, така че стой настрана!", пише в откъса, цитиран от Асошиейтед прес.

Клинтън казва, че е избрала първото, предаде Ройтерс.

"Запазих хладнокръвие. Помогна ми това, че цял живот съм имала вземане-даване с мъже, които са се опитвали да ме изкарат от равновесие", пише Клинтън, но се пита дали не е трябвало да избере втория подход.

"Със сигурност щеше да стане по-интересно телевизионно предаване. Може би твърде много съм се повлияла от урока да запазя спокойствие, да си прехапвам езика, да стискам юмруци и през цялото време да се усмихвам, защото съм решена да покажа самообладание пред света", споделя Клинтън.

В книгата, която е писала през последните няколко месеца, Клинтън разказва как е преживяла провала на президентската си кампания и причините, на които той се дължи според нея, включително предполагаемата намеса на Русия, отбелязва Франс прес.

Клинтън признава, че е разочаровала милиони хора, които са разчитали на нея. "Провалих се. И ще трябва да живея с този спомен до края на живота си", пише тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
33
 
! Отговори
Видно е преди 6 години
Че С това ще живее докрай. Продължава да копае. Ссмо че,който копае гроб другиму,сам пада в него. Веднъж вече падна,но змия лесно не се предава.Тази жена излъчва сатани....зъм.
16
2
 
35
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Дъртата вещица Хиларията може да не случи на електорат, та не я избра, но за сметка на това поне случи на читав съпруг, както и много верен!
15
1
 
26
 
! Отговори
Бойко Банкя преди 6 години
Епа, оно, и наша Цеца загуби, нема как!
14
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно явление е как настръхва кожата на дърт женски крокодил?!
13
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо ,да не се притеснявА.Нали на Бил, мъжа и са му правили св.
12
4
 
21
 
! Отговори
Bg Yunak преди 6 години
И Цацка така да каже
11
1
 
41
 
! Отговори
1 преди 6 години
Най - важното е, че загуби. Останалото няма никакво значение. Къде е стояла и колко и е настръхнала кожата не ме интересува въобще.
10
2
 
18
 
! Отговори
Дару Кар преди 6 години
До Голата Истина: "Аканзас.Именно от там е Хилъри ..."Ко' речи?! Хилари, другарю не е от Арканза, а от най- престъпническия, пропаднал, престъпен и мафиотски щат- щатът на Б. Хюсеин Обама и Род Благойевич, а именно Илиной. j/s
9
18
 
9
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Хилари 2020
8
4
 
26
 
! Отговори
Кравярия умира преди 6 години
Мър ша,туй ще кажа без да довърша.
7
2
 
33
 
! Отговори
Голата истина преди 6 години
Какво търси под вола теле?Голата истина е че не Путин и измъкна победата а наглоста с която деситилития лъжехта т.н. *** американски народ.Истинските американци от т.н. квадратни щати а не трансгиндерите от Ню Йорк и ЛА видяха в Тръм начин да го сложат на красивите и богатите,тези които гледаме по филмите и ТВ и на които им пука повече да демокрацията в Украйна и Египет от колкото за краварите в Аканзас.Именно от там е Хилъри и факта че родния и щат я предаде показва всичко в пълен обем!
6
2
 
25
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
И аз ще се сдържа да кажа нещо за нея, щото ще ме изтриете...Но вие си знаете, че е точно такава.
5
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клинтън се провали преди всичко в личния си живот. В политиката успя да стигне по-далеч.
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клоун !!!иска да ни убеди, че със трампеско не служат за едни и същи ***
3
1
 
41
 
! Отговори
къш преди 6 години
До АнонименПричината да спечели Тръмп е, че преди това, дълго управляваха рептили от нейното котило... ..и за това света стигна до тука!
2
18
 
6
 
! Отговори
Анализ преди 6 години
Наблюдаваме как след поредицата груби грешки, които направи президентът Радев и след мотивиращата победа на ген. Борисов на изборите, световната общност започна да преосмисля от друга гледна точка случващото се в света, опитвайки се да подражава на успешния български политически модел.
1
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е сега, в края на краищата, не се е провалила тя самата, провалиха я руснаците!